- 5 Ocak 2017
- 386
- 583
- 33
- 38
- Konu Sahibi cancanguness
-
Soyluyorum ama sanirim isin sonu sen ise git ben cocuga bakarima donuyor. Bu kadar okudun evde oturacak halin yok oluyor.açık açık söyle.
aynı parayı karşılayamam diye.
birde çocuk kreş yaşına gelince mecbur göndericem o zaman ne olacak de?
şurda 4 sene baksa sonra ne yapmayı düşünüyor acaba.
Vicdan azabini annemi calistirmak yerine evet ev kirasini odeyip evde oturtturamadigim icin duyuyorum. Sonucta binbir emekle buyuyor cocuklar. Evlatta anneyi yaslaninca rahatlatabilir ama param yok sorun o.1.si çocukları anneanneye babanneye doğurmadığımız için böyle bir talep karşısında vicdan azabı duymamıza gerek yok. Birde çalışmak istemiyorda, rahat etmek için çocuğu bahane ediyor gibi geldi bana.
2.side 55 yaş çalışabilecek durumda. Ben o yaşta çalışmasam, çocuklarıma kambur oluyorum diye ölürüm utancımdan. Sizin eli ayağı tutuyorken annenize bakma mecburiyetiniz yok. Eviniz ayrı, bütçeniz ayrı.
Yaşlanmadılar, sorun orada. Sağlıklı yaşlanma; iş hayatına devam, düzenli spor, sağlıklı beslenmenin devamına bağlı. Yani klasik bi türk kafasının kimseye faydası yok. Hala üretime katkıda bulunabilen bi kadını/adamı “sen yaşlısın” diye evde oturtmanın bi anlamı yok. Elden ayaktan düşene kadar herkes kendine yetmeli.Vicdan azabini annemi calistirmak yerine evet ev kirasini odeyip evde oturtturamadigim icin duyuyorum. Sonucta binbir emekle buyuyor cocuklar. Evlatta anneyi yaslaninca rahatlatabilir ama param yok sorun o.
Keşke imkânınız olsaymıs, başka kardesiniz yok mu annenize maddi anlamda yardımcı olacak? Mevzu anne baba olunca basının çaresine baksın gibi bir bakış açısına sahip olamıyorum ben.Vicdan azabini annemi calistirmak yerine evet ev kirasini odeyip evde oturtturamadigim icin duyuyorum. Sonucta binbir emekle buyuyor cocuklar. Evlatta anneyi yaslaninca rahatlatabilir ama param yok sorun o.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?