mantıklı geldi en azından 5 10 saniye soğuk suya dayanırımÇatlakların yok edilmesinde en basit uygulayacağınız işlem duşunuzu soğuk suyla almanızdır. Bazı insanlar kesinlikle soğuk suyla duş almaktan hoşlanmazlar. Fakat çatlaklardan kurtulmak için soğuk suya dayanmaya çalışmalısınız. Duştaki soğuk suyu tüm vücudunuza uygulamanız da gerekli değildir. Vücut çatlakları oluşumu olan bölgeye göre (göğüsler, karın ve bel bölgesi, bacaklar) soğuk su tutulur. Böylece soğuk su sayesinde kan dolaşımı hızlanır.Vücut çatlakları nasıl geçer sorusuna bir başka çözüm de bir vücut kremi kullanmaktır.
bulabilsem bakardım
çok saol gerçekten direk catlaklar ile ilgili bölüm varmış yeni öğreniyorum:) bi sürü yöntem var işe yaradığını söyleyenlerde var birden motivasyonum tavan yaptı sayende:)Forumlara tıkla
Vücut Bakımı falan oralarda :)
çok saol gerçekten direk catlaklar ile ilgili bölüm varmış yeni öğreniyorum:) bi sürü yöntem var işe yaradığını söyleyenlerde var birden motivasyonum tavan yaptı sayende:)
Gecmedi canim, bak foto yuklicem bak bigerçektenmi yıllar içinde azalma olmadımı bari/
hmm artık olmazsa yapcak bişey yok yinede bi kaç yöntem denicem azalırsa sanada söylerimGecmedi canim, bak foto yuklicem bak bi
Bende iz icin bi kac krem denedim, hatta ilk zamanlar catlaklar icin krem denemistim. Sonrada biktim, insallah sende yararhmm artık olmazsa yapcak bişey yok yinede bi kaç yöntem denicem azalırsa sanada söylerim
Bunun için uygun mu bilmem doğumdan sonra kullanmış arkadaşın biri.burdan bi arkadaş hemde.iyi bi krem dedi. Madecassol adı. Bende de var biraz.hamileliğim den dolayı. Ama henüz alıp kullanmadım1 ay gibi sürede 10 kilo almıştım eee tabi sonucunda çatlaklar oluştu
ilk başta çatlaklar kırmızıydı sonra zamanla beyaz gibi bi renk oldu etrafımdakilerde bana yani kuzenlerim yakın arkadaşlarım aa canım seninkide dertmi çatlaklar kendiliğine geçiyo felan dediler bende inandımaz önce bi konuda çatlakların geçmediğini felan sölediler
aranızda çatlakları olupta geçirebilen görünümünü azaltabilen varsa lütfen paylaşsın bu arada çatlaklarım 1 yıl önce oluşmuştu
cildiyeye felanmı gitsem önerilerinizi sabırsızlıkla bekliyorum
dermatoloğa gidicem ozaman sorarım o uygun olup olmadığını söyler zaten saol bu aradaBunun için uygun mu bilmem doğumdan sonra kullanmış arkadaşın biri.burdan bi arkadaş hemde.iyi bi krem dedi. Madecassol adı. Bende de var biraz.hamileliğim den dolayı. Ama henüz alıp kullanmadım
göbeğim çıktıktan sonra çatlaklarım oluştu kuzumtatlım kan dolaşımını huzlandıracak masajlar uygula hangi bölgende bilmiyorum ama elinle ilk asagıya kadar etini ger sonra yukarı doğru masaj yap sonrasında duşta sıcak sudan soğuk su tut o bölgene şok etkisi yarat ve türk kahvesi sürüp o bölgeni kesele..
inşallah ikimizinkide geçergöbeğim çıktıktan sonra çatlaklarım oluştu kuzumhenüz kırmızı halde allahtan.. dediklerini yapcam çok saol :)
inşallah canım :)inşallah ikimizinkide geçer
En iyisi evet. Rica ederim ne demekdermatoloğa gidicem ozaman sorarım o uygun olup olmadığını söyler zaten saol bu arada
Vala 34 yaşındayım lise çağından çatlaklarım hala benle yaşıyor..yaşıtlarım kuzenlerim felan geçer dediler beni mi kandırdılar o zamn
Merhaba ben efsane bi ürünle tanıştım onu kullanabilirsin bence ve dr. Erçin özüntürk tavsiyesi üzerine kullandım harika BODYEVER1 ay gibi sürede 10 kilo almıştım eee tabi sonucunda çatlaklar oluştu
ilk başta çatlaklar kırmızıydı sonra zamanla beyaz gibi bi renk oldu etrafımdakilerde bana yani kuzenlerim yakın arkadaşlarım aa canım seninkide dertmi çatlaklar kendiliğine geçiyo felan dediler bende inandımaz önce bi konuda çatlakların geçmediğini felan sölediler
aranızda çatlakları olupta geçirebilen görünümünü azaltabilen varsa lütfen paylaşsın bu arada çatlaklarım 1 yıl önce oluşmuştu
cildiyeye felanmı gitsem önerilerinizi sabırsızlıkla bekliyorum