- 24 Temmuz 2013
- 3.495
- 1.803
Merhaba kızlar. Bi kızım olsun cooook aşırı istiyodum. En cok istediğim şey tabiki de sağlıklı ve hayirli bir evlat olması. Kızım olmasını isteme sebebim de öyle kız bebekleri çok sevmem, ya da onları süslemek püslemek falan değil. Benim annem yok bi kız kardeşim görümcem halam teyzem çok yakın bir kız kuzenim falan yok. Son 10 yılım hep annesi ile kız kıza takılanlara, teyzesiyle falan çok yakın olanlara,anneannesi babaannesi olanlara özenmekle geçti. Hep ameliyat olup yengeme falan muhtaç kalmaktan korktum. Dogumumda kayinvalidem ya da yengem değil de ozellikle annem olsun ona naz yapabileyim diye o kadar çook isterdim ki. Ama hamile olduğumu öğrendiğim an içime bi umut geldi. Rabbim bu sefer bana kız evlat verecekti çünkü bi yoldaşa beraber kizkiza takılacağım birine o kadar ihtiyacım vardı ki. Hem cok ilerde hastalanirsam kızım da hayırlı olursa bana bakabilirdi. Ama coook yüksek bir ihtimalle oğlum olacagini öğrendim. Ve cok sevinemedim. O günden beri çok ağladım. Yanlış anlamayin oğlum olacağı için değil yine yalnız olacağım için. Ve ağladığım cok sevinemedigim için vicdan azabı çekiyorum sürekli sağlığı ve hayirli olmasi için dua ediyorum. Kötü bir anne gibi hissediyorum. Üstüne bir de arkadaşım yüzük testi yaptı geçen gün iki oğlun olacak dedi sizce çok kötü bir anne miyim kimseye anlatamiyorum bu duygumu sizle paylaşmak istedim