Vicdansiz Kadin!

SESINI ACAMADIM ZATEN VIDEOYU DA ILERI SARARAK IZLEDIM COK UZGUNUM:ssz:

ayy mahvoldum sabah sabah çocuğun resmen sesi nefesi kesildi ağlamaktan:43::43:

EYY YÜCE RABBİM BÖYLE İNSANLARA EVLAT YÜZÜ GÖSTERME YARABBİM(AMİİİİİİİNNN)

videoyu çeken insan müsvettesini de çocuğa böyle insan görünümlü yaratığın da belasını,cezsasını versin:47:

o çocuğa yaşattıklarının bin mislini yaşatsın rabbim ona

içim acıyo parçalanıyo ama yapabileceğimiz ne kadar şey var ki :19:

buı video dünyaya yayıldıysa umarım devlet bu çocuğu o kadının elinden alır ve bir daha da göstermez:47:

Allah'ım yazacaklarım yetmez-yetmiyo benim de aynı bu çocuk yaşlarında bi kızım var

ben ona bakmaya kıyamazken kızıp bağırdığım zmn bile oturup ağlıyorum vicdan azabı çekiyorum:25::25:

bu kadın o çoocuğa yaptıklarının hesabını nasıl verecek :47:

yaa böyle bişeyi anne-bakıcı ayrımını bırakın hiçbir İNSAN yapamaz :47:

Son düzenleme:
elimden gelse gidip bizzat kendim öldürmek isterim :47:

o zevki sana bırakmam
ben kendi ellerimle işi temizlemek isterim doğrusu

biz korkudan çocuk yapmıyalım, iyi bakamayacaz belki diye elalemin yaptığına bak yaaaa....

küfür etmek istiyorum

kendı oglum gozlerımde canlandı :5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5:
suan cok kotuyummm :5::5::5:
ogluma annem bakıyor ama
boyle vıdeolar anne oldugumdan berı canımı cok daha fazla yakıyor nefesımı kesıyor ates basıyor

Ayy canm benm nasılda hıçkıra hıçkıra ağlıyo... Resmen yumruğumu sıktım o kadın yanımda olsa öğrenirdi çocuk nasıl dövülürmüş... Pislk ya vicdansız bin katını bul inşallah yüzün gülmesin...

kızlar face yok videoyu açamam ama zaten açsam da izleyemem. o resim de, anlattıklarınız da mahvetti beni.

Ya Rabb, adaletinden şüphem yok ama, bir yanda onbinlerce sayfa boyunca yazan, defalarca tedavi yöntemleri deneyen, yıllarca evlat hasretiyle yanan kk kızları, diğer yanda bu pislikler...

kızlar face yok videoyu açamam ama zaten açsam da izleyemem. o resim de, anlattıklarınız da mahvetti beni.

Ya Rabb, adaletinden şüphem yok ama, bir yanda onbinlerce sayfa boyunca yazan, defalarca tedavi yöntemleri deneyen, yıllarca evlat hasretiyle yanan kk kızları, diğer yanda bu pislikler...

face'in olmadan disardan da izleyebilirsin linki tikla yeter, ama izleyemem diyorsan anlarim hangi yürek dayanir ki buna :43:

Ne oluyor bu insanlara, hergün yeni bir manyaklık peydah oluyor.

Çocuklarını döven caniler arasında ilk değildir ama hangi mantıkla bunu videoya çekip yayınlamışlar.

Piskopat bu insanlar. Yaptıklarından utanıp gizleme gereği de duymuyorlar artık.

Orada bir ton insan var, kimse durdurmuyor çocuğu öldürecek neredeyse, kriz mi geçiriyor nedir? Şok oldum, gerçek olduğuna inanmak istemiyorum:53:

:53::53::53::53: yok artik

kesin bakici bu, cünki orda bisürü baska cocukta var
ama kadin sussun diye dövmüyor aglasin diye dövüyor :14: sustukca vuruyo asaglik sürtük :4:

Bide durmus mal mal bakiyo cocuga. Yavrum kalkmaya calistikca indiriyo bitane adi köpek :47:
Agimi fena bozacagim kizlar az kaldi :47:

bu nasıl bir vicdan nasıl bir insanlıktır o daha melek derdini anlatamıyor yavrum canım acıdı o kadın vurdukça nasıl kıyarsın bi şekilde bir şey yapılmalı içim acıdı yaaa :47::47::47:

Back