Psikiyatriye gorunmeye ne dersiniz?Arkadaşlar zihnim sürekli konuşuyor artık kafam karışıyor bir olayı sanki ben yaşıyorum gibi konuşmalar üretiyor ya örneğin bir kişi geldi aklıma onun o duruma vereceği tepkiyi bana söylüyor zihnim ben de cevap veriyorum böyle uzayıp gidiyor ve sürekli içimde bi delirme korkusu , vesvese hali , vesveseye yoğunlaşınca iyice korkulu şeyler hayal etme korkma aklıma mukayyet olamıcam düşüncesi , bende rahatsızlık var düşüncesi şiddetleniyor . Hiçbir şey yapasım gelmiyor her an kötü bişey görücem (şeytani) hissi küçükten beri böyle düşünüyorum napabilirim bilmiyorum çok bunaldım
Ertelemeden bir psikiyatriye görününArkadaşlar zihnim sürekli konuşuyor artık kafam karışıyor bir olayı sanki ben yaşıyorum gibi konuşmalar üretiyor ya örneğin bir kişi geldi aklıma onun o duruma vereceği tepkiyi bana söylüyor zihnim ben de cevap veriyorum böyle uzayıp gidiyor ve sürekli içimde bi delirme korkusu , vesvese hali , vesveseye yoğunlaşınca iyice korkulu şeyler hayal etme korkma aklıma mukayyet olamıcam düşüncesi , bende rahatsızlık var düşüncesi şiddetleniyor . Hiçbir şey yapasım gelmiyor her an kötü bişey görücem (şeytani) hissi küçükten beri böyle düşünüyorum napabilirim bilmiyorum çok bunaldım
Maneviyatını güçlendirArkadaşlar zihnim sürekli konuşuyor artık kafam karışıyor bir olayı sanki ben yaşıyorum gibi konuşmalar üretiyor ya örneğin bir kişi geldi aklıma onun o duruma vereceği tepkiyi bana söylüyor zihnim ben de cevap veriyorum böyle uzayıp gidiyor ve sürekli içimde bi delirme korkusu , vesvese hali , vesveseye yoğunlaşınca iyice korkulu şeyler hayal etme korkma aklıma mukayyet olamıcam düşüncesi , bende rahatsızlık var düşüncesi şiddetleniyor . Hiçbir şey yapasım gelmiyor her an kötü bişey görücem (şeytani) hissi küçükten beri böyle düşünüyorum napabilirim bilmiyorum çok bunaldım
İnşallah teşekkür ederimManeviyatını güçlendirbi dönem bende senin gibi oldum namaza duaya sarıldım. Özellikle korunma duaları var sünnett geçen sabah akşam zikirleri.. bunları yap hiç bişey olmz hemen kurtulursun inşallah
Gittim daha önce antidepresan verdiler bıraktıklarında yine aynı oldum bir kaç kez böyle oldu psikoloğa gidiyorum o da zamanla geçecek diyor ama bunaldım hemde çokDoktora gidip tedavi olacaksınız o sesler kolay susmuyo öyle mecbursunuz gitmeye
Gittim daha önce antidepresan verdiler bıraktıklarında yine aynı oldum bir kaç kez böyle oldu psikoloğa gidiyorum o da zamanla geçecek diyor ama bunaldım hemde çokErtelemeden bir psikiyatriye görünün
Tekrar gidecek ilaca başlayacaksınız bende öyleyim ve tek başına mücadele edilecek birşey değil vesveseGittim daha önce antidepresan verdiler bıraktıklarında yine aynı oldum bir kaç kez böyle oldu psikoloğa gidiyorum o da zamanla geçecek diyor ama bunaldım hemde çok
Gittim daha önce antidepresan verdiler bıraktıklarında yine aynı oldum bir kaç kez böyle oldu psikoloğa gidiyorum o da zamanla geçecek diyor ama bunaldım hemde çokHiç doktora gittiniz mi?
Ömür boyu ilaç kullanma fikriniz mi varTekrar gidecek ilaca başlayacaksınız bende öyleyim ve tek başına mücadele edilecek birşey değil vesvese
Sizinki ne boyutta bilmiyorum ama ailemin tamamı OKB takıntı hastası bende de vesvese var ilaç her zaman kullanmak bende istemiyorum ama iyi olunca bırakılır siz iyi değilsiniz kiÖmür boyu ilaç kullanma fikriniz mi var
Doktorunuza danışın belki ilaç ve terapi birlikte ilerlenmelidir. Başka doktora da görünün. Bu durum tüm hayatınızı etkiler hızla çözüm bulmalısınız.Gittim daha önce antidepresan verdiler bıraktıklarında yine aynı oldum bir kaç kez böyle oldu psikoloğa gidiyorum o da zamanla geçecek diyor ama bunaldım hemde çok
Bende de var o ama herkeste var sanıyordum benTekrar gidecek ilaca başlayacaksınız bende öyleyim ve tek başına mücadele edilecek birşey değil vesvese
Evet yürüyüşe çıkınca düzeliyor ya da o an kuvvet bulup ev işi bi aktivite yapınca da geçiyor ama duruyorken yatıyorken aniden başlıyor her zaman da değil gün içinde 2-3 defa şiddetli başlıyor ve ben hasta olduğumu düşünüp ağlıyorum veya buraya yazıyorumKafanda bu konuşmalar başlayınca en az 20-30 dakika yürüyüşe gidersen genellikle geçer. Bizim irademiz dışında oluşan bir konuşmadır. Boş yere ilaç kullanma işe yaramaz. Yürüyüş, meditasyon, nefes egzersizleri iyi gelir. Bol bol su iç. Kafein ve nikotinden uzak durmaya çalış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?