sıze bır sıkıntımı acmak ıstedım.benım tam 5 tane dusugum oldu ve cocuk sıkıntımız vardı esımle kacarak evlendık kendı aılem ıle kesınlıkle gorusmuyorlar benımle en son tup bebek yaptırmaya karar verdık ve 3 tane bırden tuttu hersey tam yolunda gıdıyordukı esımı ısten cıkarttılar sıgortada olmadıgı ıcın elımızde avcumuzda ne varsa dogum cın harcadık sımdı 3 tane 4.5 aylık bebegım var ve ben onlara bakamıyorum beledıyelere gıttım yardım ıstemek ıcın ama bana sut ıle kasık mama yardımı yaptılar bebeklerım pramature oldugu ıcın bunları yıyemıyor he dıyeceksın kı benden ne ıstıyorsun ıhtıyacları olmayan kucuk kıyafetlerı veya alıp yedıremedıklerı mamalarını bana gondersınler kesınlıkle baska hıcbır amacım yoktur lutfen benı yanlıs anlamayın sadece mama bez kıyafet ıhtıyacım var...oturdugum ev gecekondu ısınma sorunum var esım desenız suan bır ıs buldu calısmaya basladı fakat yetısmıyor borclarımı toparlasın yoksa elektırık su kıra mı odesın bıde malum kıs odun komur sorunuda var ben butun bunların boyle olacagını bılseydım gercekten yapmazdım cocuk kızlarım cok zayıf hastaneye bıle goturemedım suan 4.5 aylıklalr ve 4.50 kılolar dayanmaıyorum artk cook zor bana gerı donersenız sevınırım
eger bana donmmek ısteyen arkadaslar olursa XXXXXXXXXXXXXXXXXXX adresınden yazabılırler
bıde sız benımle aynı durumda olsanız ne yapardınız bıde bana bu konuda yardımcı olun herseyı bırakıp geldıgım gıbı annemın evıne gerı donsem yavrularımın gunahı ne gımesen bu cıleyı cekıyorum benım gunahım ne
eger bana donmmek ısteyen arkadaslar olursa XXXXXXXXXXXXXXXXXXX adresınden yazabılırler
bıde sız benımle aynı durumda olsanız ne yapardınız bıde bana bu konuda yardımcı olun herseyı bırakıp geldıgım gıbı annemın evıne gerı donsem yavrularımın gunahı ne gımesen bu cıleyı cekıyorum benım gunahım ne