Vicdansız anne ve baba ile baş etmek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çocuk yaparken kendi kararlarını alan insanlar sıkışınca anne baba diyor. Anneye mi soruyorsunuz yaparken?
30’una gelmiş bir kızım var, bu yaşına kadar el bebek gül bebek baktım birkaç ay önce de evlendirdim, onu doğururken ileride bana baksın diye doğurmadım, elden ayaktan düşersem huzurevine yatacağım, ki bunu kendisine de söyledim ama çocukları olursa hastalık, ani gelişen acil durumlar hariç bakmayacağımı da söyledim.
Ne ben ne kayınvalidesi bakamaz, hele kayınvalidesi kadıncağız 62 yaşında ve bu yaşına kadar çalıştığı için hasta zaten, o haliyle ölene kadar kayınvalidesine bakmış, şimdi de yaşlı hasta annesine bakıyor, bir de torun bakacaksın derlerse önce ben canına okurum damadımla kızımın.

Tek başına bakıp büyüttüğüm, bu yaşına kadar elimden gelenin fazlasını yapmaya çabaladığım, bunları da ileride bana bakar düşüncesiyle yapmadığım, koşulsuz karşılıksız sevdiğim çocuğum çocuğuna bakmadım diye beni silecekse silsin, evinde yediğim bir kap yemeği haram ediyorsa etsin, ben nasıl sorumluluklarımı bilip anneanne babaanneye bakacaksınız demeden ona baktıysam o da sorumluluklarını bilsin kendi evlatlarına baksın, bu dünyadan göçüp gitmeden sağlığımdan olmadan önce biraz olsun sadece kendimden sorumlu olmak istiyorum, umarım çok şey istemiyorumdur.

Konumu anlamamış özürlü beyinler engellenecektir!
Konunuz yorumlara kapatılmıştır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…