visanne kullananlar!!!!!

Ya bende baya adet kanaması gbi kan oluyo bi iki gundur wcde ve çamaşırda.bugun pıhtı halindeydi.neden acaba.olan var mı.endişelenıyorum.doktorumu arasam mı.

Burda öyle olan bayanları duydum canım. Hatta çalışıyorum bu yüzdenn iş yerinde sıkıntı oluyor pıhtı pıhtı kan geliyor felan yazmıştı bi bayan.dr a gitmiş dr a gitmiş başka bi ilaç vermiş.ama başka bi bayana da değiştiremem bunu kullanmam lazım demiş.

merhaba bayanlar. bende endometriozis hastasıyım. 2.5 yıldır bu meretle uğraşıyorum. ameliyat, lucrin, ginera, visanne baya bi mazim var. sizin şuanki durumunuzu merak ettim. var mı gelişmesi olan. ben şuan sadece visanne kullanıyorum iki yumurtalığımda da kist var bi büyüyo bi küçülüyo

canım benim solda 7cm idi 5cme düştü.1buçuk yıla yakındır yasmın ve visanne kullanıyorum.haftaya doktora gideceğim ne alemde bakalım.gelişmeleri yazarım.

yasmini ara vererek mi kullanıyorsunuz? yani adet görüyor musunuz. ben tek visanne kullanıyorum suan ve duzensız adet goruyorum. acaba d.kontrol hapıyla desteklemek daha mı iyi bilemedimbenim suan 4 ve 4.5 cm iki tane

Ilaclarla bile cok gec kuculuyorms ya offf sizler cocuk icinmi kucultmeye calisiyorsunuz yoksa rahatsizpik verdigi icin falan mo

yasmini ara vererek mi kullanıyorsunuz? yani adet görüyor musunuz. ben tek visanne kullanıyorum suan ve duzensız adet goruyorum. acaba d.kontrol hapıyla desteklemek daha mı iyi bilemedimbenim suan 4 ve 4.5 cm iki tane

yasmine 1 hafta ara veriyorum o hafta adet oluyorum.ben hiç düzensizlik yaşamadım.sadece arar verdiğim haftanın ilk günü olamıyorum4.günü filan oluyorum.ama 1 hafta ara verince adetim devam etse de yasmine devam ediyorum sonra.karışık anlattım sanki

Ilaclarla bile cok gec kuculuyorms ya offf sizler cocuk icinmi kucultmeye calisiyorsunuz yoksa rahatsizpik verdigi icin falan mo

ilaçlar küçültmek için değil baskı altına alıp büyütmemek için.ben evlenmeden önce de kullanıyordum şu an çocuk düşünmuyorum yıne kullanıyorum.doktorum çocuk düşünene kadar kullan dedi

Visanne kucultmek icin degil mi bana bi dr visanne kullan kucultmeye yarar demisti gerci ben kullanmadm ayrica seninkide 2 cm kuculmus nasil oldu o zaman cnm

Visanne kucultmek icin degil mi bana bi dr visanne kullan kucultmeye yarar demisti gerci ben kullanmadm ayrica seninkide 2 cm kuculmus nasil oldu o zaman cnm

canım asıl amaç baskı altına almak.küçültüp tamamen yok etmıyor.benimki gibi az miktarda küçülme oluyor sadece ama kaybolmuyor

canım asıl amaç baskı altına almak.küçültüp tamamen yok etmıyor.benimki gibi az miktarda küçülme oluyor sadece ama kaybolmuyor
Dr ne dio sana gebelikle ilgili cnm 5 cm di degilmi benimde 5 cm bu ay klomen icecem bende

Dr ne dio sana gebelikle ilgili cnm 5 cm di degilmi benimde 5 cm bu ay klomen icecem bende

doktorum çocuk isteyene kdr ilaca dvm et dedi.isteynce bana habr ver bakalım duruma dedi.amelliyatlıksa durum amleyiyat yaparız sonrasında zaten 6 ay içinde büyük ihtimal hamile kalırsın dedi.bende yeni evli olduğum için şu an çocuk düşünmüyorum

Merhaba arkadaşlar, bende 3 aydır bu ilacı kullanıyorum. Bir düşük geçirdim ve doktor bir ihtimal çikolata kisti (bendeki 3 cm üzerinde idi) sebep olmuş olabilir dedi ve tedaviye başladık. Kullanım süresinde yaşadıklarımı şöyle anlatayım; ilk kutuda hatta ilk günlerde kanamam çok oldu ama devam etmedi 5-6 gün içinde kesildi. İlacın 2. kutusunda adet gördüm fakat 3 gün sürdü ve çok az geldi tabi 2. kutunun devamını takiben sürekli lekelenme sorunu yaşadım. Şimdi ise 3. kutunun sonlarına geliyorum lekelenmem kesildi adet görmedim. Psikolojik etkileri ise ilk kutuda pek bir şey hissetmedim fakat sanırım şu anda 3. kutuya devam ediyor olmam ve adet göremeyişimden dolayı hem kilo aldım hemde iştahımı açtı :) canım sürekli tatlı istiyor, ateş basmaları ve sıkıntı yaşıyorum biraz. Allah hepimize yardımcı olsun...

kizlar sizlere bir sorum olucak.
bende endo hastasiyim operasyon gecirmistim ama tekrarladi ve visanneye baslatti doktorum.tam 9 ay kullandim yaklasik 10 gundur falanda icmiyorum.bu arada hic regl olmadim.kiloda aldim malesef.dun kontrole gittim doktouma.baska bir kistik yapi gorunuyor dedi.cikolata kisti icin suanda kaybolmus gorunmuyor dedi.emin olamadi o gordugu kistten mr a yonlendirdi beni.olumsuz bisymi dedim sanmiyorum dedi ama mr istemesi beni inanilmaz tedirgin etti.sizlerde bu ilac kullanimi suresince baska kistik yapilar olustumu yumurtaliklarda.icerisinde yaziyor kullanim sirasinda over kistleri olusabilir diye.canim sıkkın kizlar bana bilginiz varsa yardim edin..

Kızlar meraba doktora gittim ve kistim 4cme düşmüş ancak solda da 3cmlik kist oluşmuş.canım sıkıldı.ayrıca göğsümdede kist çıktı.bu ilaç bi taraftan kist küçültüyo bi taraftanda yapıyo

Eve
Evet bnde de yeni bir kist çıktı canım

Allah rizasi icin bana yardim edin kizlar bende visanne kullaniyorum ama aralksiz olarak o yuzden adet gormuyorum. Ama yasmin alip korunmaya gecmek istiyorum hamilelik riskim olur mu almazsam bir de recetesiz satiliyor mu

Allah rizasi icin bana yardim edin kizlar bende visanne kullaniyorum ama aralksiz olarak o yuzden adet gormuyorum. Ama yasmin alip korunmaya gecmek istiyorum hamilelik riskim olur mu almazsam bir de recetesiz satiliyor mu

cnm bende yasmin ve visanne kullanıyorum ama ben adet oluyorum.yasmin zaten recetesiz satılıyor.hamilelik olmuyor onu kullanırken

cnm bende yasmin ve visanne kullanıyorum ama ben adet oluyorum.yasmin zaten recetesiz satılıyor.hamilelik olmuyor onu kullanırken

Ben sanirim ara vermedigim icin adet gormedim. acaba adet gormedigim icin hamileligim adet gorene dek kontrol altinda mi:) yani adet yoksa bebek de olmaz yaradilis geregi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…