• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vertigo, migren vs yok mu bi çare ??

Evet 2 sene önce iğne tedavisi olmuştum etkisi geçti heralde ağlayınca üzülünce 1 2 saat baş dönmesi yasıyorum işitme kaybımda oldu malesef. Bu yazın ameliyat olmayı düşünüyorum. Doç. Dr. Nevzat DEMİRBİLEK muaneleri en son 350 tl di şimdi ne kadar olmuştur bilmıyorum ama çok kibar ve iyi bir doktor. Onca özel ve devlet hastanesıne gittim aylarca kimse ilgilenmedi bu doktor gibi. İsterseniz özelden numarasını adresını atabilirim. Bu hastalıgı yaşıyan bilir. Çok zor koca insanı yataga düşürüyor.
Memnun olurum. Size de çook geçmiş olsun inşaallah tekrarlamaz:( eşim ilk defa yaşıyor bizde neye uğradğımızı şaşırdık

Memnun olurum. Size de çook geçmiş olsun inşaallah tekrarlamaz:KK43: eşim ilk defa yaşıyor bizde neye uğradğımızı şaşırdık
Sağolun buarada sizede geçmiş olsun. Özelden numarayı atarım. Çok zor benim dogum stresi yüzünden oldu bebeğimi ne emzirebildim ne dogru dürüst kucagıma alabılıyordum sürekli yanımda birisi oluyordu çünkü birden baş dönmesi gelince dengeni kaybedıyorsun

bende 2 yılldır mücadele ediyorum tanısı konulmayan bir hastalıkla sonuda vertigo olduğumu öğrendim ramazan ayı içerisinde doktora gittim denilen manevralar yapıldı eğer tekrarlanırsa yine gelin denildi o günden sonra birkaç kez oldu ama geldi geçti çok şükürrr

malasef bu hastalık öldürmüyor sadece süründürüyorrr

hangi şehirrdesiniz bilmiyorum doktorumdan çok memnun kaldım gitmek isterseniz özelden yazarım size
Banada yazarmisin.istanbuldayim ben

Back