Vesvese sorunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

mlysiac

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
12 Mart 2025
4
1
1
Oruçlu zamanda çok vesvese yaşıyorum. Ne zaman dine yaklaşsam vesvese peşimi bırakmıyor. 3 gündür gece rüyalarıma pis şeyler görüyorum. Genelde ben böyle rüyalar gördüğümde islandigimi bilmem yani ıslak olmam hiç. Maalesef biraz açık konuşacağım çünkü artık öğrenmek istiyorum vesvese olmaması için. 3 gündür rüya görüp emin olamayip abdest alıyorum ama tak etti bunun sonu gelmeyecek. Bugün rüyalandim kalktım ıslaklık yoktu elimle baktım o yere hafif ıslaklık vardı ama ondan dolayı mı emin değilim. Camasirimda falan yoktu sadece elimle baktığımda vardı. O da bu aralar akıntım çok zaten çünkü yumurtlama donemindeyim. O yüzden hangisinden dolayı ayırt edemedim. Yine de abdest gerekiyor mu. İnternette araştırdım her hoca farklı şeyler söylüyor. Kadın ruyalaninca çamaşır da veya butlarinda ıslaklık varsa alır diyor, bazıları rüya görürse de islaklik olmasa da alir diyor ihtiyaten alir diyor çünkü kadın menisi içine geri gidermiş. Kafam çok karışık beni bir aydinlatin lütfen.

Bence alin abdest her ihtimale karsi. Evli misiniz? Tam tatmin olsaniz belki ruyalar son bulur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X