Peki siz kullandınız mıBana da verdi bilmiyorum hiç zararlı diyorlar
Kullanıyorum canım 4 gündür senPeki siz kullandınız mı
Ben daha başlamadım sanırım adetin 1.günü başlanıyor sizde herhangi bir yan etkisi oldumuKullanıyorum canım 4 gündür sen
Ben daha başlamadım sanırım adetin 1.günü başlanıyor sizde herhangi bir yan etkisi oldumu
Ben adetli değildim ama başladım doktor başlayabilirsin dedi yan etkisi azcık karnım ağrıyor ara sıra 4 gündür kullanıyorum ben canımPeki siz kullandınız mı
Sizin ca125 değerine bakıldı mıBen daha başlamadım sanırım adetin 1.günü başlanıyor sizde herhangi bir yan etkisi oldumu
Evet adet ağrısıyla gittiğimde ultrasonda görünmedi mr da göründü kist. Ca 125 bakıldı 59 du testi verdiğimde adetliydimSizin ca125 değerine bakıldı mı
Mr sonucunda ne yazıyor canım çikolata kisti mi yazıyor direktEvet adet ağrısıyla gittiğimde ultrasonda görünmedi mr da göründü kist. Ca 125 bakıldı 59 du testi verdiğimde adetliydim
Mr sonucunda ne yazıyor canım çikolata kisti mi yazıyor direkt
Kistiniz kaç cm di acaba6 aydır kullanıyorum nerdeyse. Zararlı olduğunu kim söyledi ?
Amaç kistleri baskılamak büyümesini engellemek .ama benim kistlerim 1 santim kadar küçüldü . Yan etkileri kötü ama .
Çoğu insan öyle diyor ama doktor zararlı şeyi niye versin mantıken6 aydır kullanıyorum nerdeyse. Zararlı olduğunu kim söyledi ?
Amaç kistleri baskılamak büyümesini engellemek .ama benim kistlerim 1 santim kadar küçüldü . Yan etkileri kötü ama .
Hemorajik kist yazıyor benim hemorajik kist Çikolata kisti mi sayılıyorHemorajik lezyon (endometrioma) olarak yazıyor
Siz çikolata kist tanısı almadınız mı genelde ultrason yada mr da çıkıyor çünküHemorajik kist yazıyor benim hemorajik kist Çikolata kisti mi sayılıyor
Canım ilaçlı mra girdim sonuç hemorajik kist yazıyorSiz çikolata kist tanısı almadınız mı genelde ultrason yada mr da çıkıyor çünkü
En büyüğü 6 cmKistiniz kaç cm di acaba
Yan etkilerinden dolayı diyorlar sanırımHemorajik kist yazıyor benim hemorajik kist Çikolata kisti mi sayılıyor
Visanne kullanıyor musunEn büyüğü 6 cm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?