- 24 Ocak 2009
- 1.177
- 1.044
- 32
- Konu Sahibi Vernalagnia
Merhaba kızlar,
Mayıs 2016'da Allah kısmet ederse düğünümüz. Yavaş yavaş alıyorum bir şeyler. Paylaşmak istedim.
Bu bebekler günlük yemek takımı. 6 kişililik 2 farklı renk alarak 12 kişiliğe tamamladım. :)
Bu da misafir yemek takımı, 6 kişilik bir takım 2 tane alarak 12'ye tamamlandı. :)
Bu çkb takımında bir de tatlı çatalı var. Çok hafif ve kibarlar. :)
Ben toz pembeyi bebek mavisini oldum olası severdim ama pastel renkler her yerde artık. :)
4,5 litre ve 8 litre düdüklü tencere olarak kullanılabiliyor.
Çok yer kaplamayan ve pratik bir mikser seti.
Cam kettle.
Baykuş aşkı
Fırın da renkli olsun dedim. :)
Kenarları inox, üstü siyah cam. Umarım kullanışlıdır. :)
Bunlar da bugün A101'den aldığım sosluklar. A101 çeyizcilerin uğrak mekanıymış ben yeni keşfettim hoş şeyler var :)
----------------------------- 02.12.2015 güncelleme :) -----------------------------
Baharatlıklarım. :)
Bambum çekmece düzenleyicisi
Küçük çaydanlığım
Büyük çaydanlığım
Cezve seti
Kahvaltılar için sevimli 4 adet jumbo çay bardağı :)
6lı Pasta tabakları
Meşhur kahve fincanlarından
Tuz ve karabiber öğütücü, baya uygundu fiyatı.
Kelepçeli kek seti, çok hoş gözüküyorlar bakalım. :)
36 adet silikon muffin kabı
Kurabiye kalıpları tabiiiiii ki :)
Meyve bıçakları
Aşık olarak aldığım nevresim
2 adet pike.
Kızlar bu güncellediklerimin çoğunu bugün sipariş ettim, gerçek hallerini merak eden olursa kargo geldikten sonra iletebilirim fotoğraflarını :) Biraz pastel tonları, toz pembe-mint yeşili modasını aşmak istedim sıkmaya başladı maalesef beni. Uzun vadede de sıkılacağımı düşündüğümden her ne kadar sevimli gözükseler de tercih etmemeye çalışıyorum. :)
Mayıs 2016'da Allah kısmet ederse düğünümüz. Yavaş yavaş alıyorum bir şeyler. Paylaşmak istedim.
Bu bebekler günlük yemek takımı. 6 kişililik 2 farklı renk alarak 12 kişiliğe tamamladım. :)
Bu da misafir yemek takımı, 6 kişilik bir takım 2 tane alarak 12'ye tamamlandı. :)
Bu çkb takımında bir de tatlı çatalı var. Çok hafif ve kibarlar. :)
Ben toz pembeyi bebek mavisini oldum olası severdim ama pastel renkler her yerde artık. :)
4,5 litre ve 8 litre düdüklü tencere olarak kullanılabiliyor.
Çok yer kaplamayan ve pratik bir mikser seti.
Cam kettle.
Baykuş aşkı
Fırın da renkli olsun dedim. :)
Kenarları inox, üstü siyah cam. Umarım kullanışlıdır. :)
Bunlar da bugün A101'den aldığım sosluklar. A101 çeyizcilerin uğrak mekanıymış ben yeni keşfettim hoş şeyler var :)
----------------------------- 02.12.2015 güncelleme :) -----------------------------
Baharatlıklarım. :)
Bambum çekmece düzenleyicisi
Küçük çaydanlığım
Büyük çaydanlığım
Cezve seti
Kahvaltılar için sevimli 4 adet jumbo çay bardağı :)
6lı Pasta tabakları
Meşhur kahve fincanlarından
Tuz ve karabiber öğütücü, baya uygundu fiyatı.
Kelepçeli kek seti, çok hoş gözüküyorlar bakalım. :)
36 adet silikon muffin kabı
Kurabiye kalıpları tabiiiiii ki :)
Meyve bıçakları
Aşık olarak aldığım nevresim
2 adet pike.
Kızlar bu güncellediklerimin çoğunu bugün sipariş ettim, gerçek hallerini merak eden olursa kargo geldikten sonra iletebilirim fotoğraflarını :) Biraz pastel tonları, toz pembe-mint yeşili modasını aşmak istedim sıkmaya başladı maalesef beni. Uzun vadede de sıkılacağımı düşündüğümden her ne kadar sevimli gözükseler de tercih etmemeye çalışıyorum. :)
Son düzenleme: