- 8 Mayıs 2007
- 156
- 1
kızlar merhaba, ben selülitlerimden nerdeyse (hatta maşallah tamamen) kurtuldum. bu sene parmaklarımın arasında sıkışırmadan, yani dümdüz dururken gayet net görülen selülitlerim olduğunu fark ettim(gecen yaz sadece sıkıştırıldıklarında görülebiliyorlardı) 24 nisanda eczaneye gidip vichy lipocure aldım. hem bacaklarım hem de karnım için kullandım. bu 14 gün sabah akşam uygulanması gereken bir kürdü, masajsız uygulanıyor. ben 2li kutu aldım(farkında olmadan) 10. gündü sanırım ilk kutu bitti, 2.ye basladım. 16.günde (bitmediği halde sadece 14gün kullanılması gerektiğini öğrendiğim için) bıraktım. ama selülitlerim neredeyse hiç kalmadı. şimdi incelme ve sıkılaşmasını sağlamak için vichy lipometric kullanıyorum. içinde nasıl uygulanacağını acık bir şekilde tarif ediyor. kullanmaya baslayalı cok kısa bir süre oldu ama çok memnunum, belirgin bir sıkılasma var; karnımdaki sıkılasma sadece dışardan değil; dokununca bile hissediliyor. yalnız bunların yanında banyoda yosun sabunu ve sisal kullanıyorum, banyodan sonra haftada iki kere selülit yağı uyguluyorum(bunları aktardan aldım) ayrıca sindirime yardımcı olsun diye lipton form plus içiyorum. ilgilenen ve sorusu olan arkadasların sorularını burdan yanıtlamaya çalışacağım. umarım (ben de dahil)herkes selülitlerinde sonsuza dek kurtulur :sm_cool: