- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.863
-
- Konu Sahibi emberassed
Panik olma kiyamam uzuldum simdi. Numarasi kayitliysa whatsappten fotonu gorur sil istersen hem de bi daha yanlislikla aramazsinÇok panik yaparım hem de amfiye girerken dahi elimi kolumu nereye koysam bilemiyorum eğer sorarsa rahatlamaya çalışıp bişeyler söylerim ama sormaz cunku sınıf çok kalabalık yanlış anlaşılır zaten böyle 10lu erkek grubu takıldıkları için problem olur onun açısından da
Hahaha doğru söylüyorsun :) o zaman şey de yapabilirsin. Yarın eğer o sormazsa, akşamına yaa ben geçen gün seni aramışım numaran kayıtlıydı bugün seni görünce hatırladım kusura bakma da diyebilirsin. Eğer illaki bir şeyler söylemek istiyorsan bu konuyla alakalıÇok paniklerim bi de onu yalnız yakalamam mumkun değil aslında bn de önce öyle duşundum arkadaşım sakın gitme ne öyle kezban gibi deyince bn korktum iyice herşeyi elime yuzume bulaştırmak istemiyorum ama Allahtan tanışıyoruz da sapıklıktan yırttım ya da instageamdan 52 hfta ınceki fotosunu da beğenebilirdim beterin beteri var :)
O sormadan yapamıcam ondan önce göz teması bile kurmaktan çekiniyordum yanlış bişey yaparım yanında diyerek selam vermiyodum şimdi bi de seni görünce hatırladım mevzusuna giremem sanırımHahaha doğru söylüyorsun :) o zaman şey de yapabilirsin. Yarın eğer o sormazsa, akşamına yaa ben geçen gün seni aramışım numaran kayıtlıydı bugün seni görünce hatırladım kusura bakma da diyebilirsin. Eğer illaki bir şeyler söylemek istiyorsan bu konuyla alakalı
O zaman boşver, her şey olacağına varır takma kafana. Hiç böyle bir şey yaşanmamış gibi yap :)O sormadan yapamıcam ondan önce göz teması bile kurmaktan çekiniyordum yanlış bişey yaparım yanında diyerek selam vermiyodum şimdi bi de seni görünce hatırladım mevzusuna giremem sanırım
Aynn çok sağol ya kafanızı şişirdim ama o kadar takıntılıyım ki düşünmeden edemiyorum durumu oluruuna bıraktım gitti ne duşunurse duşunsun artık olan oldu belki bu şerde bi hayır çıkar kim bilir :)O zaman boşver, her şey olacağına varır takma kafana. Hiç böyle bir şey yaşanmamış gibi yap :)
Ya başka biri olsa çok takmazdım ama değer veriyorum ona bakmaya kıyamıyodum aradım resmen kotu olmuş deme ya valla çok fena oluyorum bnSen ne yaparsan yap numarani bulmak istese kime ait oldugunu iki dkda ogrenir dersle ilgiliymis gbi falan yapip ya tam ariyodun hallettim son andami desen ..
Kotu olmus cidden ama coook acaip bi dert degil icine atma bosver hersey olacagina varir bikac sene sonra bunu anlatip guleceksin bile takma kafana arkadasim..
İyi yapmisin o zaman canim ne diyimm hihiii bosverr ya dusunme hicY
Ya başka biri olsa çok takmazdım ama değer veriyorum ona bakmaya kıyamıyodum aradım resmen kotu olmuş deme ya valla çok fena oluyorum bn
Engelleyince sadece gelen mesajları almıyosun o kadar bişey değişmiyor malesefengelle direk
Engelleyince sadece gelen mesajları almıyosun o kadar bişey değişmiyor malesef
whatsapta çok mu aktif birisiyle konuşuyor mu diye kontrol ederim diye