- 17 Nisan 2013
- 216
- 13
- Konu Sahibi emberassed
Ya o da bnm garip tavırlarımın farkındaydı zaten tuz biber oldu bu da napmlym senceayarlama yaparken benim de basima gelmisti o yanlis cagri ama hoslanilan kisi filan degildi sukur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya o da bnm garip tavırlarımın farkındaydı zaten tuz biber oldu bu da napmlym senceayarlama yaparken benim de basima gelmisti o yanlis cagri ama hoslanilan kisi filan degildi sukur
tabi ki internet olan herkes birbirini arayabilir.hem de ücretsiz. dünya çapında bir uygulama. androis ise googleplay den indirebilirsiniz
Güzel bi başlangıca vesile olur belki? Biz hep olayların kötü tarafını düşünmeye alışmışız.Sen rahat ol onun yanında,bir şey belli etme.O gelip sorarsa da dersle ilgili bişeyler uydur :)Ya kızlar meraklı bir tip bu kesin arar araştırır bulur gordu bnce benim bundan sonra napmm gerekiyor be diyonuz
Sorsun ya bn hazırladım işte geçen sene sınav döneminde ben sana bişy sormak için almıştımbirinden telini sonra gerek kalmadı geçen yanlışlık oldu aramışım kusura bakma nolur filan dicem en azından aklında buyuk soru işareti kalmasınşimdi sen sorsun mu istersin sormasın mı?
gayet makul bir cevap olurdu.Sorsun ya bn hazırladım işte geçen sene sınav döneminde ben sana bişy sormak için almıştımbirinden telini sonra gerek kalmadı geçen yanlışlık oldu aramışım kusura bakma nolur filan dicem en azından aklında buyuk soru işareti kalmasın
bence bsy yapma.. belki de cok onemsemez.. yanlis numara der..Ya o da bnm garip tavırlarımın farkındaydı zaten tuz biber oldu bu da napmlym sence
Illa ki kayitlidir yani.. Inkar etse ne olacak yahu illa ki ortaya cikar iyice rezillikOrda rehbere kayıtlı değilse konu sahibinin numarası o zaman göremez..Kayıtlıysada en fazla isim çıkar ya..O isimde sadece konu sahibinde yok ki..İnkar etsin
Sormazsa napcam hiçbişey olmamış gibi mi davranayım bi de geniş bi erkek arkadaş grubu var onlara anlatır mı hemen yani anlatılacak kadar buyuk bişey midir bnm yaptığım hakkımda kotu şeyler düşünsünler istemem açıkçası ne bilym bi guluşma bile beni çok kırargayet makul bir cevap olurdu.
Evet makul bi sey sorarsa oyle dersin sormazsa hic aciklama yapma belki de onemsemez bakmaz bile cunkuYa duymaktan en çok korktuğum şeyi soyledin çocuk zaten çalışkan bişey sınav için bişey sorcaktım almıştım birinden derim ama sorması problem işte sormazsa ben kendimi yer dururum
Bi konu uydur derslr veya artik nasil bir sey olur bilmiyorum ve o konuda bir sey sormak icin aradığını ve numarasını da ortak bir arkadastan aldığını soyle. Bunun icin ariyordum ama sonra rahatsi ederm diye cekindim kapattim hemen de. Kusura bakma de. Gec git. Hem o da olumsuz dusunmez hakknda. Ama once bi mantikli bir konu bul kendine :)Kızlar ya hoşlandığım biri var okuldan tanışıyoruz . Arkadaşım sayılır ama ben sonra hoşlanmaya başladım kendisinden artık yanındayken selam veremez oldum karşısına çıkmak istemiyorum çok geriliyorum zira. ama aynı sınıftayız bu mumkun olmuyor pek.bi arkadaş bana telefon numarasının kendisinde var olduğunu ve verebilceğini söyledi ben de whatsapta çok mu aktif birisiyle konuşuyor mu diye kontrol ederim diye aldım.dun akşam da saat 11de aradım viberden yanlışlıkla inanın nasıl oldu hiç bilmiyorum şok oldum anlayamdın hemen kapattım ama çağru gittti gorunuyor.şimdi napmalıym ben yuzune bakmaya cesaret edemezken bi de çaldırdım ki telefonunu kendi vermemişti bnm ki de onda yoktur.napcm kızlar kafama çok taktım bu durumu gelip sormaz da acaba ne dusuncek hakkımda
Yok o espriydi :) Zaten inkar edilcek bir durum yok ortada çocuk gelip birşey sormamış bile..Illa ki kayitlidir yani.. Inkar etse ne olacak yahu illa ki ortaya cikar iyice rezillik
Ya asude bahar çok mu buyuk bi rezillik bn snn yazdıklarını okudukça böyle zaten kotu tarafından bakamaya alışık bi insanım herşeye iyice gaza geliyorum okula gtmicem nerdeyse :)Illa ki kayitlidir yani.. Inkar etse ne olacak yahu illa ki ortaya cikar iyice rezillik
eğer öyle bişey başına gelirse sakın üzülme iyi olur. neden mi? bu tarz hareketler yapan adam karaktersizdir. sende karaktersizliğini baştan görüp ona göre davranırsın.Sormazsa napcam hiçbişey olmamış gibi mi davranayım bi de geniş bi erkek arkadaş grubu var onlara anlatır mı hemen yani anlatılacak kadar buyuk bişey midir bnm yaptığım hakkımda kotu şeyler düşünsünler istemem açıkçası ne bilym bi guluşma bile beni çok kırar
Ayyy yok tatlim oyle demek istemedim hatta guldum ben okurken. senin buldugun aciklama cok guzel, sorarsa onu soylersin. Ben cesurumdur zaten ben senin yerinde olsam yarin gider cool sekilde ayyy boyle boyle oldu xcigim kusura bakmaaa derim muhabbet olur. Ama sen cekiniyosun belli o yuzden o sorana kadar bi sey deme panik yaparsan kotu olur cunkuYa asude bahar çok mu buyuk bi rezillik bn snn yazdıklarını okudukça böyle zaten kotu tarafından bakamaya alışık bi insanım herşeye iyice gaza geliyorum okula gtmicem nerdeyse :)
Ya olay dun akşam gerçekleştiği için hiç bişey yapamadım olayın sıcaklığııyla öyle kaldım şimdi bişeyler yapmaya çalışmak kötü olur da şimdi tavırlarımla artık bişeyleri ortmeye çalışcm bi de bi arkadaşım bnm vibere bişey olmuştu bn aramıyorum ama arkadaşlar bni arıyor viberden çağrı atmışsın diye bi bozukluk vardı bnmkinde öyle bişey sotleyebilirsin demişti mantıklı bi cevap mı olurdu acabaBence gayet arkadaşça whatsapptan yazın, ya ben xx, numaranı daha önce bir şey sormak için xxden almıştım ama gerek kalmamıştı. Az önce de yanlışlıkla viber den aradım kusura bakma diye. Ben olsam böyle yaparım. Karşı taraf olsam biri böyle yazsa mantıklı karşılarım ama eğer bir şey söylemezse hayırdır yaa derim :))
Çok panik yaparım hem de amfiye girerken dahi elimi kolumu nereye koysam bilemiyorum eğer sorarsa rahatlamaya çalışıp bişeyler söylerim ama sormaz cunku sınıf çok kalabalık yanlış anlaşılır zaten böyle 10lu erkek grubu takıldıkları için problem olur onun açısından daAyyy yok tatlim oyle demek istemedim hatta guldum ben okurken. senin buldugun aciklama cok guzel, sorarsa onu soylersin. Ben cesurumdur zaten ben senin yerinde olsam yarin gider cool sekilde ayyy boyle boyle oldu xcigim kusura bakmaaa derim muhabbet olur. Ama sen cekiniyosun belli o yuzden o sorana kadar bi sey deme panik yaparsan kotu olur cunku
Çok paniklerim bi de onu yalnız yakalamam mumkun değil aslında bn de önce öyle duşundum arkadaşım sakın gitme ne öyle kezban gibi deyince bn korktum iyice herşeyi elime yuzume bulaştırmak istemiyorum ama Allahtan tanışıyoruz da sapıklıktan yırttım ya da instageamdan 52 hfta ınceki fotosunu da beğenebilirdim beterin beteri var :)Valla viberim yok bilemiyorum tam ama, eğer sorarsa numaranı daha önceden bir şey için kayıtlamıştım yanlışlık oldu gibilerinden bir şey diyebilirsin. :) Ama bence sormasını bekleme git sen söyle.