Cilt Bakımı Ürünleri Vichy Normaderm

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

Sahra_Deniz

lay lay lay :)
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2008
516
10
arkadaşlar,
Vichy'nin Normaderm serisini kullanan var mı aranızda?
kendime iyi bir cilt bakım ürünü almak istiyorum ama bir türlü doğru ürünü bulamadım.
Roc'un temizleme sütü ve toniğini almıştım ama cildimi çok fazla kuruttu.
kullanıp da memnun olan varsa Normaderm almayı düşünüyorum.

roc, vichy, loreal ve türevleri...
bunlardan hiç bi fayda görmedim

Son düzenleme:
biraz pahalı gelmezse size başka bir ürün öneririm ben maskesini nemlendirici ve yüz yıkama jelini aldım 3 ay falan oldu kullanıyorum 1 yılda gider kocaman kutular :jeyyar: dermalogica ürünleri.

Canim ben sana Clinique tavsiye edebilirim.
Bende bircok urun denedim (Nivea, Dove,
[FONT=arial,sans-serif][SIZE=-1]Estee Lauder[/SIZE][/FONT], Lancome, Lancaster, Dior) ama hic biri iyi gelmemisti cildime.
1 sene once Clinique kullanmaya basladim ve cok memnunum.
Son zamanlar kullanmayi ihmal ettim ve hava degisikligi, yagli yiyecekler ve diger nedenlerden dolayi lekeler vs cikmaya baslamisti gecen hafta tekrar duzenli kullanmaya basladim ve cildim tekrar rahatladi.

Kullanmaya basladiginiz an cildinize iyi geldigini hissedeceksiniz ve bir muddet sonra bunu goreceksiniz de.
Benim arkadasim Vichy kullaniyordu sonra Clinique'e gecti ve bunun ona cok daha iyi geldigini soyledi.
Ayrica numaralari var 1'den 4'e kadar cildinize (kuruluguna, yagliligina vs) gore numara aliyorsunuz canim.

kızlar vichy kullandım hiç bir faydasını görmedim ilk başta iyi geldi sanıyosun soora eski haline yine geriye dönüyo ama cildin yağlıysa rocun ürünleri iyi diyebilirim..

ben cok duzenli olmasa da vichy kullandim, kokulari super ama bi lorealden niveadan farki yok yani bosuna parani dokme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…