Vicdan azabı çekiyorum

su00

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2013
3.495
1.803
Merhaba kızlar. Bi kızım olsun cooook aşırı istiyodum. En cok istediğim şey tabiki de sağlıklı ve hayirli bir evlat olması. Kızım olmasını isteme sebebim de öyle kız bebekleri çok sevmem, ya da onları süslemek püslemek falan değil. Benim annem yok bi kız kardeşim görümcem halam teyzem çok yakın bir kız kuzenim falan yok. Son 10 yılım hep annesi ile kız kıza takılanlara, teyzesiyle falan çok yakın olanlara,anneannesi babaannesi olanlara özenmekle geçti. Hep ameliyat olup yengeme falan muhtaç kalmaktan korktum. Dogumumda kayinvalidem ya da yengem değil de ozellikle annem olsun ona naz yapabileyim diye o kadar çook isterdim ki. Ama hamile olduğumu öğrendiğim an içime bi umut geldi. Rabbim bu sefer bana kız evlat verecekti çünkü bi yoldaşa beraber kizkiza takılacağım birine o kadar ihtiyacım vardı ki. Hem cok ilerde hastalanirsam kızım da hayırlı olursa bana bakabilirdi. Ama coook yüksek bir ihtimalle oğlum olacagini öğrendim. Ve cok sevinemedim. O günden beri çok ağladım. Yanlış anlamayin oğlum olacağı için değil yine yalnız olacağım için. Ve ağladığım cok sevinemedigim için vicdan azabı çekiyorum sürekli sağlığı ve hayirli olmasi için dua ediyorum. Kötü bir anne gibi hissediyorum. Üstüne bir de arkadaşım yüzük testi yaptı geçen gün iki oğlun olacak dedi sizce çok kötü bir anne miyim kimseye anlatamiyorum bu duygumu sizle paylaşmak istedim

Kotu bi anne degilsin olamazsin da zaten. Hormonlardan oyle gelmistir sana.
Belki simdi uzuluyorsun ama Allah sana kendi kizindan bile cok sevecegin bi gelin nasip edecektir. Ay ole deme, simdiki gelinler soyle boyle die baslama hic dusunmeye; cunku Allahin hazinesinde coktur, ben buna inaniyorum.
Ayrica kiz ya da erkek olarak, ilerde sana bakacak birini hic dusunme bence, universite ,meslek yasami, tayin, evlilik derken, tipki bizlerin de oldugu gibi, kimsenin kimseye haatalandiginda bakacak zamani ve enerjisi olmayacagini dusunuyorum. Sen en iyisi bi koseye emeklilik icin para biriktir gene de.
Ana kiz yan yana olup iyi gecinenlere gordugun kadar, ana kiz cekismelerine ve kavgalarina sahit olmussundur bence. Tekmeleri hissetmeye baslayinca, asik olmak ne dmekmis yeniden ogreneceksin merak etme.
Guzel bi hamile ol

Belki kız olsaydı hayırsız evlat olacaktı bilemezsin böylesi hayırlısıymış demek ki ne güzel bir paşan olacak Keşke benim bebeğim de yaşasaydı bana tutunsaydı kız erkek farketmezdi.Ben de demek ki bu evladım hayırsız evlat olacaktı Rabbim üzülmemizi istemediği için aldı hayırlsını nasip edecek diyorum öyle avunuyorum

Çok teşekkür ederim inşallah öyle olur ama oğlum büyüyecek tee evlenecek te benimle aynı şehirde yasayacak ta gelinim cok iyi olacak ta ben anca öyle kız a sahip olacam

Ben de öyle düşünüyorum tabiki ama insanın içi yine de istiyo yaa engel olamıyorum. Rabbim yar ve yardımcınız olsun sabrını versin inşallah. Insallah rabbimin verdiğinde vardır bir hayır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…