- 15 Nisan 2017
- 313
- 232
- 30
-
- Konu Sahibi deniz17umut
Sağol canım. Ben bu topigi takip ediyorum . Ama variosel olup tedavi değilde bu takviye ilacı kullanan sonuç alan varmi merak ediyorum
Sağol canım. Ben bu topigi takip ediyorum . Ama variosel olup tedavi değilde bu takviye ilacı kullanan sonuç alan varmi merak ediyorum
Varikoseldi ameliyat oldu bir yıl önce. İyi geldiVarioesel varmıydı canım eşinde peki ona etkisi oluyor mu
Ameliyatsiz kurtulmasi imkansız galiba .Geçmiş olsun canım hamile kalabildin mi bunlardan sonra
Çok üzüldüm canım insaalah en hayırlı şekilde anne olursunCnm kaldım ama düşük yaptım maalesef
Merhaba benim esimde 10 gun once varikoselden ameliyat oldu.doktor 2 hafta sonra kontrol dedi ins bizede ilac yazar.Benim eşimde 1,5 ay önce varikosel ameliyatı oldu dr emodex verdi hiç aksatmadan sabah akşam içiyor . Her akşam k.boynuzu pekmezi içiyor sabah akşam ceviz yiyor inşallah faydasını görürüz artık. Ağustos'ta spermiograma gitcez . Allah ım isteyen herkese versin
Merhaba benim esimde 10 gun once varikoselden ameliyat oldu.doktor 2 hafta sonra kontrol dedi ins bizede ilac yazar.
Rabbim saglıkla kucagınıza almayı nasıp eylesın nelet yaptınız ilac vıtamın kür hmn kullanmaya basladınız mıarkadaşlar hamile kaldım. ameliyattan 8 ay sonra . isteyen herkese dua ediyorum Allah herkesin yardımcısı olsun.
Merabalar ben yeni katıldım doktor ne dedi son durumunız nedir acaba emodex işe yaradımı bizde emodex kullanmaya karar verdik ameliyat olmadan bu ilaç işe yarıyormuMerhabalar bizdede varikosel var ameliyat olmadı sperm sayımız 1 milyon civarıydı hareketlilikte yuzde 40 civarındaydı 2 aydır emodex kullanıyoruz bu hafta test yaptırdık sayımız 8 milyona çıkmış fakat hareketlilik sıfır olmuş hiç hareketli yok yarın doktora sonuç göstereceğiz bakalım ne önericek ..