Vinalac multivitamin kullanan var mi?

Ayneen canım onu bende cok aratırdım ama dıkkatımı cekti hemen hemen her multıvıtmınde folık asit var. Hatta decavit gibi bıtamınlerde 800mcg yanı ıkı katı vrdı. Bende vinalac kullanıyorum 14 bitti . Benımde kafamı karıstıran ıcınde calsıyum omega yok onları ne aman verıcek acaba ?? Size verdimi ekstra ??

Ben de vinalac başladım dün decavit karın ağrısı mide ağrısı yaptı midem bulandı sandım.Tanıdık bir kadındoğumcu bunu tavsiye etti

Ben hamileligimi ilk ögrendigim an doktor tavsiye etti ilacı kullanıyorum şuan 2. Kutunun yarısındayım gayet güzel folik asit için kullanıyorum ben sonradan gittiğim başka bir doktor da vinalac çok iyi dedi

merhaba

bu konuyu bende çok araştırdım.Dediğin gibi birçok vitaminde folik var. Ben folik kullanmayı 12. Haftada bitirdim. Ve 12. Haftadan beridir günde 1 kez vinalac kullanıyorum.

Calsiyum ve magnesyıum içeren osteocare isimli bir ilaç kullanıyorum son 2 aydır.

omega hiç kullanmadım. Ama haftada bir balık yiyorum, ve bol ceviz yiyorum :)

Umarım yardımcı olabilmişimdir :)

Istanbuldamısınız hangi doktora gidiyorsunuz ?
Bana doktorum suan bırsey vermedi sadece vinalac kullanıyorum. Corona olaylarından dolayı dısarda balık yemedım evde de mıde bulantısından yapamaım 3 ayda ıkı kere yemısımdir :/

Merhaba ben hamileligimi ilk ogrendigimden beri sadece vinalac verdi doktorum ucuncu ay bittiginde d vit dusuk ciktigi icin ekstra d vit damla almaya basladim vinalactan memnunum herhangi bir sorun yapmadi bende

Merhaba kullandığınız magnezyum ve calsiyum ilacı kabızlık yaptı mı? Solların almıştım ben magnezyum calsiyum ve çinko var içeriğinde ama içemiyorum hemen kabız yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…