• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vicdan yapıyorum ama haklıyım ya sizce...

frozen12345

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Mart 2014
583
376
133
kızlar merhaba,
benim bi eltim var okadar kibirliki anlatamam herkeze burnunun ucuyla bakar ben şuan 8 yıllık evliyim. yeni evlendiğimden buyana hep hor gördü onların maddi durumları bizden çok çok iyiydi beni hep aşağıladı benim işim yoktu ozamanlar kaynanamla oturuyoduk. bana her geldiğinde sen daha burdamısın diyodu. eşim için hep sessiz kaldım çünkü kaynım eşine çok düşkün haklıda haksızda olsa hep karısını savunur ve asla laf soyletmez ona ve ben eltimle karşı karşıya geldiğimde eşimde abisiyle kötü olacaktı. neyse aradan 5 yıl geçti ve biz ev almaya karar verdik ve bütçemize göre 50 bine bi ev bulduk eltim bana valla iyi bulmuşsunuz evi ben ellli bini sadece salonumun aksesuarlarına verdim dedi tabi ben içimden çıldırıyorum ama yine seslenmedim bu konuşmalar kayınvalidemin evinde oluyo orda kızımın çoksediği 2 liralık bi oyuncak vardı eltim gideken kimseye bişey demeden bu oyuncağı almış kendi çocuğu için götürmüş ben bunu duyunca bukez dayanamadım ve bi mesaj attım '' sen evine ellibin liralık aksesuar alacak kadar zengin olabilirsin ama benim gözümde 2 liralık oyuncağa göz dikecek kadar fakirsin yazdım tabi karıştı ortalık. eşimle abisi birbirine girdi abisi nasıl benim karıma hakaret eder deyince eşimde beni savunmuş laf söyletmedi bana ve iki kardeş konuşmuyo şimdi. ama ben artık daha fazla susamazdım birgün mutlaka patlayacaktım. şimdi vicdan yapıyorum kendi kendime 2 kardeşin arasının açılmasına sebep benmiyim diye sizce hata bendemi. eşim bu konuda hep destek oldu bana ve asla neden yaptın diye sorgulamadı beni çünkü artık sabrımın kalmadığını oda biliyodu.

biraz ağır olmuş yazdığınız mesaj
evet maddi durumuyla size artistlik yapmış baya
ama sizde sevginizle ailenizle belli bi duruş sergileyip her söylediğine haklıymış gibi geçiştirerek
onu daha fazla sinirlendirebilirdiniz
ona istediği kozu vermişsiniz bence.

Eltinizi tanimiyorum, kibirli mi bilemem , sonucta bunlar sizin fikirleriniz.

Lakin siz ona karsi komplekslisiniz, attiginiz mesajla kendinizi rezil etmissiniz. "Benim gozumde fakirsin" vs yazmak, onun maddi durumuna gocundugunuzu gosterir sadece. O oyuncagi alirken zaten aklina parasi gelmemistir, cocugu agliyor diye aldi belki de, aman bir oyunca ne olacak dedi, oyuncegin 2 tl olmasi ayrintisi sizin gozunuze takilmis. Biri bana boyle bir mesaj atsa, 2 tl de yazsa ben gulerdim herhalde.

bencede yanlış yapmışsınız.ne gerek vardı???? tamam haklısınız eltınız kıbırlının onde gıdenıymış.ama zamanında cevap veremedıklerınız içinizde ukte yapmış ve patlamış bence...hıç gerek yoktu.....mesafenı koyardın muhabbetın ılerı gıtmezdı okadar....şimdi kompleks yaptıgınız bellı olmuş arkadasın dedıgı gbı....

Eltinizin ekmeğine yağ sürmüşsünüz bence.
Şimdi onun evinde,eşyalarında gözünüz olduğunu düşünecek ya da bunu konuşacak.
Oyuncağı bedavaya getirmek için değil de çocuğu tutturmuşdur onun için almıştır bence.

kızlar merhaba,
benim bi eltim var okadar kibirliki anlatamam herkeze burnunun ucuyla bakar ben şuan 8 yıllık evliyim. yeni evlendiğimden buyana hep hor gördü onların maddi durumları bizden çok çok iyiydi beni hep aşağıladı benim işim yoktu ozamanlar kaynanamla oturuyoduk. bana her geldiğinde sen daha burdamısın diyodu. eşim için hep sessiz kaldım çünkü kaynım eşine çok düşkün haklıda haksızda olsa hep karısını savunur ve asla laf soyletmez ona ve ben eltimle karşı karşıya geldiğimde eşimde abisiyle kötü olacaktı. neyse aradan 5 yıl geçti ve biz ev almaya karar verdik ve bütçemize göre 50 bine bi ev bulduk eltim bana valla iyi bulmuşsunuz evi ben ellli bini sadece salonumun aksesuarlarına verdim dedi tabi ben içimden çıldırıyorum ama yine seslenmedim bu konuşmalar kayınvalidemin evinde oluyo orda kızımın çoksediği 2 liralık bi oyuncak vardı eltim gideken kimseye bişey demeden bu oyuncağı almış kendi çocuğu için götürmüş ben bunu duyunca bukez dayanamadım ve bi mesaj attım '' sen evine ellibin liralık aksesuar alacak kadar zengin olabilirsin ama benim gözümde 2 liralık oyuncağa göz dikecek kadar fakirsin yazdım tabi karıştı ortalık. eşimle abisi birbirine girdi abisi nasıl benim karıma hakaret eder deyince eşimde beni savunmuş laf söyletmedi bana ve iki kardeş konuşmuyo şimdi. ama ben artık daha fazla susamazdım birgün mutlaka patlayacaktım. şimdi vicdan yapıyorum kendi kendime 2 kardeşin arasının açılmasına sebep benmiyim diye sizce hata bendemi. eşim bu konuda hep destek oldu bana ve asla neden yaptın diye sorgulamadı beni çünkü artık sabrımın kalmadığını oda biliyodu.
Bir gün ben de PATLAYACAĞIM :mad: Ohhhh iyi yapmışsın mesaj yazan ellerine sağlık :KK59:

Konuyu daha fazla kurcalamanıza gerek yok.
Konuşacakları varsa iki kardeş ne yapar eder konuşur zaten.

kibir = kendi evladına alırken, heleki istediğini bile bile yeğenine almayıp..küçücük çocukları cahilliğine ortak edip, bundan dahi bir tatmin sağlayışıdır..
konu sahibi sakın canını sıkma..o msjı size yıllar sonra attıran tonca sebep vardır..sadece bir oyuncak değil.
bundan sonrasında, sakinliğinizi ve seviyenizi iyice koruyun ki değerin daha da artsın.

burnu havada bir elti bende de var ama benimki zengin falan değil sadece fiziksel özelliklerimiz ve benm öğretmen olmamı çekemiyor ve kendince bana kibirli :) valla eşinizin abisi önce bir sorsaymış neden böyle yaptı diye eltiniz eşini doldurmuş olabilir bence hiç vicdan yapmayın o çoktan hak etmiş iyi bile dayanmışsınız derim ben

Mesajınız hoş olmamış; kendi değeriniz açısından.

Sizi doldurmaya çalışmış ve yazdıgınız mesajlada bunu başardığını anlamıştır.

Kızım o o oyuncağı çok seviyor, bir daha geldiğinde getirebilir misin diyebilir ya da varsa yenisini alabilirsiniz.

Çok patavatsız hadsiz bir kadınmış, haklısınız fakat kıskanmamaya çalışın, bu sizin mantığınızı devre dışı bırakır.

Ve en takıldığım durum iki kadın kendi arasındaki probleme erkeklerin katılması.
Sanki kadının velisi adam; arayıp karıma nasıl oyle der diye hesap sormuş.

Kadinlarin arasinda olan konular kardesleri hic ama hic ilgilendirmez. Kendisi bisey diyememis kocasinimi gondermis bu kadardan oz kardesiyle arasini aciyorsa konusmaya bile degmeyecek biriymis

Neden öyle bir mesaj atma gereği duydunuz olabilir durumu iyi olabilir aksesuar parası da olabilir onun için o para boşverseydiniz ortada çok büyütecek bir şey yok herkes zaten huyunu biliyordur hehe deyip geçeceksiniz hava atarsa atsın. İki tl lik oyuncak olabilir ama belki çocuğu istemiştir beğenmiştir olamaz mı. Demek ki ucuz olmasına değil çocuğunun beğenmesine bakıyor. Ne demek zengin olabilirsin ama şu kadarlık oyuncağa göz dikecek kadar fakirsin demek. Çok ağır olmuş ve ne yazık ki eşi de haklı kızmak da.

Bence de gereksiz bir mesaj olmuş.
Haklıyken haksız duruma düşmüşsünüz.

Kardeşler biraz olgun olsalardı da ortamı yumuşatsalardı. Sizin aranızda bir diyalog geçmiş, eltinin eşi ne diye senin eşinle birbirine giriyor? Boşver ses etme.

Yazdığınız mesaj ağır olmuş eşide kızmakta haklı,demekki o oyuncağı çocuğu görmüş o istemiş olabilir sonuçta çocuklar her gördüğü oyuncağı isterler anneside istediği için almıştır.

Ne gerek var ki bunlara. Benim eltimde mesafeli uzak durur yapısı gereği. Aynı şey değil ama o mesafeli olduğu için bende ona çok yaklaşmam, görüşünce havadan sudan muhabbet eder çekilirim köşeme.
Sizin yapmanız gereken o yok gibi davranmaktı, illa ki mecbur bir araya geliyorsunuz, nasılsın dışında konuşmayarak, muhattabım değilsin edalarında takılmak en mantıklısıymış ama artık çok geç tabi!

Eltinizin tutumu belli
madem biliyorsunuz neden onun seviyesine inip mesaj yazıyorsunuz
yazdığınız mesaj çok çocukça ve gereksiz olmuş
eşlerin durumundan kardeşlerin küsmesi de çok yanlış

Bundan sonra dikkat edin, çok tehlikeli durumlar bunlar eşin ve abisi için, salak bir kadın yüzünden bozuşmuşlar.
merhaba dışında konuşmayın, eşinize de üzgün olduğunuzu belirtin, sonuçta kardeşler ve aptal bir konu yüzünden biribirne girmişler, üzülüyordur eminim.

Demek kaynın haklı da olsa haksız da eltini her durumda savunur. Hastayım böyle kadınlara. Nasıl avucunun içine alıyor o kocayı da haklıyı haksızı ayıramıyor adam. Burada bunu başarabilen kadın görmedim kendim de dahil. Keşke oyuncak meselesinde patlamasaydı olay. Haklıykrn haksız olmuşsun durduk yerde.

Back