- 28 Şubat 2014
- 10
- 2
- 34
-
- Konu Sahibi aysegulgoksahin
Ben visanne kullanıyorum 3 aydır..Dr bi kaç hastasında başarılı sonuç aldığını söyledi..Açıkçası ben de memnunum..en son cektrdigm ultrasonu doktoruma gösteremedim ama çeken doktorun dediğine göre öncekinden biraz daha küçükmüş.. Visanne için çikolata kistinde etkili diye duydum..
Ara kanama ben de visanne öncesinde de vardı.Visanne ile birlikte ilk ay arttı..Diğer aylarda azaldı..Benim tahminim çikolata kistinin içindeki o sıvı akıyor ve böylece küçülüyor..Dr da böyle birşeyler anlatmıştı..
Size tavsiyem hiç kafanıza takmadan bu lacın Allah'ın izni ile iyi geleceğine inanın..Geçmiş olsun..
çikolata kistlerinde soğan kürünün hi. bir faydası olmaz ben ileri derece endometriozis hastasıyım 7 ayda 4 operasyon geçirdim visanne da kullandım bende de menapoz belirtileri yaptı çok fazla kilo aldım malesef bu hastalığın tedavisi yok sadece bastırabilinio atak evreleri var onları hastanede yatarak ve ilaç tedavileri ile geçirmeye çalışıyorum her seferinde operasyonda iyi diil 9 aydır diana35 kullanıyorum ve şikayetlerim baya azaldı en azından 9 aydır hastanede yatmadımArkadaşlar sol yumurtamda 3 cm çikolata kisti oluşmuş doktor 3 aylık ilaç (visanne) tedavisi önerdi. 1 ay dır kullanıyorum ama şişkinlik, ara kanama ve psikolojik sıkıntılarım var. Bugün ağlayarak dr aradım başka ilaç veremem dedi. nolur kullananlar tavsiyelerinizi bekliyorum
Haa bu arada kistim hala mevcut tabiki.doktorum sezeryan olursa alırım kistide diyor.bakalım hayırlısı ne olucak bende bilmiyorumJeosevdaaaa
Canim benim sen bana umut oldunHaa bu arada kistim hala mevcut tabiki.doktorum sezeryan olursa alırım kistide diyor.bakalım hayırlısı ne olucak bende bilmiyorum
Canım visanne yi iki ay kullanmıştım adet olmadım hep ama afedersin leke olmuştu sürekli.yan etkisiymiş meğer ilacın. Sonra o ilacı ve doktoru bıraktım iki ayda soğan kürü yaptım. Başka doktora yani ameliyat diyene gittim ardından.kist hiç küçülmemişti.işe yaramadı kür de.en son işte doktorumun dediğini yaptık.tahlildi hsg idi .doktor iki ay bekleyelim demişti olmazsa aşı yapacaktı .çok şükür rabbim nasip etti ..vala seninde hiç bebeğin olmadıysa kendini hemen bıçak altına atma derim ve kesinlikle bir doktora bağımlı kalma. Bu konu çok hassas ve önemli sonucta kist hep var olacak bizde alınsa bile sonradan tekrar bünye yaparmış.hiç deilse anne olmaya engel olmasın değilmi canım.rahim filmi çektir derim tüplerin temizlenir açıksa bile.kapalıysa tüplerin aşılamaya gidersin canım zaman kaybetmekde yersiz bu konuda ..allah razı olsun bu arada iyi dileklerin için. Hep dua ediyorum zaten benm gibi kisti olup yada olmayıp evlat isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat versin rabbim diye inan kii.çünkü o sıkıntıyı atlattım şükür ve biliyorum ne kadar zorCanim benim sen bana umut oldun
Bendede 3 cm cikolata kisti var bana ilac vermedi
Sen visanneyi ne kadar kullandin canim
Sogan kuru yapiyorum insaallah faydasini gorurum canim darisi basimiza Rabbim seni bebegini korusun canim
Canım visanne yi iki ay kullanmıştım adet olmadım hep ama afedersin leke olmuştu sürekli.yan etkisiymiş meğer ilacın. Sonra o ilacı ve doktoru bıraktım iki ayda soğan kürü yaptım. Başka doktora yani ameliyat diyene gittim ardından.kist hiç küçülmemişti.işe yaramadı kür de.en son işte doktorumun dediğini yaptık.tahlildi hsg idi .doktor iki ay bekleyelim demişti olmazsa aşı yapacaktı .çok şükür rabbim nasip etti ..vala seninde hiç bebeğin olmadıysa kendini hemen bıçak altına atma derim ve kesinlikle bir doktora bağımlı kalma. Bu konu çok
Allah razi olsun insaallah bizlerinde olur Rabbim hayirlisini nasip etsin
Canim benimde doktorum klomen verdi igne oldum olmadi klomen birsuru kist yapmis folikul kisti 1 ay ara verelim dedi tedaviye simdi bende sogan yapiyorum insallah sifa olur doktorum amelyat onermedi zaten ama hic bir ilac da vermedi 2 ay daha olmazsa hsg cekecekti bakalim hayirlisi cok stresli bir donemmis canim
peki canim kuculme okdu mu bnmde 4,5 cm biyutunda cikolata kistim var bnde visanne ilacini kullaniyorum ikinci kutu bitmek uzereMerhaba arkadaşlar, bende 3 aydır bu ilacı kullanıyorum. Bir düşük geçirdim ve doktor bir ihtimal çikolata kisti (bendeki 3 cm üzerinde idi) sebep olmuş olabilir dedi ve tedaviye başladık. Kullanım süresinde yaşadıklarımı şöyle anlatayım; ilk kutuda hatta ilk günlerde kanamam çok oldu ama devam etmedi 5-6 gün içinde kesildi. İlacın 2. kutusunda adet gördüm fakat 3 gün sürdü ve çok az geldi tabi 2. kutunun devamını takiben sürekli lekelenme sorunu yaşadım. Şimdi ise 3. kutunun sonlarına geliyorum lekelenmem kesildi adet görmedim. Psikolojik etkileri ise ilk kutuda pek bir şey hissetmedim fakat sanırım şu anda 3. kutuya devam ediyor olmam ve adet göremeyişimden dolayı hem kilo aldım hemde iştahımı açtı :) canım sürekli tatlı istiyor, ateş basmaları ve sıkıntı yaşıyorum biraz. Allah hepimize yardımcı olsun...
3. Kutum bitti ve ilaca artık devam etmiyorum. Dahası doktorum bırakabiliriz dedi. Doktorunun dediğine göre amacım yok etmekti kisti fakat yok olmamış dedi. Küçülme yaklaşık 1 cm kadar oldu 3 kutuda[QUKurummambia, post: 39201763, member: 650144"]peki canim kuculme okdu mu bnmde 4,5 cm biyutunda cikolata kistim var bnde visanne ilacini kullaniyorum ikinci kutu bitmek uzere
Canım benimde aynı şikayetlerim vardı. En son kendi özel doktoruma gittim en yeni tedavi visanne dedi, yan etkilerini görmemem için üç hafta kullanınca bir hafta ara vermemi söyledi. Dediğini yaptım şikayetlerim geçti. İstersen benim doktoruma bir görün.Arkadaşlar sol yumurtamda 3 cm çikolata kisti oluşmuş doktor 3 aylık ilaç (visanne) tedavisi önerdi. 1 ay dır kullanıyorum ama şişkinlik, ara kanama ve psikolojik sıkıntılarım var. Bugün ağlayarak dr aradım başka ilaç veremem dedi. nolur kullananlar tavsiyelerinizi bekliyorum
Cok gecmus olsun.çikolata kistlerinde soğan kürünün hi. bir faydası olmaz ben ileri derece endometriozis hastasıyım 7 ayda 4 operasyon geçirdim visanne da kullandım bende de menapoz belirtileri yaptı çok fazla kilo aldım malesef bu hastalığın tedavisi yok sadece bastırabilinio atak evreleri var onları hastanede yatarak ve ilaç tedavileri ile geçirmeye çalışıyorum her seferinde operasyonda iyi diil 9 aydır diana35 kullanıyorum ve şikayetlerim baya azaldı en azından 9 aydır hastanede yatmadım