Selülit Vichy Lipocure Kullananların Paylaşım Alanı

Selülit; nedenleri ve çözümleri Selülit nedir ? Selülitten kurtulmanın yolları nelerdir ? Selülit nasıl geçer ? Selülit kesin doğal çözümleri, Selülit egzersizleri

mahmure87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2007
156
1
kızlar merhaba, ben selülitlerimden nerdeyse (hatta maşallah tamamen) kurtuldum. bu sene parmaklarımın arasında sıkışırmadan, yani dümdüz dururken gayet net görülen selülitlerim olduğunu fark ettim(gecen yaz sadece sıkıştırıldıklarında görülebiliyorlardı) 24 nisanda eczaneye gidip vichy lipocure aldım. hem bacaklarım hem de karnım için kullandım. bu 14 gün sabah akşam uygulanması gereken bir kürdü, masajsız uygulanıyor. ben 2li kutu aldım(farkında olmadan) 10. gündü sanırım ilk kutu bitti, 2.ye basladım. 16.günde (bitmediği halde sadece 14gün kullanılması gerektiğini öğrendiğim için) bıraktım. ama selülitlerim neredeyse hiç kalmadı. şimdi incelme ve sıkılaşmasını sağlamak için vichy lipometric kullanıyorum. içinde nasıl uygulanacağını acık bir şekilde tarif ediyor. kullanmaya baslayalı cok kısa bir süre oldu ama çok memnunum, belirgin bir sıkılasma var; karnımdaki sıkılasma sadece dışardan değil; dokununca bile hissediliyor. yalnız bunların yanında banyoda yosun sabunu ve sisal kullanıyorum, banyodan sonra haftada iki kere selülit yağı uyguluyorum(bunları aktardan aldım) ayrıca sindirime yardımcı olsun diye lipton form plus içiyorum. ilgilenen ve sorusu olan arkadasların sorularını burdan yanıtlamaya çalışacağım. umarım (ben de dahil)herkes selülitlerinde sonsuza dek kurtulur :sm_cool:

Yaaa gercekten ise yariyosa alirim, balik etliyim kilolu degilim ama yani baktim yavas yavas selülit görüyorum bacaklarimda ve popomda :KK43:(.

Gercekten ise yariyomu bu yani? Ve nekadar ödedin? pagalimi?

ben de kilolu değilim, hafif balıketli diyelim. benimde popomda, bacaklarımın üst kısmında ve hafif hafif karnımda vardı. gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki işe yarıyor ama kişiden kişiye değişiyor olabilir de canım. lipocure tek kutu 65lira, ikili olursa 95lira. lipometricde 65lira ama lipometric epey çok, sanırım 1ay belki daha fazla gidecek. hem diğerinden daha az kullanılıyor, almanı tavsiye ederim, umarım işe yarar.

way bea harıka bişey senin adına sevidim..
çok özel ama bişey soracağim ben nıvea nın selulit kremini aldım ama regl dönemlerimde kullanamadığım için devamlılık sağlamıyor bu da etkisini yok ediyor benneyaptımki
sen bu sorunu nasıl çözdün :eek:
Teşekkürler şimdiden...

ben regl dönemimde de kullanıyorum. kullanılmaması mı gerkiyorsa da böyle bir seyden haberim yok doğrusu. normal günlerde olduğu gibi regl dönemimde de kullanıyorum (camaşırımı kenarlarından sıyırıp popoma sürüyorum yani) bence sen de bu sekilde kullanabilirsin. umarım senin de calışmaların basarı ile sonuclanır. bence önemli olan düzünli ve sürekli kullanmak :)

yook yanlıs anladın regl dönemlerinde tabii ki kullanılabilir de ben ne bileyim tembellık mi ettim ne ettim:KK43: neyse artık bende yapmaya çalışayım yaaa :)

arkadaşlar vıchy selülit kremi 3 yıldır kullanıyorum yani heryıl yaza doğru bir kutu çok faydası var ama sonra tekrar oluşuyo şimdi bende vichynin incelticisini kullanıyorum ismi lipometrıc 15 gün oldu ciddi anlamda sıkılaştırıyor ama kesin sonucu 1 ay sonra görücem inş sabırla bekliyorum

birşey daha selilüt için artık dünyanın parasını vermiyorum tarifini forumda verdiğim çayla selilütüm hiç kalmadı duymayanlara duyrulur

3. mesajda fiyatı vardı ama tekrar yazayım tabi. lipocure tek kutu 65lira, ikili olursa 95lira. lipometricde 65lira ama lipometric epey çok, sanırım 1ay belki daha fazla gidecek.

bende 2 haftada gozle gorulur sekılde azalttım selulıtı kahve tuketımını azaltım haftanın 3 gunu en fazla 15 dk yurudum ,spor yapmadım,zaten kola ve gazlı ıceceklerı tuketmem bu benım ıcın bır artıydı,yaglı yıyeceklerı cok yememeye calıstım,3 gunde 1 kese yaptım banyoda,bazen gunde 1 yada 2 defa kendı hazırladıgım selulıt kremını kullandım(yarım sıse vucut nemlendırıcısının ıcıne yarım sıse melıssa yagı,yarım sıse kekık yagı ,yarım sıse de susam yagı ekledım) bırazda cılek yagı kekık kokusunu bastırsın dıye
kekık kokusunundan rahatsız olmazsanız ıse yarar bır krem :1yes2:

merhaba arkadaşım,benimde selülitlerimle başım fena halde dertte,ve kilomu kontrol edemediğim için sanırım asitli olan her nevarsa çıkardım hayatımdan ama kilom 48 olmasına rağmen ayak bileğime kadar aşırı derecede selülitim var vede çok ağrı yapıyor,vichy yi kullanıp kullanmamakta tereddütteydim çünkü biran işe yeremeyecağını düşünmüştüm ama senin yazılarını okuyunca bende kullanmaya karar verdim,fakat şunu merak ediyorum her akşam yatmadan önce ayaklarıma masaj yapıyorum buda etkili olurmu acaba???

ayrıca duyduğuma göre portakal,limon ve greyfurt yağıda etkiliymiş selülit için,bunun doğruluk payı nedir??aranızda kullanan varmı??nekadar etkili?

merhaba arkadaşım,benimde selülitlerimle başım fena halde dertte,ve kilomu kontrol edemediğim için sanırım asitli olan her nevarsa çıkardım hayatımdan ama kilom 48 olmasına rağmen ayak bileğime kadar aşırı derecede selülitim var vede çok ağrı yapıyor,vichy yi kullanıp kullanmamakta tereddütteydim çünkü biran işe yeremeyecağını düşünmüştüm ama senin yazılarını okuyunca bende kullanmaya karar verdim,fakat şunu merak ediyorum her akşam yatmadan önce ayaklarıma masaj yapıyorum buda etkili olurmu acaba???

ben hala vichy lipometrice devam ediyorum ve cok memnunum. masajın selülit için etkili olduğu kesin ama doğru sekilde yapılması gerekir bence. kese ya da lif kullanırsan daha etkili olur sanırım masaj. ayrıca 14 günlük şok bakımın ardından devamı olarak kullandığım lipometric kremin kutusundan sekillerle nasıl masaj yapılacağı gösteren bir kart çıkıyor. onu kullanırsan eğer, nasıl masaj yapacağın konusunda yardımcı olur sanırım. kolay gelsin, umarım senin de sorunun çözüme ulaşır.

bir tv programınında duymuştum.kadının bacaklarında o kadar çok selülit varmış ki,sol bacağını kesmek zorunda kalmışlar.damarlarınımı ne tıkamış,çok önceden duymuştum tam hatırlamıyorum.sonra her sabah aç karına portakal suyu içmiş ve diğer bacağını kurtarmış bacağıda çok pürüzsüzmüş şuan da.C vitamini çok iyi geliyormuş.

ya siz memnunsunuzda bende 2 kutu lipocure aldım 9 gündür kullanıyorum bi faydasını görmedim sanmıyorum 5 gün sonra yani 14. gün bi değişiklik olacağını bilmiyorum kişiden kişiye değişiyo ozaman şimdi ben elzemin dediği çayı denicem bakalım bi faydası olacakmı inşallah olur çünkü fobilerime artık yenisi eklendi "selülit" bıktım anlayacağınız inşallah herkes selülitlrinden kurtulur "Amin"

arkadaşım ben sadece lipocure kullanmadığımı yazmıştım, ayrıca ben kola ve kahveyi de bıraktım. lipocure ü çok düzenli kullandım. şimdi lipometrice devam ediyorum. bırakmaya da korkuyorum ama bitti sayılır, yenisi alıp ona başlayacağım. devam et, ben etkisini hemen görmüştüm, bence sen de göreceksin. ben de form çayı içmiştim ona da devam ediyorum. gerçekten kurtuldum(maşallah) darısı başınıza. vazgeçmeyin, kullanmaya devam edin diyorum.

peki sadece aktarLarda satıLan selülit yağı etkiLimi :KK43:

tek başına hiç kullanmadım o selülit yağını dediğim gibi yanında bir çok sey kullandım. yosun sabunuyla bacaklarımı sabunlayıp sisalla(bir tür kese) masaj yapıyordum. banyodan çıkınca da sisal ile masaj yapmaya devam ediyordum. haliyle bir yanma başlıyor bacaklarda. üstüne de aktarda aldığım selülit yağını sürüyordum(markası arı bella) onun da işe yaradını düşünüyorum. haftada 2 kere bunu uyguladım ama bu aralar ihmal ediyorum.:eek:

talım l'occıtane aldım bende çok iyi olduğunu sölediler ama bakalım.daha öncede roc kullandım ama hiç bi faydası olmadı.

X