flyfly Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Nisan 2014 67 4 36 Çanakkale 3 Temmuz 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi flyfly #1 Sensual blush nasıl sizce kızlar güzel mi Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sensual blush nasıl sizce kızlar güzel mi Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
- Janna - Guru Pro Üye Anneler Kulübü 7 Ekim 2011 13.907 10.710 498 30 3 Temmuz 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi flyfly #2 Çok şekerli kokusu. Ben She'nin bir parfümğne benzetmiştim. Pembesiydi sanırm ona benzetmiştim.
flyfly Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Nisan 2014 67 4 36 Çanakkale 4 Temmuz 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi flyfly #3 Dün aldım bana çok şekerli gelmedi tamam bi tatlılık var ama baymayan bi tatlılık çok sexy bence erkek arkadaşım da bayıldı :)) Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Dün aldım bana çok şekerli gelmedi tamam bi tatlılık var ama baymayan bi tatlılık çok sexy bence erkek arkadaşım da bayıldı :)) Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
- Janna - Guru Pro Üye Anneler Kulübü 7 Ekim 2011 13.907 10.710 498 30 5 Temmuz 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi flyfly #4 flyfly .!.: Dün aldım bana çok şekerli gelmedi tamam bi tatlılık var ama baymayan bi tatlılık çok sexy bence erkek arkadaşım da bayıldı :)) Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir. Genişletmek için tıkla... Güle güle kullan canım:)
flyfly .!.: Dün aldım bana çok şekerli gelmedi tamam bi tatlılık var ama baymayan bi tatlılık çok sexy bence erkek arkadaşım da bayıldı :)) Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir. Genişletmek için tıkla... Güle güle kullan canım:)
flyfly Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Nisan 2014 67 4 36 Çanakkale 6 Temmuz 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi flyfly #5 Teşekkür ederim canım :) Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
BesiktasimOleey O bir KARTALİÇE 😇 Kayıtlı Üye 8 Temmuz 2014 267 53 13 İstanbul 9 Temmuz 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi flyfly #6 Victorias Secret - Bombshell kullanıyorum, aşırı memnunum Son düzenleme: 9 Temmuz 2014
flyfly Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Nisan 2014 67 4 36 Çanakkale 9 Temmuz 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi flyfly #7 BesiktasimOleey .!.: Victorias Secret - Bombshell kullanıyorum, aşırı memnunum Genişletmek için tıkla... Kokusu nasıl :) Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
BesiktasimOleey .!.: Victorias Secret - Bombshell kullanıyorum, aşırı memnunum Genişletmek için tıkla... Kokusu nasıl :) Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
BesiktasimOleey O bir KARTALİÇE 😇 Kayıtlı Üye 8 Temmuz 2014 267 53 13 İstanbul 9 Temmuz 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi flyfly #8 flyfly .!.: Kokusu nasıl :) Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir. Genişletmek için tıkla... Hafif parfümleri tercih ederim genelde ama kullandığım en hafif parfüm bu oldu bence koklamanız lazım aşık oldum kokuya resmen herkes beğeniyor ismini alıyorlar ama tercih meselesi tabi
flyfly .!.: Kokusu nasıl :) Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir. Genişletmek için tıkla... Hafif parfümleri tercih ederim genelde ama kullandığım en hafif parfüm bu oldu bence koklamanız lazım aşık oldum kokuya resmen herkes beğeniyor ismini alıyorlar ama tercih meselesi tabi
flyfly Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Nisan 2014 67 4 36 Çanakkale 17 Temmuz 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi flyfly #9 Kalıcılıkları hiç yok malesef Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
- Janna - Guru Pro Üye Anneler Kulübü 7 Ekim 2011 13.907 10.710 498 30 17 Temmuz 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi flyfly #10 flyfly .!.: Kalıcılıkları hiç yok malesef Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir. Genişletmek için tıkla... Vücut spreyinden ne kadar kalıcılık bekliyordun ki En fazla 1 saat duruyorlar..
flyfly .!.: Kalıcılıkları hiç yok malesef Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir. Genişletmek için tıkla... Vücut spreyinden ne kadar kalıcılık bekliyordun ki En fazla 1 saat duruyorlar..
flyfly Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Nisan 2014 67 4 36 Çanakkale 17 Temmuz 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi flyfly #11 afterdarkmoon .!.: Vücut spreyinden ne kadar kalıcılık bekliyordun ki En fazla 1 saat duruyorlar.. Genişletmek için tıkla... Valla koksa iyi olurdu Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
afterdarkmoon .!.: Vücut spreyinden ne kadar kalıcılık bekliyordun ki En fazla 1 saat duruyorlar.. Genişletmek için tıkla... Valla koksa iyi olurdu Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.