Viktoryan tarzı kıyafetleri ve gotik makyajı ile ****AMY LEE*****

albenisi yüksek bir kare daha !

giysisinin devamını da görmek isterdim ! zemuszemus

değişik tarzıyla gözler önünde yine, her zaman gotik tarza sahip değil görüldüğü gibi !! sositososito

'anlayan anladı' gibisinden bir ifade ! hiçbir zaman boş bakmaz, anlamlıdır gözleri.. şakkıdı

2600 küsur mesajı olan biri ,beğenmeyenler defalarca girmesin ,derse şaşarım.ısteyen istediği yere girer ve yorum yazar.yerimseniben
Beğenmemek suç mu?Sıradan işte...:icecream:

amy lee severlerin ilgisini çekecek değişik bir kare: evanescence'den...

beğenmeyen yorum yapmak zorunda değil defalarca:)
nereye mesaj atsam ardına sen damlıyorsun:)
takiptesin sanırım :) :icecream:
neyse sen bunu okurken seni engellenenler listeme aldım bile ayrıca sıradansa bakma resimlerine:):)
artık yazdıklarını görmeyeceğim :icecream: :roflol:
byebyee! :):):)

neyse her şeye rağmen devam edeyim ben severler için resim eklemeye. emeğe saygı!
kaşa piercing sevmem çok punk duruyor ama bu gotik hatun neden takmış bilmem:)

bunu neden giymişler anlamadım sırf moda diye heralde rüküşlükte son nokta zaten rüküş seçilmiş ama her haliyle görmek lazım naniknanik

Kendinizi fazla önemsiyorsunuz,yazdıklarınızdan bunu çıkarmamak elde değil.Sizi tanımıyorum çünkü.Siz ise neler ima etmişsiniz,çok komik.kaydirigubbakcemile3 Gayet makul yazılan bir yoruma bile tahammülünüz yok.kaydirigubbakcemile3

değişik bir resim daha buldum! duvarkağıdı yapmak isteyenlere.. hihoyyyt

değişik bir kıyafetle yine karşımızda:

gerçekten tarzının kraliçesi! :hooray:

kendini nasıl da vermiş müziğe...

konuyu acan arkadaşa da benziyor sanki yaa
bayılırım bu hatuna ve sesine şebnemin tarzına benzediğinden belki

doğal bir poz.. şirinliği gözler önünde..

bu resim çok hoş. tam sevdiğim tarz olduğu için mükemmel olarak nitelendiriyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…