- 5 Ocak 2017
- 386
- 583
- 33
- 38
- Konu Sahibi cancanguness
Kizlar sizden bir akil istiyorum.Annemin maddi durumu babamin olumunden sonra kotulesti ve 40 yasindan sonra calismak zorunda kaldi. Suan 55 yasinda ve calisiyor. O hep benim kizim dogunca ona bakmak istedigini soyledi. Ama tabi maasinida benim vermem gerekiyor. Veririm vermesinede onun aldigi maas benim aldigim maasla ayni . Ustelik sua is yerinin sagladigi imkanla kizimi is yerini kresine ucretsiz verebiliyorum. Tabi kizim kucuk ama en azindan istedigimde onu gorebiliyorum. Ben anneme destek olmaya caliyorum kucuk kucuk ama onu evde oturtacak bir paramiz yok. Annemde bunla ilgili bana surekli soyleniyor cocuk kucuk kreste hasta oluyor. Ben torunuma bakarim diye. Bende evet evlat olarak vicdani yonden rahatsizim bu durumdan. Ona benim bakmam en azindan evinin kirasini odemem lazim .ama kari kocada anca geciniyoruz. Ben calistigim maasi anneme versem ben niye calisatimki oturur cocuguma kendim bakardi.. Annem bunla ilgili surekli soyleniyor. Ben bisey diyemiyorum. Herkes torununa bakiyor diyor. Ay bilmiyorum bu durum beni cok üzüyor