haklısın en azından yenileri oluşmasın ama cen azından azalması gerek çok fazla var sadece kalçamda değil bacaklarımdada varKahve telvesi sürün diyorlar ama işe yarıyor mu bilmiyorum. Siz yine de bir cildiyeye görünün. Çatlaklar iyileşmese bile yenilerinin çıkmasını önleyecek bir krem önerebilir size.
canım benim kırmızı çatlağı nasıl geçirebilirim?canım kırmızı çatlak geçer ama beyaz çatlak vücuda işlemiş ve ve en zor çatlaktır yani çözümü yoktur
Canim ben bes sene once kilo almistim aynen senin gibi 10 kilo civari. O zamanda once kirmizi sonra beyaz oldu, ve hala var
bi şey yazan yokmu illa baldızım kocama atladı gibi bi konumu açmam gerekiyo ilginizi çekmesi için ,fikrinizi alabilmek içinyardım eden yokmu
Hahaha ay alemsin ikinci mesajin güldürdü beni aksam aksam sende cok hül hemi:))).bu arada catlaklar ölene kadar gecmez canim.nedenmi kisaca bi örnek vereyim bi pamuk düsün uzadikca orta kismi incelir dimi?sen o pamugu kalkip tekrar ayni haline getirebilirmisin asla.o catlaklarda öyle derimiz gerildikce bazi noktalardan derimiz incelir insan derisi heleki bide.o incelme bi daha ayni kalinligi asla tutturamaz olsaydi eger 8 yildir ugrastim ben düzelirdim inanki
"Baldizım kocama mi?"
Bir terslik var sanki
Canım kahve ve limon diyorlar. Düzenli yaparsan azalıyormus. Yine bu forumda okumuştum.
tatlım kan dolaşımını huzlandıracak masajlar uygula hangi bölgende bilmiyorum ama elinle ilk asagıya kadar etini ger sonra yukarı doğru masaj yap sonrasında duşta sıcak sudan soğuk su tut o bölgene şok etkisi yarat ve türk kahvesi sürüp o bölgeni kesele..canım benim kırmızı çatlağı nasıl geçirebilirim?
malesef beyaz çatlaklarcanım kırmızı çatlak geçer ama beyaz çatlak vücuda işlemiş ve ve en zor çatlaktır yani çözümü yoktur
denemekten zarar gelmez teşekekkürler
Geçmez...
bulabilsem bakardımRica ederim. O bölüme bak istersen.