Vicdansiz Kadin!

söyleyecek kelime bulamıyorum ALLAH bildiği gibi yapsın.
ben o kadar çocuklarlar uğraşırken bağırdığım zaman bile vicdanım sızlarken ufak bir bebeğe böyle bir eziyet insanlık dışı...

yazık ya bebeğin uykusu var belliki mızmızlanıyor döverek uyutuyor resmen.sersemletiyor bebeği.etrafındada bürsürü çocuk var izliyorlar bişey olmamış gibi alışılmış bir durum onlar için sanırım.çok acımasızca Allah onu bildiği gibi yapsın kıyamam ya bebeğe suratına suratına vuruyor.anne olmayı haketmeyen insan..anneliğin adını kirletiyor bunun gibiler

Bu kadın normal değil. Çünkü normal zeka ve ruh sağlığında olan bir insan bunu yapamaz, imkansız yani.

Anne yada bakıcı farketmez, ekonomik, kültürel ve sosyal bozukluklar bu tür cinnetlere sebep olabiliyor. Özellikle az gelişmiş ülkelerdeki bu bozukluklar giderilmediği sürece bu gibi şeyler maalesef yaşanacaktır.

Yılar önce bir kitap okumuştum. Kısaca özetleyeyim: Ayakkabıcılık yapan bir çift ileride kendilerine baksın diye bir erkek çocuk evlat alıyorlar. Ama bu çocuğa çok kötü davranıyorlar. Arkadaş kurmasına izin vermiyorlar ki ileride arkadaşları olup kendilerini terk etmesin diye. Türlü işkenceler derken çocuk 15 yaşından sonra şizofren oluyor. Ama tabi kimse farkında değil. Sürekli kendisinin tanrı diye adlandırdığı birşeyler görüyor. neyse uzatmayayım. Bu tanrısı ona bir gün birini öldürmesini söylüyor ve ilk olarak da oğlundan başlamısını söylüyor. (Oğlu çok serseri yaramaz ve sürekli polisle baş derde giren bir çocuk). Nitekim oğunu öldürüyor. Ama farkında değil kendi oğlunu öldürdüünün. Neyse tutuklanıyor hapiste anlayırlarki adam ağır şizofren ve kendisi de bunu fark ediyor. Gerçek bir hayat hikayesi. Bir yazar hapiste bu adamı ziyarte gidiyor ve anlattılarını kitap haline getiriyor.

Demem o ki sağlıklı hiçbir insan bunu yapamaz. İnsanlar sinirle kavga eder, birini tahrik sonucu öldürür ama bunu yapamaz. Bu hikayeyi anlatıp kadını haklı çıkarmıyorum tabiki ancak sosyal çürümüşlük ekonomik bozukluk maalesef bunlarıda beraberinde geitiriyor. Hep deriz ya sağlıklı nesiller diye işte yoksul, geri kalmış ülkelerde bu mümkün değil maalesef. Bu gibi ülkelerde zengin ile fakir arasında sınırsız uçurumlar var. Ekonomik sosyal kültürel eşitlik sağlanmadığı sürece suçlar hep olacaktır. Şimdi bu çocuk eğer sağ kalırsa, yada bunları izleyen diğer çocuklar ileride neler yapar kim bilir.

Ne diyim çok üzücü, izlemeye bile dayanamaycağım görüntüler bunlar.

o kadının saçını başını yolarım iğrenç ucube.yavrum ya ağlamaktan bitap düştü.psikolojisi bozulur çocuğun öyle bi kadının elinde günah ya.
çaresiz bi çocuktan ne istiyor ?gücü güçsüze yetiyor işte pisliğin.
çocuk yuvası mı orası? korkunç

Allah belasını versin bu kadının !!! minicik bebek nasıl kıyıyo ona yaa bakıcıda olsa kendi çocuğu olmasada ufacık bebek kıyılırmı sonuna kadar izlemeye bile dayanamadım o nasıl yaptı videoyuyu çekenle ordaki iki çocuk niye hiç karışmadı marifetmiş gibi bide videpyaya çektirmiş!!!
bu hayatın yaşlılığı hastalığı var milletin eline muhtaç olursa bigün onada böyle yapılır inşallah !!!!! Allah hem bu dünyada hem öteki tarafta kat kat çektirir inşallah...

bu kadına ne en kötü küfürleri edebilirsin ne de hayvanlarla kıyaslayabilirsin.. en adi insan bile bu kadar savunmasız bir yavruya böyle bir şey yapamaz. ya dünyanın tüm kötülüklerini içinde barındırsa bile bir kadın yavrusuna böyle bir şey yapamaz aklım almıyor. kendi çocuğu olsun olmasın, bu nedir böyle ya.. hayvanlar desen onlar yavrularını korumak için insanlara ya da kendilerinden kat kat büyük ve vahşi hayvanlara kafa tutar canlarını tehlikeye atarlar.. o yüzden hayvanların haysiyeti bu kadınla kıyaslanamaz, onlara hakaret olur. bu kadını tarif edebilecek hiçbir söz yok. ömrü hayatı boyunca bir gram huzur bulamaz, cehennemi dünyada yaşar inşallah. amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…