Çatlaklar vicuttaki aşırı çatlak oluşumu ): nasıl geçirebilirim

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

wisemine

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2015
668
348
1 ay gibi sürede 10 kilo almıştım eee tabi sonucunda çatlaklar oluştu
ilk başta çatlaklar kırmızıydı sonra zamanla beyaz gibi bi renk oldu etrafımdakilerde bana yani kuzenlerim yakın arkadaşlarım aa canım seninkide dertmi çatlaklar kendiliğine geçiyo felan dediler bende inandım az önce bi konuda çatlakların geçmediğini felan sölediler
aranızda çatlakları olupta geçirebilen görünümünü azaltabilen varsa lütfen paylaşsın bu arada çatlaklarım 1 yıl önce oluşmuştu
cildiyeye felanmı gitsem önerilerinizi sabırsızlıkla bekliyorum

Kahve telvesi sürün diyorlar ama işe yarıyor mu bilmiyorum. Siz yine de bir cildiyeye görünün. Çatlaklar iyileşmese bile yenilerinin çıkmasını önleyecek bir krem önerebilir size.

Kahve telvesi sürün diyorlar ama işe yarıyor mu bilmiyorum. Siz yine de bir cildiyeye görünün. Çatlaklar iyileşmese bile yenilerinin çıkmasını önleyecek bir krem önerebilir size.
haklısın en azından yenileri oluşmasın ama cen azından azalması gerek çok fazla var sadece kalçamda değil bacaklarımdada var

bi şey yazan yokmu illa baldızım kocama atladı gibi bi konumu açmam gerekiyo ilginizi çekmesi için ,fikrinizi alabilmek içinyardım eden yokmu

canim olusan catlaklar malesef gecmiyor
bol su icip kalsiyum alimini artir,en azindan yenileri olusmasin.
maddi durumun elveriyorsa buz terapisi yaptirabilirsin,gorunumu duzeliyor,siliklesiyorlar.

Canim ben bes sene once kilo almistim aynen senin gibi 10 kilo civari. O zamanda once kirmizi sonra beyaz oldu, ve hala var

canım kırmızı çatlak geçer ama beyaz çatlak vücuda işlemiş ve ve en zor çatlaktır yani çözümü yoktur

Hahaha ay alemsin ikinci mesajin güldürdü beni aksam aksam sende cok hül hemi:))).bu arada catlaklar ölene kadar gecmez canim.nedenmi kisaca bi örnek vereyim bi pamuk düsün uzadikca orta kismi incelir dimi?sen o pamugu kalkip tekrar ayni haline getirebilirmisin asla.o catlaklarda öyle derimiz gerildikce bazi noktalardan derimiz incelir insan derisi heleki bide.o incelme bi daha ayni kalinligi asla tutturamaz olsaydi eger 8 yildir ugrastim ben düzelirdim inanki

bi şey yazan yokmu illa baldızım kocama atladı gibi bi konumu açmam gerekiyo ilginizi çekmesi için ,fikrinizi alabilmek içinyardım eden yokmu

"Baldizım kocama mi?"
Bir terslik var sanki

Canım kahve ve limon diyorlar. Düzenli yaparsan azalıyormus. Yine bu forumda okumuştum.

neyse buna alışmayamı çalışıcam alışmak zor olcak gerçekten
sizi güldürebildiysem ne mutlu bana:d

canım benim kırmızı çatlağı nasıl geçirebilirim?
tatlım kan dolaşımını huzlandıracak masajlar uygula hangi bölgende bilmiyorum ama elinle ilk asagıya kadar etini ger sonra yukarı doğru masaj yap sonrasında duşta sıcak sudan soğuk su tut o bölgene şok etkisi yarat ve türk kahvesi sürüp o bölgeni kesele..

Çatlakların yok edilmesinde en basit uygulayacağınız işlem duşunuzu soğuk suyla almanızdır. Bazı insanlar kesinlikle soğuk suyla duş almaktan hoşlanmazlar. Fakat çatlaklardan kurtulmak için soğuk suya dayanmaya çalışmalısınız. Duştaki soğuk suyu tüm vücudunuza uygulamanız da gerekli değildir. Vücut çatlakları oluşumu olan bölgeye göre (göğüsler, karın ve bel bölgesi, bacaklar) soğuk su tutulur. Böylece soğuk su sayesinde kan dolaşımı hızlanır.Vücut çatlakları nasıl geçer sorusuna bir başka çözüm de bir vücut kremi kullanmaktır. Krem ile daireler şeklinde çatlakların üzerine masaj uygulanabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…