Visanne ilacı kullananlar lütfen yardım edin

bende uzun süredir konuyu takip ediyorum ancak yeni üye oldum yazmak için. arkadaşım bende de sol over da 4 cmlik kist var dedi doktor. ve visanne verdi . adetimin ilk gününden itibaren basladım kullanmaya ancak ne kanamam kesildi nede sıkıntılarım geçti. aslına bakarsan ilaç uzun süreli kullanımda cok faydalı ancak ben yan etkilerine dayanamadım. afedersin böyle parça parça etler düşürdüm çok kötüydü. bide çalıştığım için iş ortamında da sıkıntı veriyordu dayanamadım yırmıncı gunde doktora gittim dedim kanamam durmuyo ne zaman kesilecek dayanamıyorum dedim bunalıma soktu beni yaramaz ilaç :)) neyse dedi ki birak o ilacı ginera verdi bi sabah bi akşam iç dedi kanamanı keser dedi çok şükür şu an yeni yeni kesiliyo kanamam :/ allah kist sıkıntısı çeken herkese yardım etsin.

çikolata kistlerinde soğan kürünün hi. bir faydası olmaz ben ileri derece endometriozis hastasıyım 7 ayda 4 operasyon geçirdim visanne da kullandım bende de menapoz belirtileri yaptı çok fazla kilo aldım malesef bu hastalığın tedavisi yok sadece bastırabilinio atak evreleri var onları hastanede yatarak ve ilaç tedavileri ile geçirmeye çalışıyorum her seferinde operasyonda iyi diil 9 aydır diana35 kullanıyorum ve şikayetlerim baya azaldı en azından 9 aydır hastanede yatmadım

Ayy bu topiğe yazalı ne kadar zaman geçmiş. Evet canım bana visanne veren devlet teki doktor du.bi işe yaramayınca bende özele gittim iki doktora daha gittim.biri ameliyat dedi.korktum başka doktora yani şuanki doktoruma gitmiştim. Oda ameliyat önermedi çünkü hiç hamile kalmadığım için ameliyat sıkıntı yaparmış.tahliler istedi benden ve eşimden.sonra hsg çekinmiştm tüplerim açıl çıktı. Sonra ilaç verdi bana ve eşime.derken o ay ağustosta hamile kaldım.mucize gibiydi çift çizgiyi görmem anlatamam.şuan 6.ayım bitti şükürler olsun rabbime nasip etti canım

Haa bu arada kistim hala mevcut tabiki.doktorum sezeryan olursa alırım kistide diyor.bakalım hayırlısı ne olucak bende bilmiyorum
Canim benim sen bana umut oldun
Bendede 3 cm cikolata kisti var bana ilac vermedi
Sen visanneyi ne kadar kullandin canim
Sogan kuru yapiyorum insaallah faydasini gorurum canim darisi basimiza Rabbim seni bebegini korusun canim

Canim benim sen bana umut oldun
Bendede 3 cm cikolata kisti var bana ilac vermedi
Sen visanneyi ne kadar kullandin canim
Sogan kuru yapiyorum insaallah faydasini gorurum canim darisi basimiza Rabbim seni bebegini korusun canim
Canım visanne yi iki ay kullanmıştım adet olmadım hep ama afedersin leke olmuştu sürekli.yan etkisiymiş meğer ilacın. Sonra o ilacı ve doktoru bıraktım iki ayda soğan kürü yaptım. Başka doktora yani ameliyat diyene gittim ardından.kist hiç küçülmemişti.işe yaramadı kür de.en son işte doktorumun dediğini yaptık.tahlildi hsg idi .doktor iki ay bekleyelim demişti olmazsa aşı yapacaktı .çok şükür rabbim nasip etti ..vala seninde hiç bebeğin olmadıysa kendini hemen bıçak altına atma derim ve kesinlikle bir doktora bağımlı kalma. Bu konu çok hassas ve önemli sonucta kist hep var olacak bizde alınsa bile sonradan tekrar bünye yaparmış.hiç deilse anne olmaya engel olmasın değilmi canım.rahim filmi çektir derim tüplerin temizlenir açıksa bile.kapalıysa tüplerin aşılamaya gidersin canım zaman kaybetmekde yersiz bu konuda ..allah razı olsun bu arada iyi dileklerin için. Hep dua ediyorum zaten benm gibi kisti olup yada olmayıp evlat isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat versin rabbim diye inan kii.çünkü o sıkıntıyı atlattım şükür ve biliyorum ne kadar zor

pof hepinizin kisti küçük benimkisi büyük 7cm ve 4,5 cam kistlerim var , ameliyat diyorlar, henüz nişanlıyım ameliyat olmak istemiyorum , ilaç kullanmamada yanaşmadılar, en iyisi evlenip hamile kalmak ama ona da henüz hazır değilim

benim ilk tespit edildiğinde biri 8 biri 9 cm çapındaydı ameliyat oldum, uzun zamandır cebelleşiyorum ama hala biri 5 cm biri 4 cm
sana katılıyorum #balbocegi35 ha deyince evlenilmiyo evlensen bile hemen çocuk nasıl yapacaksın ki...

Merhaba arkadaşlar, bende 3 aydır bu ilacı kullanıyorum. Bir düşük geçirdim ve doktor bir ihtimal çikolata kisti (bendeki 3 cm üzerinde idi) sebep olmuş olabilir dedi ve tedaviye başladık. Kullanım süresinde yaşadıklarımı şöyle anlatayım; ilk kutuda hatta ilk günlerde kanamam çok oldu ama devam etmedi 5-6 gün içinde kesildi. İlacın 2. kutusunda adet gördüm fakat 3 gün sürdü ve çok az geldi tabi 2. kutunun devamını takiben sürekli lekelenme sorunu yaşadım. Şimdi ise 3. kutunun sonlarına geliyorum lekelenmem kesildi adet görmedim. Psikolojik etkileri ise ilk kutuda pek bir şey hissetmedim fakat sanırım şu anda 3. kutuya devam ediyor olmam ve adet göremeyişimden dolayı hem kilo aldım hemde iştahımı açtı :) canım sürekli tatlı istiyor, ateş basmaları ve sıkıntı yaşıyorum biraz. Allah hepimize yardımcı olsun...

peki canim kuculme okdu mu bnmde 4,5 cm biyutunda cikolata kistim var bnde visanne ilacini kullaniyorum ikinci kutu bitmek uzere

[QUKurummambia, post: 39201763, member: 650144"]peki canim kuculme okdu mu bnmde 4,5 cm biyutunda cikolata kistim var bnde visanne ilacini kullaniyorum ikinci kutu bitmek uzere[/QUOTE]
3. Kutum bitti ve ilaca artık devam etmiyorum. Dahası doktorum bırakabiliriz dedi. Doktorunun dediğine göre amacım yok etmekti kisti fakat yok olmamış dedi. Küçülme yaklaşık 1 cm kadar oldu 3 kutuda Ama sen umudunu kesme iç herkeste aynı olacak diye bir şey yok. Doktorum ben bazı hastalarimda tamamen yok ettim dedi :) inşallah seninki tamamen yok olur.

[QUKurummambia, post: 39201763, member: 650144"]peki canim kuculme okdu mu bnmde 4,5 cm biyutunda cikolata kistim var bnde visanne ilacini kullaniyorum ikinci kutu bitmek uzere
3. Kutum bitti ve ilaca artık devam etmiyorum. Dahası doktorum bırakabiliriz dedi. Doktorunun dediğine göre amacım yok etmekti kisti fakat yok olmamış dedi. Küçülme yaklaşık 1 cm kadar oldu 3 kutuda Ama sen umudunu kesme iç herkeste aynı olacak diye bir şey yok. Doktorum ben bazı hastalarimda tamamen yok ettim dedi :) inşallah seninki tamamen yok olur.[/QUOTE]
İnsaallah canim bu kist gebelege engel dedi doktorum bir sene denedik bebek olmadi ama duzenli olmadi iliski.. Kafam o kadar karisikki

Canım benimde aynı şikayetlerim vardı. En son kendi özel doktoruma gittim en yeni tedavi visanne dedi, yan etkilerini görmemem için üç hafta kullanınca bir hafta ara vermemi söyledi. Dediğini yaptım şikayetlerim geçti. İstersen benim doktoruma bir görün.

Kizlar ben bu ilaci ara vermeden kullaniyorum yani doktorum oyle soyledi. Bu yuzden de adet gormuyorum. Evlenicem ve korunmak istiyorum kimi doktor hamile kalmazsin diyor kimisi tipta kesinlik yok diyor. Hayir yani henuz hazir degilim. Adet gormeden dogum kontrole baslasam nolur?zaten evlendigimde ilac kullanma surem bitiyor adetle beraber duzenli baslarim hapa ama ben simdiden onlem almak istiyorum napmaliyim

Cok gecmus olsun.
bende evre dort hastasiyim maalesef bebek olmasi icin tedaviler tedaviler;-(
Merak ettim 7ay gibi kisa surede nasil dort amekiyat oldun herdefasinda kistlermi cok buyudu laparaskopi ile mi oldun peki yumurta rezervin?

Ben bi ameliyatla yumurta rezervim azaldi ikincisi soz konusu olursa naparim bilmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…