• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Çevresi Bakımı Vichy Aqualia Thermal Yeux Cream mi La Roche Posay Hydraphase Intense Yeux mi?

istatistikk

Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2013
2
0
6
İstanbul
Merhaba

Ben 26 yasındayım, nemlendirici özelliği olan bir göz çevresi kremi almak istiyorum. Araştırmalarım sonucunda 2 ürüne kadar eleme yaptım. Size sorum Vichy Aqualia Thermal Yeux Cream mi yoksa La Roche Posay Hydraphase Intense Yeux mi? Yada baska bi tavsiyeniz var mı? Şimdiden teşekkürler. :)

kızım la roche posay a o kadar para verdim çok pişmanım göz altlarım hala mor ve param boşa gitti ve hiç bir değişiklik yok! paranızı çöpe atmayın bence. patates suyu hindistan cevizi suyu bal maskesi bunları deneyin kimyasalsız daha sağlıklı.

merhabalar kızlar, vichy ile ilgili çok sayfa okudum nerey yazacağımı bilmedim balıklama buraya daldım :) 3-5 sene once lancome ürünlriyle başladım göz çevres bakımına. ara ara niveadır sudur budur da kullandım ama kesinlikle kaliteli biryler şart.gnlde telefondan griryorum nte. tlfonum çok kapsamlı neti açmıot tldn yazamıyorum açıkçası. gogggla n yazsam aradığım şeyle ilgili yorumlparı kk forumda buluyorum var ya kk yı bulandan ve yazan kızlardan Allah razı olsun :) een son amway artistry krem kullanıodum bitti. yeni bişeyler dnemek istdim vchy liftactif retnol aldım 90 tl. inşallah mmnun kaldım. kayısı çekirdeği yağı da çok okudum. hepsin boca etmiyim ve vichy daha çok para verdim diyee once onu dniyim ddim. yarın aksaşm da kayısı çk. yağını sürcem.yaşım 30. nöbetli çalııyotum. göz altlarımda çizg,ler belirmeye başaldı. ama cilt analzi yaptrdğm yrler cildmn yaşıma göre güzel old.söyledi. ya beni gaza gtrmk içn alışveriş yapayım dy yada gerçkçilerdi. ama gnelde herkes yüzümü beğenir. bakalım.eczacı hanımdan vichy nin nmlendricisini testrını istdim mmnun kalırsam ondan da alıcam.yüzümüz çok değerli ayyyy amanınnnn :) glişmlerii yazmaya çalışıcam. gözeneklrim ve siyah noktalarım az var ama canımı sıkıo. ş,imdlik bu kdr.

Back
X