vimjo.comdan uzak durun

edibur

Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2012
4
0
16
Bursa
Geçenlerde kullandığımız diş fırçasının başı eskiyince yenisini almak istedim ancak çok yer dolaşmama rağmen istediğim başlığı bulamadım.İnternette araştırmaya başladım ve nihayet buldum wimjo diye biryer o sevinçle siparişi verdim ücreti de havale ile ödedim 40 TL sonra bekledim baktım haber yok sordum ürün stoklarda kalmamış dediler bende siparişimi iptal ediyorum o zaman dedim tamam dediler siz hesap numaranızı verin biz iade yaparız verdim hesap numarasını sonra bekledim 1ay oldu hala ödeme falan yok anlaşılan paramızı göz göre göre yedirdik wimjoya.Netten baktımda daha öncede çok kişiye aynı şeyi yapmışlar.Sizlerde dikkatli olun arkadaşlar uyarmak için yazmak istedim.

Teşekkür ederiz, bizlerle paylaşmanız iyi olmuş...

Ben netten çok fazla alışveriş yapmam ama

Yapan arkadaşlar elbet vardır... :ssz:

Rica ederiz arkadaşım birde ucuz olunca daha fazla dikkat çekiyorlar 3 saatte kapınızda demeleri de etkileyici yazık onca insanın parasını yiyorlar göz göre göre ama hala sitesi açık nasıl oluyor anlamadık.Gerekli yerlere de şikayetlerimizi ederiz inşaallah daha fazla kişi mağdur olmasın :(

Vimjo.com'dan alışveriş yapacaksanız tekrar düşünün...
By Mehmet Ali on 13 Temmuz, 2012 - 12:31
İnternetten alışveriş aslında keyifli ve zahmetsiz bir durum fakat, size bunu zehir eden e-ticaret siteleri olabiliyor zaman zaman... Öncelikle şunu bilmek gerekir ki internette alışveriş yapmadan önce birşeyler satın alacağımız e-ticaret siteleri hakkında yapılan şikayet yorumlarını iyice okumak gerekir. Özellikle ürün ve para iadesi hakkında olanlar. Biraz geç oldu fakat Vimjo.com un ne kadar ticari ahlaktan uzak bir yapıya sahip olduğunu kavradım. Kısa başımdan geçenleri sizinle paylaşayım ki sizde aynı tuzağa düşmeyin.

Bundan 2 buçuk ay önce vimjo.com dan ayakkabı siparişi verdim. Sitesinde 7/24 şehiriçi 3 saatte teslimat ibaresini görünce cazip geldi. Ama 3 saatte ürün malesef gelmedi. Müşteri çekmek için kandırmaca imiş. Müşteri hizmetleri yetkilisi şöyle izah etti durumu: - "efendim şuan sitemiz güncellenmektedir. 3 saatte teslimatımız sadece iş günleri mesai saati içerisinde oluyor." Bu ne demek? Bu şu demek: biz bir olta attık, sizde yuttunuz.

Neyse asıl konuya gelelim. Siparişim ertesi gün geldi. Kullanmaya başladım ve 3. gün ayakkabıların ikisi birden alttan ayrıldı. Hemen kutusuna koyup geri gönderdim. Aradan 1 ay geçmesine rağmen, kimse arayıp sormadı. En sonunda ben aradım. Dediler ki : Arıyoruz telefonunuzu meşgule alıyorsunuz.. İyice sinirlerim tepeme yükseldi. Neden telefonunu meşgule atayım. Aramadınız diyorum. Aradık meşgule aldınız. Kullandığım hat günde onlarca kez çalıyor herkesle görüşüyorum neden sizden alacaklı olduğum halde meşgule atayım? Bu nasıl bir tezgah, nasıl bir insanı kandırmaktır..

Sonuç olarak 2 ay geçti ve halen para iadesi yapmayan bu yalancı e-ticaret sitesi, e-postalarıma cevap vermemekte ısrar ediyor. Bu site ile ilgili birkaç şikayet yazısını sizlerle paylaşmak isterim ki herkes madur durumda kalmasın...

Saygılarımla,
Mehmet Ali ARKUN

Back