Çatlaklar vicuttaki aşırı çatlak oluşumu ): nasıl geçirebilirim

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
Çatlakların yok edilmesinde en basit uygulayacağınız işlem duşunuzu soğuk suyla almanızdır. Bazı insanlar kesinlikle soğuk suyla duş almaktan hoşlanmazlar. Fakat çatlaklardan kurtulmak için soğuk suya dayanmaya çalışmalısınız. Duştaki soğuk suyu tüm vücudunuza uygulamanız da gerekli değildir. Vücut çatlakları oluşumu olan bölgeye göre (göğüsler, karın ve bel bölgesi, bacaklar) soğuk su tutulur. Böylece soğuk su sayesinde kan dolaşımı hızlanır.Vücut çatlakları nasıl geçer sorusuna bir başka çözüm de bir vücut kremi kullanmaktır. :KK51:
mantıklı geldi en azından 5 10 saniye soğuk suya dayanırım

Eklentiler

• DSC_0080~2.jpg
    DSC_0080~2.jpg
    66,3 KB · Görüntüleme: 182
Catlak deri altında oldugu için suyla fln geçmesi söz konusu değil(istisna insanları saymıyorum) çatlak gecmez ama sadece o soguk su cikdi sıkılaştırır daha az görünmesine sebep olur sadece. Lierac tarzı serum ve kremlerin sadece hafiflettiğini biliyorum. Turkıyede varmı ya da nasıl fıyatlar bilgim yok ama amrikada 60$civarı kucuk bı mıktarı. Kırmızı gecer beyaz gecmez konusuna anlam veremedım kırmızı catlaklar beyaza dönüşür zaten kırmızı kalmazki. Ve bazı ciltler 20kıloda alsa catlamazken bazıları 3 4 kıloda catlar. Daha dıkkatlı olun demekki cildiniz çatlak oluşumuna elverişli.

1 ay gibi sürede 10 kilo almıştım eee tabi sonucunda çatlaklar oluştu
ilk başta çatlaklar kırmızıydı sonra zamanla beyaz gibi bi renk oldu etrafımdakilerde bana yani kuzenlerim yakın arkadaşlarım aa canım seninkide dertmi çatlaklar kendiliğine geçiyo felan dediler bende inandım:KK61::KK61: az önce bi konuda çatlakların geçmediğini felan sölediler
aranızda çatlakları olupta geçirebilen görünümünü azaltabilen varsa lütfen paylaşsın bu arada çatlaklarım 1 yıl önce oluşmuştu
cildiyeye felanmı gitsem önerilerinizi sabırsızlıkla bekliyorum
Bunun için uygun mu bilmem doğumdan sonra kullanmış arkadaşın biri.burdan bi arkadaş hemde.iyi bi krem dedi. Madecassol adı. Bende de var biraz.hamileliğim den dolayı. Ama henüz alıp kullanmadım

Bunun için uygun mu bilmem doğumdan sonra kullanmış arkadaşın biri.burdan bi arkadaş hemde.iyi bi krem dedi. Madecassol adı. Bende de var biraz.hamileliğim den dolayı. Ama henüz alıp kullanmadım
dermatoloğa gidicem ozaman sorarım o uygun olup olmadığını söyler zaten saol bu arada

Doktora gitmekte fayda var koca karı ilaçlarıyla geçecek bir problem değil :KK20:

Bende ergenligimden beri var şu an aşırı bi kilom yok spor da yapıyorum ama bu çatlaklar var var var..

tatlım kan dolaşımını huzlandıracak masajlar uygula hangi bölgende bilmiyorum ama elinle ilk asagıya kadar etini ger sonra yukarı doğru masaj yap sonrasında duşta sıcak sudan soğuk su tut o bölgene şok etkisi yarat ve türk kahvesi sürüp o bölgeni kesele.. :KK54:
göbeğim çıktıktan sonra çatlaklarım oluştu kuzum :KK43: henüz kırmızı halde allahtan.. dediklerini yapcam çok saol :)

1 ay gibi sürede 10 kilo almıştım eee tabi sonucunda çatlaklar oluştu
ilk başta çatlaklar kırmızıydı sonra zamanla beyaz gibi bi renk oldu etrafımdakilerde bana yani kuzenlerim yakın arkadaşlarım aa canım seninkide dertmi çatlaklar kendiliğine geçiyo felan dediler bende inandım:KK61::KK61: az önce bi konuda çatlakların geçmediğini felan sölediler
aranızda çatlakları olupta geçirebilen görünümünü azaltabilen varsa lütfen paylaşsın bu arada çatlaklarım 1 yıl önce oluşmuştu
cildiyeye felanmı gitsem önerilerinizi sabırsızlıkla bekliyorum
Merhaba ben efsane bi ürünle tanıştım onu kullanabilirsin bence ve dr. Erçin özüntürk tavsiyesi üzerine kullandım harika BODYEVER

X