Veteriner hekimler ya da yakını olan.

Bak gelen cevabi aynen yazayim.kedinin resmini koymus ve altina yazmis:
Bu kedimi fivden yeni kaybettim ve birkac tane daha oldu donusu olmayan bir hastalik ama sunu cok iyi gozlemledim istah gidince asla acilmiyor siringayla besleyip su vermiyorsunuz ve cok uzun surmuyor son zamanlar bacaktan boyuna dogru felc olmaya basliyor.kisaca yemesi ve hareketleri normalde cok guc sanmiyorum fiv oldugunu
Benim kedi yiyor içiyor..ben odaya girince kostur kostur yanıma geliyor...

Belediyelerin çok uygun fiyatlı yerleri var. Avcılarda veteriner fakültesi var. Hem fakülte fiyatları yazar internette bakıp ayarlayabilirsin kendini. Birde levent civarında gece gündüz açık veterinerler var onları gece ararsan gece hekimi olur gerekli bilgiyi aklına takılanı sorup öğrenebilirsin. Karamsarlığa kapılma özel veterinere gitmek zorunda değilsin illa

Belediyelerin çok uygun fiyatlı yerleri var. Avcılarda veteriner fakültesi var. Hem fakülte fiyatları yazar internette bakıp ayarlayabilirsin kendini. Birde levent civarında gece gündüz açık veterinerler var onları gece ararsan gece hekimi olur gerekli bilgiyi aklına takılanı sorup öğrenebilirsin. Karamsarlığa kapılma özel veterinere gitmek zorunda değilsin illa
Anadolu yakasındayim ben. Yerimi soylemimm veteriner i tanıyan çıkar falan.. bilindik biri buralarda..bu taraflar da var mı acaba.

Benim kedi yiyor içiyor..ben odaya girince kostur kostur yanıma geliyor...
Baska birinin cevabi canim
Ayni sey bizim basimiza geldi.Evimizde 4 kedimiz var.kizim sokaktan bir kedi daha bulup getirmis.nefes alma sorunu vardi.veteriner ilk once fib dedi.sonra film cekti ve 1 hafta sonra bronsit ve diyaframinin patlak oldugunu soyledi.cok kucuk oldugu icin ameliyat riskli boyle kalsin dedi.istahsiz ve hareketsizdi.3 haftadir bizde mama kabini surukleyerek yanimiza getiriyor istahi madallah duzeldi.bu saattede gece sporu yapip alt kattaki komsularimla arami bozmak icin cabaliyor.sakin olun sevgi herseye ilac.en yan etkisiz ve en tesirlisi

Anadolu yakasındayim ben. Yerimi soylemimm veteriner i tanıyan çıkar falan.. bilindik biri buralarda..bu taraflar da var mı acaba.
Başka fakülte yok istanbulda. Anadolunun neresindesin bilmiyorum ama bursa sana daha yakın olabilir:KK53:sen ilk önce diğer vetin teşhisini öğrenip bunlar vardı hayvanda bu teşhisi koydu bu ab başladı maddi durumum yok sokak kedisi pek güvenemedim sizden bilgi alabilir miyim de gece gece yapcak bişeyleri olmaz acil vaka yoksa yardımcı olurlar telefonla.

Baska birinin cevabi canim
Ayni sey bizim basimiza geldi.Evimizde 4 kedimiz var.kizim sokaktan bir kedi daha bulup getirmis.nefes alma sorunu vardi.veteriner ilk once fib dedi.sonra film cekti ve 1 hafta sonra bronsit ve diyaframinin patlak oldugunu soyledi.cok kucuk oldugu icin ameliyat riskli boyle kalsin dedi.istahsiz ve hareketsizdi.3 haftadir bizde mama kabini surukleyerek yanimiza getiriyor istahi madallah duzeldi.bu saattede gece sporu yapip alt kattaki komsularimla arami bozmak icin cabaliyor.sakin olun sevgi herseye ilac.en yan etkisiz ve en tesirlisi
Diyorum yaa. Hiç kötü birşey hissetmiyorum. Cunku eve aldığım da almadan öncede hareketli miyavlayarak içeri giren evin her tarafını itinayla gezen minnos. Sadece bir günde o da öğleden sonra olan birseydi.nefes alıp verirken karnına dikkat ediodum öyle farkettim... Ve iğneden sonra kendine geldi. Bilmiyorum kii..

Başka fakülte yok istanbulda. Anadolunun neresindesin bilmiyorum ama bursa sana daha yakın olabilir:KK53:sen ilk önce diğer vetin teşhisini öğrenip bunlar vardı hayvanda bu teşhisi koydu bu ab başladı maddi durumum yok sokak kedisi pek güvenemedim sizden bilgi alabilir miyim de gece gece yapcak bişeyleri olmaz acil vaka yoksa yardımcı olurlar telefonla.
Çok sağolsun..:KK200:

Diyorum yaa. Hiç kötü birşey hissetmiyorum. Cunku eve aldığım da almadan öncede hareketli miyavlayarak içeri giren evin her tarafını itinayla gezen minnos. Sadece bir günde o da öğleden sonra olan birseydi.nefes alıp verirken karnına dikkat ediodum öyle farkettim... Ve iğneden sonra kendine geldi. Bilmiyorum kii..
Belkide dikkatli bakmasan farketmeyecektin bile.icini ferah tut.hicbirseyi yok minnosun.bol saglikli gunleriniz olsun.ve sonucu mutlaka yaz(tabiiki iyi olacak)

Benimkine hic fiv asisi yapilmadi ve ilk defa duyuyorum boyle bir asinin varligini.senede bir kuduz 3 ayda bir kist parazit ve bunlarin disinda karma ve lenkamia(yanlis yazmis olabilirim)asisi oluyor.veterinerimizde hic bahsetmedi.kafam karisti bak simdi
Dur bakayim eve gidince asi karnesine belki bende karistirmisimdir.

Önemli değil ne demek. Minnağa öpücükler :KK200:
Öğrendim. Hastalığı fiv ,miş... Kesinlikle diğer kediyle bir araya getirmeyin demiş eşime.. ilacını kullanmaya devam edin demiş.onun bastığı yerleri çamaşır suyuyla şilin flan demiş.. ufff. Çok kötü oldum ben

I izmirimizmir ... Öğrendim canım fiv,mis. Yavrucak:KK42:
Ama kesin mi bakalim belkide degildir.gelen yorumlari tek tek yazamiyorum ama hepsinin ortak olarak soyledikleri fiv tanisi testle bile cok zor konulabilirken test yapilmadan nasil konulabiliyor,fiv olan kedinin giden istahi daha da geri donmuyor,ayrica fiv ise bile fivli kediler bagisikliklari yuksek tutularak ve iyi bir bakimla uzun yillar yasiyabiliyor sokaktaki kedilerin cogu fiv tasiyor zaten ama fiv bagisiklikla ilgili oldugu icin kedi hasta olmadigi surece ortaya cikmiyor hadta oldugunda anlasiliyor bir de demislerki diger kedisinede test yaptirsin belkide annesinden gecen tasiyiciligi falan varsa ikisi birlikte yasayabilirler.siz yinede bekleyin belkide degildir yavrum fiv falan tedavisi bitince gecer belki.istah onemli kontrol edin surekli

Back
X