Selülit Vichy Lipocure Kullananların Paylaşım Alanı

Selülit; nedenleri ve çözümleri Selülit nedir ? Selülitten kurtulmanın yolları nelerdir ? Selülit nasıl geçer ? Selülit kesin doğal çözümleri, Selülit egzersizleri
bende vichynin muhteşem dediği lipocure' nden 100 YTL bayılarak aldım bugün 13. günümdeyim ama bir faydasını görmedim hiç bi gerileme olmadı tamamen yok edeceğini zaten ummuyordum ama hiç bir gerileme olmadı yaa.Alcak olan varsa kesinlikle almasın tavsiye etmem tek kelimeyle başarısız bir ürün para tuzağından başka bişi değil.Zaten internette araştırısanız alan çoğu bayanın şikayet ettiğini görürsünüz.

ben hala vichy lipometrice devam ediyorum ve cok memnunum. masajın selülit için etkili olduğu kesin ama doğru sekilde yapılması gerekir bence. kese ya da lif kullanırsan daha etkili olur sanırım masaj. ayrıca 14 günlük şok bakımın ardından devamı olarak kullandığım lipometric kremin kutusundan sekillerle nasıl masaj yapılacağı gösteren bir kart çıkıyor. onu kullanırsan eğer, nasıl masaj yapacağın konusunda yardımcı olur sanırım. kolay gelsin, umarım senin de sorunun çözüme ulaşır.
ya bu masaj şekli nasıl yazar mısın lütfen

Bende bugun lipocure aldım ikili paket diye biri lipocure biri liposyn çıktı. 100 ml lik lipocure 14 gun boyunce yeter mi bana bilemiyorum. Yarından itibaren kullanmaya baslıyacağım. Yetmezse ayrıca bi kutu daha alırım belki.

bende lipometric aldım bugun basladım, bende catlaklar var onların gecmesi icin aldım ama lipocure mu iyi gelio onlara anlamadım:S oyle yazmıs bi arkadasımız yukarıda...lipometric iyi gelmez mi

birşey daha selilüt için artık dünyanın parasını vermiyorum tarifini forumda verdiğim çayla selilütüm hiç kalmadı duymayanlara duyrulur

selülit icin dunyanın parasını vermiyorum diyorsunuz ama lipometric almıssınız anlamadım ben onukafamçokkarıştı

arkadaşlar bir umut lipocure aldım.selülitlerim çok rahatsız etmeye başlamıştı. spor ve diyetle birlikte 14 gün 2 kutuyu bitirdim ama cildimde sıkılaşma haricinde selülitlerime hiçbir etkisi olmadı:KK43:(( bu sisal denilen şey nedir. bilen varmı??

15 gunde 2 kutu lipocure bitirdim ve selülitlerimde hiçbir değişme olmadı. Kremi surmeden once masaj yapıyordum banyoda soğuk duş ve yosun sabunu kullanıyordum. Ama Liposynle devam ettim (masaj soğuk duş ve yosun sabununada tabii). Liposyni 2 haftadır kullanıyorum ve selulitlerim azalmaya basladı, cildim sıkılastı diet yapmadığım için kilo vermedim ama daha zayıf gozukuyorum. 2 haftalık mucizelere inanmayın en az 1 ay uğraşmanız gerekiyor.

merhaba kızlar,
ben geçen sene lipometric ten 2 şişe almıştım. 1 şişesini kullandım diğerini de bu sene kullanamyım diyorum ama kremi uygulamamız için verilen masaj kağıdını kaybetmişim :KK43: nasıl uyguladığımızı yazabilecek var mıı?

kızlar merhaba, ben selülitlerimden nerdeyse (hatta maşallah tamamen) kurtuldum. bu sene parmaklarımın arasında sıkışırmadan, yani dümdüz dururken gayet net görülen selülitlerim olduğunu fark ettim(gecen yaz sadece sıkıştırıldıklarında görülebiliyorlardı) 24 nisanda eczaneye gidip vichy lipocure aldım. hem bacaklarım hem de karnım için kullandım. bu 14 gün sabah akşam uygulanması gereken bir kürdü, masajsız uygulanıyor. ben 2li kutu aldım(farkında olmadan) 10. gündü sanırım ilk kutu bitti, 2.ye basladım. 16.günde (bitmediği halde sadece 14gün kullanılması gerektiğini öğrendiğim için) bıraktım. ama selülitlerim neredeyse hiç kalmadı. şimdi incelme ve sıkılaşmasını sağlamak için vichy lipometric kullanıyorum. içinde nasıl uygulanacağını acık bir şekilde tarif ediyor. kullanmaya baslayalı cok kısa bir süre oldu ama çok memnunum, belirgin bir sıkılasma var; karnımdaki sıkılasma sadece dışardan değil; dokununca bile hissediliyor. yalnız bunların yanında banyoda yosun sabunu ve sisal kullanıyorum, banyodan sonra haftada iki kere selülit yağı uyguluyorum(bunları aktardan aldım) ayrıca sindirime yardımcı olsun diye lipton form plus içiyorum. ilgilenen ve sorusu olan arkadasların sorularını burdan yanıtlamaya çalışacağım. umarım (ben de dahil)herkes selülitlerinde sonsuza dek kurtulur :sm_cool:
2 li ürün dedigin Lipcure ve Lipo Strech mi? yoksa 2 tüp Lipocure mü kullandın? cinki 2li kutularda ilki Lipocure 2.ürün ise Lipo Strech çıkıyor.

kızlar merhaba, ben selülitlerimden nerdeyse (hatta maşallah tamamen) kurtuldum. bu sene parmaklarımın arasında sıkışırmadan, yani dümdüz dururken gayet net görülen selülitlerim olduğunu fark ettim(gecen yaz sadece sıkıştırıldıklarında görülebiliyorlardı) 24 nisanda eczaneye gidip vichy lipocure aldım. hem bacaklarım hem de karnım için kullandım. bu 14 gün sabah akşam uygulanması gereken bir kürdü, masajsız uygulanıyor. ben 2li kutu aldım(farkında olmadan) 10. gündü sanırım ilk kutu bitti, 2.ye basladım. 16.günde (bitmediği halde sadece 14gün kullanılması gerektiğini öğrendiğim için) bıraktım. ama selülitlerim neredeyse hiç kalmadı. şimdi incelme ve sıkılaşmasını sağlamak için vichy lipometric kullanıyorum. içinde nasıl uygulanacağını acık bir şekilde tarif ediyor. kullanmaya baslayalı cok kısa bir süre oldu ama çok memnunum, belirgin bir sıkılasma var; karnımdaki sıkılasma sadece dışardan değil; dokununca bile hissediliyor. yalnız bunların yanında banyoda yosun sabunu ve sisal kullanıyorum, banyodan sonra haftada iki kere selülit yağı uyguluyorum(bunları aktardan aldım) ayrıca sindirime yardımcı olsun diye lipton form plus içiyorum. ilgilenen ve sorusu olan arkadasların sorularını burdan yanıtlamaya çalışacağım. umarım (ben de dahil)herkes selülitlerinde sonsuza dek kurtulur :sm_cool:

ben gecen sene vıchy lıpocure kullandım ama cokta faydasını gormedım.suanda da lıpometrıc kullanmaya basladım bakalım sonuc bunda ne olacak

bende lipometric aldım bugun basladım, bende catlaklar var onların gecmesi icin aldım ama lipocure mu iyi gelio onlara anlamadım:S oyle yazmıs bi arkadasımız yukarıda...lipometric iyi gelmez mi

canım lıpometrıc catlaklar ıcın degılkı vucudun ıncelıp sıkılasması ıcın bu krem.lıpocure de selulıt ıcın.vıchy nın catlaklar ıcın ayrıca bır kremı var ama ıse yarıyormu bılmıyorum

ben de kullandım faydası oldu ama oyle bi mucize yaratmadı elbette..bir ayda baya bi sıkılastı vucudum hatta 2 beden de inceldim gorenler sasiyordu :))

X