• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler VIDAL SASSOON VS114E 19MM CERAMIC COMBO MAŞA VE DÜZLEŞTİRİCİ

alameti_farika

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2010
335
1
118
Edirne
arkadaşlar bu VIDAL SASSOON VS114E 19MM CERAMIC COMBO MAŞA VE DÜZLEŞTıRıCı saç düzleştiricisini kullanan var mı.. hem düzleştirici hemde saç maşası ikisi bi arada yani ısı ayarınıda kendımız ayarlayabiliyormuşuz 230 derceye kadar kedemeliymiş..

yada bana önerebileceğiniz ısı ayarını kendimiz ayarlayabildiğimiz saç şekillendirici setler var mı.. bu hafta içinde almam lazım cumartesi okuluma gidiorum da..

benim için hem maşa hemde düzleştirici olması önemli.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kimse cevap vermemiş kullanan falan yok galiba.Ben de çok merak ediyorum bu ürünü.Çünkü plakasız bi ürün saçta kolay kayacağını ümit ediyorum.Ben bunu saçıma su dalgası yapmak için almak istiyorum.Düzleştirmek için kalın plakalı bi ürünüm var ondan memnunum.Fakat tabii enli bi şey olduğu için benimkiyle su dalgası olmuyor maalesef.Yani eğer kullanmış olan varsa düzleştirme performansıyla ilgilenmiyorum aynı zamanda bukle özelliği var bunun.O özelliğini kullanmış olan varsa su dalgasında da işe yarayacaktır eminim.ıyi kayıyor mu saçta.Off umarım bi fikri olan vardır bununla ilgili.Araştırıyorum bir yerde bir şçey bulamıyorum.Aslında yine ince bi Remigton alayım diyordum ama bu ürün benim amacıma daha yönelikmiş gibii.Ne dersiniz..

Vidal Sassonun ürünlerinin pek Türkiye piyasası yok, ürünler biraz pahalı gibi aslında philips, braun gibi ünlü markalar varken tercih edilmiyo sanırım ama amerikada çok bilinen bir marka.

Back