• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vicdan azab, utanc, :(( esimi aldatmis sayilirmiyim:( bakarmisiniz!.

• Konu Sahibi Konu Sahibi Rach
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
R

Rach

Ziyaretçi
off arkadaslar nerden ve nasil baslayacagim bilmiyorum ama baslikdada dedigim gibi ne arasaniz var cok utaniyorum ve cok pismanim :(( ,,, en basindan anlatmaya calisacagim ne kadar anlasilir anlata bilirim bilemiyorum ama deneyecegim..
Bir sene once basladi hersey bir sitenin formunda bir kac bayan arkadasla cok guzel eglenceli vakit geciriyorduk oyunlar oynuyordu erkeklerde vardi ama yanlis hicbirsey yapmiyordum, sonra birisi cikti karsima oyle guzel anlasiyordukki sanki ikimizde ayni seylerden hoslaniyorduk arkadasca tabi, ama bir kac ay sonunda bana ilgisi oldukca cogaldi (evliydi)( bende evliyim) esimide o kadar cok seviyorumki kocasina asik bir kadindim ama o donem cok buyuk problemler yasiyorduk esimle ailevi bir sebepten dolayi sanki bana nefret eden gozlerle bakiyordu:( , neyse ben ve o kisi bu sohbetlerin hic iye gitmedigini sadece igma ediyorduk ve kesilmesi gerektiginin farkindaydik o da karisina yanlis birsey yapmak istemiyordu (netde konusmakda bize gore eslere yapilan yanlisdi yanlis birsey derken bunu kast ediyorum) ama beni o kadar cok merak ediyordu bende onu cok merak ediyordum cam bile acmamistik birbirimize ama surekli bana tel nosunu veriyordu ne olur arada sesini duyayim diye ben asla numarayi almadim bile, bu arada bir kac sefer 10 gun 20 gun girmedigim oluyordu ama bir gun girdigimde bana o kadar vicdan yaptiki (birbirimize cok yakiniz ama beni o baska sehirde saniyordu) tamam ya ne olacak gel 10 dk goruselim dedim bir magzada birbirimizi gorecektik ama 5 dakika icinde karar vermistim bu olaya o da tabi atladi buyuk bir alis veris merkezinde gorusecektik ama ne o beni biliyor ne ben onu biliyorum , bilgisayarin basindan kaltim ve alis veris merkezi ne gitmek icin ciktim ama arabada cok pisman oldum fakat onuda yari yolda birakmak istemiyordum gitmek istemedigim halde beni bekler cok ayip olur diye gitdim bir kac tur atikdan sonra onu gordum nasil tanidigimi bilmiyorum ama tanidim o da beni tanidi birinimi ariyorsunuz dedim o da evet dedi cok heycanliydi ama hic heycanli gibi davranmadim ve reonlarin arasinda bir kac dakika sohbet eder gibi degilde tanidik birine rastlamis gibi selamlastik,ama o kadar guzel bakiyorduki dondu dondu bakti gozleri guluyordu orda hic beni nasil buldu gibi bir dusunceye kapilmadim ve ciktim eve geldim nete baglandim ama o gelmedi ortesi gunde gelmedi ben bir mail yazdim o gun ona yanlis bir gozle bakmadigimi ve onu uzun zaman once kaybetdigim kuzenlerime benzetdigimi ve cok sicak buldugumu felan yazdim ama ondan bana donus nasil geldi dersiniz onu hayal kirikligina ugratmisim cunku ona yalan soylemisim ben ayni sehirdeyiz dememisim ve bizim ayni sehirde olmamis onun icin problemis, varmi boyle birsey arkadaslar cok sasirdim ve cok uzuldum , gunlerce beni netde bekleyen insan simdi bana yalan soyledin diye ortaya cikmiyor , cikmamasi benimde isime yarar ama beni kulanmus olmasi beni cok uzdu ugrasa ugrasa beni ayagina goturdu ve sen yalan soyledin bana diye kayboldu:( neyse erkekmileti dedim ve bu oyuna nasil geldim ben diye rurekli kkendimi sucladim ve esime karsi vicdan zabaimda cabasi:(( aradan bir kac ay gecti gene bir marketde raslastik ben hic tanimadim o beni tanimis ve yanima gelmis esimde bir reon otede birsey aliyordum bana verdi ve nasilsin dedi baktim once taniyamadim sonra onun oldugunu anladim ve aa senmiydin tanimadim sagol dedim ve esime baktim anladi esmin yanimda oldugunu ve uzaklasti fakat surekli beni gozetliyordu , bunuda atlatdik gelelim dunku olaya ayni marketde gene rasladim ve gozmezcelikten geldim o beni gordu eside vardi yaninda ama o kadar cok heycanlandimi esinin yuzune bakamadim kadini merak bile etdigim halde yuzune bakamadim, ama onun beni izledigini hisediyordum :( .. kizlar ben bu vicdan azabindan nasil kurtulurum bana gore esime cok ayip yaptim ama o donem dedigim gibi cok kotuydu oda bana ama bu adam neden boyle yapmis olabilir onuda merak etmiyor degilim:( banada birseyler yazin:(((

internetteki arkadaşınızın neden böyle davrandığını mı merak ediyorsunuz
e siz zaten cevabınızı vermişsiniz erkek milleti
o evli siz evli aynı şehirde olsaydınız yakınlaşma imkanınız daha çok olacaktı
olası bir birliktelik ihtimaline taş koydunuz diye böyle davranıyor
başka bir cevabı olamaz
ayrıca mutsuzdum ilgilenen birisi çıktı ilgim başkasına kaydı bahanesini kesinlikle kabul etmem
keşke yapmasaymışsınız ama olan olmuş
pişman olmuşsunuz bu pişmanlığınız burda kalsın
pişmanlığınızın üstüne pişmanlık eklemeyin
bir daha o kişiyle görüşmeyin

eşinizle aranız ne kadar kötü olursa olsun yapmamanız
gereken bişeymiş ama olmuş dilerim bir daha olmaz....

bence bu bi bahane oldu o insan için..aynı şehirde olduğunuzu söylememişsiniz..sonra buluşmuşsunuz o halde kızacaksa gelmeyerek tepkisini ortaya koyabilirdi...bi hata yapmışsınız olmuş bu bunu kendi içinizde yok etmeye çalışcaksınız...üstünü örtmeye çalışacaksınız..

tabi bu arada eşnizle aranızın kötü olması böyle bi durum için sebep değil ..

hala onunla ilgili soru işaretlerini merak ediyor olmanızda hala aklınızın bir köşesin de onu barındırdığınıza işaret!
aldatma konusuna gelince...
evet aldatma diil ,ama büyük bir hata ve yanluş bu sizin ve evliliğinizin adına...
sorunlarınızı yaşarken benliğinizden uzaklaşmayın !
tehlikeli bir oyun oynamışsınız...
adamın böyle yaptığına gelince ...
muhtemelen hayalindeki siz,ile karşılaştığı siz farklı çıktınız!

bence hatalar insanlar için,hiç bir konuda büyük konuşmayı sevmem.madem yaptın pişman oldun.bence daha fazla konunun üstüne gitme.ne güzel işte adamın senden uzaklaşması,yakın davransaydı geri dönülmez daha büyük hatalara kapı açmış olurdun.o marketede bir daha gitme.eğer kocanla mutsuzsan aldatmak yerine boşanmayı tercih et,ama iyiysen aklını kocana ver düşünme bunları ve bir daha asla tekrar etme bu hatayı:olmaz:

Ben yazıklarınızdan vicdan azabı duyup bu olayı unutmak isteyen bir kadın değil de ,daha çok o erkeğin davranışlarını anlamlandırmaya çalışan birini hissettim,olayı kapatmak isteseniz ve vicdan azabı duysanız bu iletinin içinde bu adam bu kadar yer almazdı diye düşünüyorum,bu olayı kapatır,kendi içinizde muhasebesini yapar,o adamla ilgili de artık hiçbişey düşünmezdiniz.

Gerçekten bu meseleyi kapatın,eşinizle evinizle ilgilenin bence.

bence sizi beğenmedi ve bahane olarak kullandı yalan söylemeni
aklına gördükten sonramı yalan söylediği geliyor saçma
tabiiki yapmamalıydın ama o an için doğru gelmiş ve yapmışsın neden pişman oluyorsun
kendine söyle bunu istedim ve yaptım
bırak vicdan azabını,erkekler neler yapıyor kadınlar sineye çekiyor,tabiki kadınlar yapmalı demiyorum ama yaptıysada istemişse sevmişse geri dönüşü yok vicdan azabını sadece çeker sonu bir yere bağlanmaz
ben yerinde olsam eşine anlatırdım,beni tanıyanda bunu yapıcağımı iyi bilir,hiççç uğraşamam vicdan azabıyla falan,söylerim neyse çekerim,elbet düzelir hayat

iyide kuzum sen pişmanlık duyuyorum diye açmışsın konuyu
ama hikayeyi onun hakkındaki soru işaretlerinle bitirmişsin
eşin aynısını yapsaydı biz kadın milleti hemen boşanma davası açardık dimi
şimdi al takkeyi önüne düşün derim ben
ne sorununuz varsa var ama buda bir aldatma hikayesine doğru yol alıyor malesef
eğer kendinizi tutmassanız bu adam sizi parmağında oynatır ben söyleyeyim
şimdiden sizi etkisi altına alıp o konum için hafiften yumuşatmış bile
siz farkında değilsiniz belki ama siz kendinizi kaptırmaya hazırsınız bu adama

bence hemen silkinin ve eşinize yönelin derim ben
çünkü bu hikayeden hiç iyi kokular gelmeyecek
tabi yinede siz bilirsiniz,

bir daha böyle tehlikeli oyunlara girmeye çalışma..

Sanırım ilkokul çağlarında birinin kaleminden çıkmış bütün bu yazılar.

Canım büyüde gelşakkıdı

bence adamın ne düşündüğünü düşüneceğine..
evliliğime zarar gelmesin Allahım die dua et..
iyi çabuk uyanmışsın..
bir dahada tekrarlama çok yazık edersin..

bi erkek yapsa aldattı, aldatmadıysa da ilerde kesin aldatır tekmeyi bas derdik. Şimdi size de aynısını söylüyorum üzgünüm. Adam internette konuşmaya iltifatlar etmeye devam etse acaba ne yapacaktınız kestireimyorum.

hatanızı bılıyosunuz..
ama olan olmus yapacak bısı yokkı..
o sıze yalan soyledın dıye olası bı ılıskıye baslamanın hata olcagnın farkında oldg ıcın bu sekılde cevap vermısdır..okadar karısık ve cok sey yaşamamıssınız bunu anlata bılıyosanız gercekdende pısmansınız demekdır..bende bundan sonra gelecege bakın bırakın o kısıyıde gormemezlıkden gelın..sanalda yada bı sıted bırıyle konusabılırsınız ama bı erkegı reele tasımak dogru degıldır..bırakın sanal kalsın..ve bu sızde alıskanlık olmasın cunku esınızle her sorunlu donemınızde bu sekılde dısarıya yonelmeyın ..

eşinize karşı suçlu hissettiğinizi söylüyorsunuz ama o adam da hala aklınız da :olmaz:

tabikide siz kocanızı o beyfendide karısı aldatmış oluorsunz??..
yani biriyle görüşmüssünüz varmı ötesi ablacm seni üzmek istemem ama birdaha asla görüşmeyin..

keşke yapmasaydınız. aldatmak sadede yatakta olmuyor.
ayrıca pişmansanız neden hala onu düşünüyorsunuz. yapılan bi yanlışın ilki hata erisi yanlıştır.

Walla ne yazacağımı bilemedimmm ben
Siz eşinizi aldattığınız için mi üzüldünüz yoksa adamla görüştüğünüz gün internete gelmemesine mii:uhm:

Son düzenleyen: Moderatör:
buda bir çeşit aldatma sayılır. bence öyle.
bir üye burada eşim bir kadınla görüşüyor msn da dediği zaman ,aldatıyor seni diyoruz. hemde,,çokta rahat. aynı şey sizin için de geçerli. gizli gizli bir adamla görüşmüşsünüz... evet .bence bu aldatmanın bir çeşidir...
adam sizi istediği gibi bulmamış. farklı bekliyormuş. o yüzdende bitirmiş. eğer bu adam sizi beğenseydi,sanırım siz bu duygularla devam ederdiniz gibime geliyor. iyiki de beğenmemiş.

Back