visanne kullananlar!!!!!

Benim adetim bitmiş olmasına rağmen hala pembe bi lekelenmem oluyor.bazen de kahverengi. İlacı kullanınca ağrın geçer dedi dr. Ama kistin ağrısını daha çok hissediyorum şuan

evet agrı gecıor.benimde oluyor işte öyle lekelenmem iki aydır.kist bende de bazen belli ediyor kendini.bi sızlama oluyor kistin yerinde

Ya bide küçük siyah parçacıklar da geliyor canım bazen.sende de oluyor mu? Kist eriyor olabilir mi sence?bide visanne ile birlikte soğan kürünü de yapmak istiyorum acaba bişey olur muki?

Bana da dr bebeği 6 ay erteleyip bu ilacı kullanacaksın dedi.Başka bi dr çikolata kistinin yanında yumurtanda çatlamıyo ilaç ve çatlatma yapalım dedi.Başka bi dr bi profösöre yönlendirdi hiç bi tedavi yapmayıp.Kafayı yiyecem herkes başka bişe dio

Ya bide küçük siyah parçacıklar da geliyor canım bazen.sende de oluyor mu? Kist eriyor olabilir mi sence?bide visanne ile birlikte soğan kürünü de yapmak istiyorum acaba bişey olur muki?

Evet bende de oluyor.bana da acaba kist eriyormuş gibi gelio ama olmayabilir de tabi.ben visannedan önce soğan kürünü yaptım bi faydası olmadı hatta büyümüştü

Her doktor farklı seyler söylüyor.bende bi ara senin gibiydim.kafam karışmıştı.doktorlarda hiç vicdan yok.bna bi profesor evlnmden önce ameliyat dedi ve gerekrse rahmni alırm dedi böle bi vicdan olur mu.su anki doktorumu tanıdığum için içim rahat artık.Allah guvenebilecegn bir doktr çıkarr karsna insallah

cnm senin sorun neydi ve ne tedavi uygulanıyo

Visanne kullanırken gebelik ihtimali yok değil mi?Ya birde Benim mayısta bişey yoktu eylülde bi gittim 5 cm çikolata kisti.Olurken böle çabucak oluşuyoda erirken ne kadar geç küçülüyo ya 1 yılda 2 cm.

Visanne kullanırken gebelik ihtimali yok değil mi?Ya birde Benim mayısta bişey yoktu eylülde bi gittim 5 cm çikolata kisti.Olurken böle çabucak oluşuyoda erirken ne kadar geç küçülüyo ya 1 yılda 2 cm.

Evet öyle cabuk büyüyo.benimde 3cmden 7cme cktı 5ayda.visanne doğum kontrol hapı deil cnm.hormon hapı.içinde de yazıo gebelikten korunmk içn hormon içermeyen yöntem kullanın dıye.

Hanımlar acil bi sorum olacak? Visanne kullanırken koyu sarı yoğun bi akıntınız oluyor mu?adetimin bitmesine rağmen kahverengi akıntım vardı şimdi de sarıya döndü.visanne den mantıklı olabilir mi?

Hanımlar acil bi sorum olacak? Visanne kullanırken koyu sarı yoğun bi akıntınız oluyor mu?adetimin bitmesine rağmen kahverengi akıntım vardı şimdi de sarıya döndü.visanne den mantıklı olabilir mi?
Benim olmuyo cnm

Benim olmuyo cnm
Bugün 11. Günüm visanne ye başlayalı.3-4 gündür baş ağrısı göğüs hasasiyeti kasıkta garip bi batma Bi de değişik akıntı lar oluyor.bugünde pembe bi kan geldi.bunlar normal mi acaba?yoksa yan etki mi?siz de olmadı mı ilk kullanmaya başladığın da canım

baş ağrısı olmadı canım.kasıkta batma oldu.pembe kan ilk başlarda olmadı bende.göğüs hassasiyeti hep oluyo bu ilaçta.istersen yan etkilerine bak prospektüsten.baya var çünkü

baş ağrısı olmadı canım.kasıkta batma oldu.pembe kan ilk başlarda olmadı bende.göğüs hassasiyeti hep oluyo bu ilaçta.istersen yan etkilerine bak prospektüsten.baya var çünkü
Evet baya bi etkisi var Allah yardımcımız olsun.

Canım bide sen visanne nin yanında doğum kontrol hapı da kullanıyorsun ya,onu korunmak için mi kullanıyosun?

Ya bu ilacın faydası var mı gebelik için.Benim gittiğim dr lardan biri visanne kullan 6 ay gebeliği erteleyelim duruma sonra bakalım dedi.Ama ben zaten 1 ,5 yıldır gebe kalmaya çalışıyorum olmuyo.Ne yapsam bilmiyorum bu ilaçtan iyi sonuç alan var mı

Canım bide sen visanne nin yanında doğum kontrol hapı da kullanıyorsun ya,onu korunmak için mi kullanıyosun?
Canım ben evlenmden öncede kullanıyodum doğum kontrolü.adetin miktarını ve süresini ayarlıyo.benim çok kanamam olurdu ve uzun sürerdi agrım olurdu artık hcbri olmuyo.evlenncede korunma ihtycnı da karslmş oldu

Cnm ben 1yıldr kullanıyorum kist için.7cmden 5cme düştü.bnm doktr da hamileliği düşünene kdr ilacı kullan sonra bkrz dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…