- 31 Mart 2012
- 10.869
- 7.480
- 448
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Migren botoksu yaptirin belki bas donmesi de gecerKristalden mi migrenden mi tam anlamıyolar ki.
Bir iki manevra yapıldı ama geçmedi tam.
Bir sürü branşta doktora da gittim
dr başınızı sağa sola çevirerek anlar zaten kristal kayması olup olmadığını.
vertigo teşhisi birçok hastaya koyulsa da stres kaynaklı da olabiliyor.
stresten uzak kalınca baş dönmeniz geçiyor mu
Migren botoksu yaptirin belki bas donmesi de gecer
Evet genelde geçiyor.
Onu da bir düşüneyim, teşekkürler
Migrenin tek tedavisi HACAMAT peygamberimizin de sünneti bi arkadaşıma önerdim yaptırdı ve migreni geçtiMerhabalar.
Hayatımdaki en büyük derdimi anlatmaya çalışacağım şimdi.
Vertigo ne diyenler olabilir. Baş dönmesi, denge kaybı rahatsızlığı.
Yıllardır vertigo illetiyle uğraşıyorum. Kesin bir tanı yok. Migren kaynaklı baş dönmesi mi kristal kayması mı ?
İlk 3 sene ani baş dönmesiyle geliyordu , sonra aylarca denge kaybı. Yer ayağımın altından kayıyor, otururken bile sanki biri beni itiyor gibi dengemi sağlamaya çalışıyorum.
İki yıl antidepresan kullandım.Bir de bir baş dönmesi ilacı.İyiydim bu ara yine başladı . İlacı bırakamıyorum yerler bir oluyorum.
Var mı kendisinde çevresinde olup öneride bulanabilecek biri ?
Hacamat yaptırın migren içinMigren bende var, son zamanlarda baş dönmesi oluştu. Kan değerlerime bağlıyorum ama açıkçası kendimi kandırıyorum..
Vertigo da yeğenimde var. Ve onun tedavisi maalesef ki yok. Onunla yaşamaya alışmalısın.
Yaşam kaliteni düşürüyor. ://
En son 3 hafta önce migrenden acile gittim böyle bi baş ağrısı yoktu. Kafamı kesip atmak istedim. Ağır geldi kafam vücuduma
Demem o ki bu 2 illetle yaşamaya mecburuz
Migren bende var, son zamanlarda baş dönmesi oluştu. Kan değerlerime bağlıyorum ama açıkçası kendimi kandırıyorum..
Vertigo da yeğenimde var. Ve onun tedavisi maalesef ki yok. Onunla yaşamaya alışmalısın.
Yaşam kaliteni düşürüyor. ://
En son 3 hafta önce migrenden acile gittim böyle bi baş ağrısı yoktu. Kafamı kesip atmak istedim. Ağır geldi kafam vücuduma
Demem o ki bu 2 illetle yaşamaya mecburuz
Kocaelideyim, siz yine de yazabilir misiniz rica etsem ?bende 2 yılldır mücadele ediyorum tanısı konulmayan bir hastalıkla sonuda vertigo olduğumu öğrendim ramazan ayı içerisinde doktora gittim denilen manevralar yapıldı eğer tekrarlanırsa yine gelin denildi o günden sonra birkaç kez oldu ama geldi geçti çok şükürrr
malasef bu hastalık öldürmüyor sadece süründürüyorrr
hangi şehirrdesiniz bilmiyorum doktorumdan çok memnun kaldım gitmek isterseniz özelden yazarım size
Migrenin tek tedavisi HACAMAT peygamberimizin de sünneti bi arkadaşıma önerdim yaptırdı ve migreni geçti
Migren için ben 2013-2014de Akapunktur yaptırdım ayagima batirmislardi iğneyi bugüne kadar baş ağrım bile olmadiÇok teşekkürler.
Akapunktur bu ara aklımda. Denemek istiyorum. Sizin deneyen ve olumlu sonuç alan bir tanıdığınız oldu mu ?
Sürekli sersemlik hali mevcut kafamda lakin bas agrısı yada Baska hastalıklar da eklenirse artıyo mesela adet dönemimde denge problemi yasıyorumVallahi sayısız doktora gittim prof dahil ama yine de iyi olamadım tam.
Sürekli mü sizin de ?
O egzersizleri bana mesaj olarak atabilir misiniz elinizde varsa fotoğrafı felan.
Doktor bana da bir manevra önerdi bir kere. Sol tarafına doğru çekiliyor hissi yaşıyorsan sol tarafına hızlıca yat sonra sağa doğru dön felan diye ama ben korkuyorum onu evde yapmaya daha çok şiddetlenir diye.
Ben de kocaelideyim hangi ilçesindesiniz ben de hasta olmadigim.halde hacamat yaptırdımOf of
Kocaelideyim, siz yine de yazabilir misiniz rica etsem ?
Deneyeyim onu da teşekkürler
Merhaba gittiğiniz doktorun adını söyler misiniz? Eşime de meniere gibi görünüyor dedi doktor endişeleniyorum işitme kaybına neden oluyor dediÇok geçmiş olsun bende vertigo var. Bu hastalık yüzündrn gitmediğim özel doktor kalmadı herkez vertigo deyip bilindik ilacı verıp yolladı. Bır tanıdıgımız doktor tavsıye ettım gittim. Allah razı olsun o doktordan. Vertıgo iki çeşit bir kulak kristal kayması ikinci meniere. Benim ki meniere bu doktor kulak zarımdan 7 kere kortizonlu iğne yaptı çok şükür bir senedir başım dönmuyor. Çok zor hastalık ben ölmek istiyordum resmen. İstanbuldaysanız bir görünün derim özel klinik gittiğim doktor çok dua edersiniz.
Evet 2 sene önce iğne tedavisi olmuştum etkisi geçti heralde ağlayınca üzülünce 1 2 saat baş dönmesi yasıyorum işitme kaybımda oldu malesef. Bu yazın ameliyat olmayı düşünüyorum. Doç. Dr. Nevzat DEMİRBİLEK muaneleri en son 350 tl di şimdi ne kadar olmuştur bilmıyorum ama çok kibar ve iyi bir doktor. Onca özel ve devlet hastanesıne gittim aylarca kimse ilgilenmedi bu doktor gibi. İsterseniz özelden numarasını adresını atabilirim. Bu hastalıgı yaşıyan bilir. Çok zor koca insanı yataga düşürüyor.Merhaba gittiğiniz doktorun adını söyler misiniz? Eşime de meniere gibi görünüyor dedi doktor endişeleniyorum işitme kaybına neden oluyor dedi