- 17 Nisan 2013
- 216
- 13
-
- Konu Sahibi emberassed
Sizin numaranız onda yoksa sorunda yok..Yanlış numara zannetmiştir..
viber watsappın aramalı olanı:)Ne güzel bahane olmuş işte, tanışırsınız artık :)
ek: viber ne yeniyor mu ya
Cia appe yazdigi gibi kabak gibi desifre eder kim oldugunuSizin numaranız onda yoksa sorunda yok..Yanlış numara zannetmiştir..
Engelle onun numarasını o zaman göremez..Ya whatsupta aratır ya da viberde profile bakar bulur yine de
her şeyde bi hayır vardır. takma kafana. belki bu vesileyle arkadaş olursunuznapcm kızlar kafama çok taktım bu durumu gelip sormaz da acaba ne dusuncek hakkımda
Ya duymaktan en çok korktuğum şeyi soyledin çocuk zaten çalışkan bişey sınav için bişey sorcaktım almıştım birinden derim ama sorması problem işte sormazsa ben kendimi yer dururumAyy güldüm okurken bayagi kotu olmus. Hani numarasini kendi verse yanlislik dersin de baskasindan almissin numarasini kotu olmus
Orda rehbere kayıtlı değilse konu sahibinin numarası o zaman göremez..Kayıtlıysada en fazla isim çıkar ya..O isimde sadece konu sahibinde yok ki..İnkar etsinCia appe yazdigi gibi kabak gibi desifre eder kim oldugunu
Zaten arkadaşız da bn sonradan böyle hissetmeye başladım o da yanımda geriliyodu biraz hissetmiştir belki de ama bunu yapmm olayın tadını kaçırdı biraz sanırım sorsa açıklama yaparım ama sormazsa problem işteher şeyde bi hayır vardır. takma kafana. belki bu vesileyle arkadaş olursunuz
viber watsappın aramalı olanı:)
tabi ki internet olan herkes birbirini arayabilir.hem de ücretsiz. dünya çapında bir uygulama. androis ise googleplay den indirebilirsinizay çok hoş ben de istiyorum ya yurtdışından falan türkiyeyi de arar bu internetle o zaman
şimdi sen sorsun mu istersin sormasın mı?Zaten arkadaşız da bn sonradan böyle hissetmeye başladım o da yanımda geriliyodu biraz hissetmiştir belki de ama bunu yapmm olayın tadını kaçırdı biraz sanırım sorsa açıklama yaparım ama sormazsa problem işte