Vicdansiz Kadin!

UniQuE88

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2011
842
2
0
Diğer
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Bu sabah Facebook'da gezinirken tesadüfen bu video'ya rasatladim. Bakmaz olaydim
Kizlar bu nasil bir vicdandir bu nasil bir yürektir cözemedim bir türlü.
ALLAH BU KADININ BELASINI VERSIN!!!
Evet beddua ediyorum. Bu kadin herseyi hakediyor.

Minicik bebege yapilir mi bu eziyet???
...Allahim Yarabbim nasil da agliyor yavrum
Hala elim ayagim titriyor. Bu kadini elime verseler ben ona bin katini yasatirdim inanin ki

Elleri ayaklari kirilsin insallah o bebege yaptiklarinin bin kat beterini yasasin ve ömür boyu ceksin insallah!!!

Son düzenleyen: Moderatör:
insan olmayi ögrenmeden annemi olmus bu pislik allahim yarabbimmmmmmmm sen sabir ver nedir bu ya nasil bi kisiliktir nasil bir vicdansizliktirrrrrrrrrrr geber emii öl öl öle beter ölki canin bile zor ciksinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

bu nasıl bir vicdan ya nasıl bir anne evladına bunu yapabilir. yavrum ne hale gelmiş. yazık ya gerçekten mahfoldum sonuna kadar izleyemedim bile.
Allah bildiği gibi yapsın.

Aman Allahımmm yaa izleyemiyorum yarıda kestim Allah belsını versin o kadının çok sinirlerim bozuldu yaa

annesi değildir...bir anne bu kadar vicdansız olabilirmi..
onu kemraya çekenide o çocuğa vuranıda Allah bildiği gibi yapsın...

böyle bi vicdansızlık ne gördüm ne duydum ya Allahından bulsun o kadın insan el kadar bebeğe kıyarmı bebekte hala ona yakın olmaya çalışıyo yavrum ya bu kadına baktıkça insan kadınlığından utanıyor ama bence bu insan değil hayvan hiç değil yaratık sadece hayvan bile yavrusuna böyle davranmıyor sabah sabah sinirlerim altüst oldu

offff sabah sabah ya gerçekten çok üzülüyorum böyle yaratıkları görünce insan değil bunlar yaşamaya hakkı olmayan canavarlar.

sanırım kadın numara yapıyor

kumandayla vurduğunda dikkat ettim tam çocuğa vurmuyor
neyse
manyak karı şakada olsa, gerçekte olsa elime verseler kafasını koparırım
peki o videoyu çeken gerizekalı, yumuşak kafalı mahlukata ne demeli....

Son düzenleme:
ufffffffffff içim sızladı ya, küçücük bebek nasıl yapabiliyor aklım almıyor, bu nasıl bir annedir elime verselerde evire çevire bi dövsem

neresi numara canim yaaa ayagi ile nasil vuruyor görmedin mi

bu kadını bana verseler yemin ederim gebertmiştim..bu nasıl bir vicdansızlıktır ya küçücük savunmasız bir bebeğe nasıl da vuruyor..nasıl içi sızlamıyor hemde ordan diğer çocuklarda izliyor ...allah herkese vicdan versin.çocuklara böyle eziyet edenlerede yaptıklarının bin katı kendi başlarına gelsin..çok sinirlendim ..

neresi numara canim yaaa ayagi ile nasil vuruyor görmedin mi

görmedim orayı ama kumandayla vurduğunda dikkatimi çekti

neyseee

bu arada facebooktan bi resim daha günümü berbat etti..

resmin altındada ''allah kimseyi annesiz bırakmasın'' diye yazmışlar
elindede kafasından büyük ekmek, içim sızladı

Son düzenleme:

yavrum benim daha minicikmis. Allahim sen herkesi koru, en cok ta kücücük savunmasiz cocuklari bütün kötülüklerden koru Yarabbim
En sinir oldugum sey de milletin etrafta mal mal seyretmesi. Eminim merakindan kimse gidip o yavrucagi teselli etmemistir

çocuk hayata 1-0 yenik başlıyor işte...
allaha emanet

acaba yetimhane falan olabilir mi başka cocuklarda var bakıyor onlarda kuzular sonuna kadar izlemedim yastıkta kaldım ama video uzun ..

zaten kadının suratında meymenet yok

rabbim mubarek günde o cocuğun eline düşürsün onu

yada kendinden daha vicdansız birine en iyisi bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…