Merhaba kızlar,
Buraya günlük açmak motive eder belki diye düşündüm.
Dün forumda gezerken
roxen2303
arkadaşımızın konusuna denk geldim ve T25 ile tanışmış oldum. :)
Ekşiden alıntı:
program sırasıyla alpha(5 hafta), beta(5 hafta) ve gamma(4 hafta) programlarından oluşuyor. yani toplam 14 hafta sürüyor. her program için ayrı egzersiz videoları düzenlenmiş dolayısıyla çeşitlilik bol, bir süreden sonra rutine bağlanma gibi bir sorunu yok. alpha ve beta programları hafta için 5 gün 6 egzersiz, gamma için hafta içi 5 gün 5 egzersiz programı uygulanıyor. cumartesi günleri boş gün, pazar günü ise isteğe bağlı esneme egzersizini yapılıyor
Alpha, Beta, Gamma için takvimler var, bu takvimlere göre videolar yapılıyor.
Ben takvimi takip edebilmek adına, dün de günlerden salı olduğundan pazartesi videosunu atlayarak direkt olarak Speed 1.0'dan başldım.
Her zamanki gibi 5. dakikada rahat alanımdan çıkmış olmanın verdiği rahatsızlık ile; "aman bıraksam mı?" " ne güzel oturuyordum telefon elimde" "şimdi yorulacağım, terleyeceğim" " zorlanıyorum, ne gerek var?" vs vs gibi bahaneler sıralamaya başladım.
Zor geliyor insana o "comfort zone" denilen rahat alandan çıkmak. Ama zaten kolay olsa herkes başarırdı, öyle değil mi?
Ha gayret devam 25 dk sadece, geçecek, bitecek derken videoyu bitirdim.
Tabi dakikaların ve hatta saniyelerin nasıl yavaş geçtiğine bir kez daha şahit oluyor insan...
Sonuç olarak umarım sonunu getirip sizlerle paylaşabilirim :)
Hadi başlayalım!