Vicdan Azabi Cekiyorum Sizce Ne Yapmaliyim

Vicdan azabini annemi calistirmak yerine evet ev kirasini odeyip evde oturtturamadigim icin duyuyorum. Sonucta binbir emekle buyuyor cocuklar. Evlatta anneyi yaslaninca rahatlatabilir ama param yok sorun o.
52 yaşındayım. Çalışmak için yaşlı değilim. Annenizde yaşlı değil.
Anneniz düşüncesiz. Çalışmak ona ağır gelmiş. Sizin durumunuzu görüp hala sıkıştırmaya devam ediyor.
Muhtaç olsa bakın tamam ama 55 yaşında ki insan bi zahmet (sağlık sorunları yoksa) çalışsın.

Niye 800 lira bosa gitsin ucretsiz kres varmis isyerinin annede her istediginde yanindaymis cocugununbu durumda annenin bakmasi gereksiz.

Benim annem de yıllarca çalıştı hala çalışıyor kardeşim küçüktü biz küçüktük bizi evde tek bırakıp çalışıyordu mecburdu çünkü.. ama anneannem hiç öyle ben bakayım demedi paralı. Gönüllü baktı hep bize şimdi desem vefat etti annemlerin de o kadar durumu yok anneannem başkasının çocuğuna bakıyor ücretli 67 yaşında kadın bence anneniz de çalışabilir vicdan yapmayın. Eminim imkanınız olsa sizde seve seve çalıştırmazdınız annenizi

. Annem bunla ilgili surekli soyleniyor. Ben bisey diyemiyorum. Herkes torununa bakiyor diyor. Ay bilmiyorum bu durum beni cok üzüyor

İyi de herkes torununa asgeri ücretle mi bakıyor? Çoğusu cep harçlığı bile almıyor evladından.

Annenizin gerçekten düşünemiyorsa, "tüm maaşımı sana verirsem, benim çalışmamın, çocuğumdan ayrılmamın ne manası kalır ki ? " diyebilmeniz lazım.

Yurtdışında emeklilik yaşı 72 bunu biliyormuydunuz.anneniz 55 yaşında,niye çalışıyor diye vicdan yapıyorsunuz...ayrıca kreş emin ol çocuğun sosyalleşmesi için daha iyi

Niye 800 lira bosa gitsin ucretsiz kres varmis isyerinin annede her istediginde yanindaymis cocugununbu durumda annenin bakmasi gereksiz.
Ben onu misal verdim. Ücretsiz olmasa 800 tl verecekti zaten. Annesine yardım amaclı versin yine ücretsiz kreşe göndersin çocuğunu. Anne sonuçta. Demek yorulmuş. Allah ikisine de bir kapı açsın inşallah

Eğer durumunuz iyi olsaydı ve bakmıyor olsaydınız o zaman vicdan duyabilirdiniz. Üstelik ufaktan destek oluyormuşsunuz.

Hani bir ara nene , hala v.s bebeğe baktığı zaman , devlet belli bir kısmını karşılayacak diye bir haber çıkmıştı. Bundan faydalansaniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…