Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim belirtilerime benziyor mu peki belirtileriniz? Bir de hangi ilaca başladı acaba yarın randevum var da doktorla. Çok kötü bir durum ders bile çalışamıyorumkapsamlı bi nöroloğa gidin gözlüklerle bakıyorlar bendede sürekli sersemlik var aralıksız olarak ilaç tedavisi başlandı
Bir yıldır bu halde olduğum için biraz çaresiz hissediyorum açıkçası doktor doktor gezdim çok soru soruyorum kusura bakmayın. Gözlerinizde bir farklılık var mı ışıktan etkileniyor musunuz?kapsamlı bi nöroloğa gidin gözlüklerle bakıyorlar bendede sürekli sersemlik var aralıksız olarak ilaç tedavisi başlandı
Size benzito belirtilerim evet bende işimden ayrıldım bu hastalık yüzünden yzun sürüyor baya geçmicek gibi bana migren ilacı verdi migreni yok etmeye yönelik hacamat bende yaptırdım ama kafama değilVestübiler nörit demişti bana kbb doktoru baş dönmesi sallantı hissiyle gitmiştim ne çektim ben biliyorum.
Verdiği ilaçlardan baygın yatıyodum.
Hacamatla şifa buldum.
Geçmişte migren sorunu çok yaşadım. Onun içinde hacamat yaptırın yan etkisi yok bir zararı yok mükemmel bir tedavi hele migren için
Yok mutlaka başa yapılcak ve kulak arkasınaSize benzito belirtilerim evet bende işimden ayrıldım bu hastalık yüzünden yzun sürüyor baya geçmicek gibi bana migren ilacı verdi migreni yok etmeye yönelik hacamat bende yaptırdım ama kafama değil
Bi o kaldı onuda yaptırayımmbariYok mutlaka başa yapılcak ve kulak arkasına
Bi o kaldı onuda yaptırayımmbari
Bana iyi gelen tek şey ozon tedavisi olmuştu o da çok kısa bir süre sürdü tekrar sersemlik başladı. Ne kadar devam eder bu bilmiyorum bende işimden ayrıldım bu yüzden. Tekrar ozon yaptırıcam size de öneri
İnşallah Allah hepimize şifa versin çok zor
Evet sarsıntı oluyor bendede ama daha çok sersemlikSarsıntı hissim oluyodu sizde de oluyo mu?
Sürekli deprem oluyo gibi yer hareket ediyo gibi. Dr bana cam kenarlarında falan durma demişti aniden düşmeler olabilir diye
bugün doktorla görüştüm bu arada aynı teşhis konuldu. Bana da migren ilacı yazıldı o kadar sıkıntılı bir sersemlik ki insan kafasını koparmak istiyor artıkEvet sarsıntı oluyor bendede ama daha çok sersemlik
Benim ilk başladığında kafamda inanılmaz bir doluluk ve yürürken yatarken sarsılma vardı. Baş hareketlerimle artıyor tabi ama sizin eğer çevreniz dönüyorsa yani nesnesel bir dönüş yaşıyorsanız iç kulaktan olabilir tavsiyem önce onu eleyinMerhaba sizin nasıl başladı ve ne gibi sorunlarınız var acaba...başınıza hareket edince dah kotu oluyirmusunuz ...1.5 aydır gexmedi bende bu hastalıktan şüpheleniyorum da
Etrafim dönmüyor...sallanma gibi bi his..ve mutfakta filan sağ sol hareket ederken başımın içi çok kötü bişey oluyor değişik anlatamıyorum..ve gözlerimde bir gari bakıyor sanki görüntü arkadan geliyor gibi oluyorBenim ilk başladığında kafamda inanılmaz bir doluluk ve yürürken yatarken sarsılma vardı. Baş hareketlerimle artıyor tabi ama sizin eğer çevreniz dönüyorsa yani nesnesel bir dönüş yaşıyorsanız iç kulaktan olabilir tavsiyem önce onu eleyin
Sizin.nasil teşhis konuldu vng testini yaptılar acabaBenim ilk başladığında kafamda inanılmaz bir doluluk ve yürürken yatarken sarsılma vardı. Baş hareketlerimle artıyor tabi ama sizin eğer çevreniz dönüyorsa yani nesnesel bir dönüş yaşıyorsanız iç kulaktan olabilir tavsiyem önce onu eleyin