- 28 Ocak 2013
- 8.591
- 18.705
- 33
- Konu Sahibi Cutemom007
Merhabalar 28 yaşında iki çocuk annesi bir öğretmenim günlerim verimli geçsin hayat boşa akmasın istiyorum bazı yaşam hedeflerim var bunun için yılbaşını beklemek istemiyorum Yaşamın anda olduğunu sık sık hatırlamak için bu günlüğü açıyorum inşallah günlük ne yapmak istediğimi ne yaptığımı paylaştığım bir günlük olsun istiyorum
Kalem kalem ayıracak olursam
İş: işleri ertelemeden önem sırasına göre mümkün olduğunca zamanında bitirmek
Sağlık : Spor salonuna gidiyorum yine mümkün olduğunca devam etmek ve tabiki sağlıklı (porsiyon kontrollü) beslenmek
Ev: Ev işlerini planlamak ve plana uyarak ertelemeden tamamlamak
Her gün yatmadan evi toplamak
Kişisel Gelişimim: Günlük kitap okumak yatmadan meditasyon yapmak
İlişkiler : Eşimle haftada bir baş başa aktivete planlamak
Çocuklarla günlük en az yarım saat oyun oynamak, oğlumla bir etkinlik yapmak(okulda öğrendiklerine yönelik), yatmadan onlara da kitap okumak
Ekonomi: Yaptığım ekonomi planına uymak ve birikim yapmak (aylık 1500) kredi kartı kullanmamak dışarda yemeği tamamen bırakmak alışverişte gerçekten ihtiyacım var mı olmazsa olmaz mı diye sormak
Kalem kalem ayıracak olursam
İş: işleri ertelemeden önem sırasına göre mümkün olduğunca zamanında bitirmek
Sağlık : Spor salonuna gidiyorum yine mümkün olduğunca devam etmek ve tabiki sağlıklı (porsiyon kontrollü) beslenmek
Ev: Ev işlerini planlamak ve plana uyarak ertelemeden tamamlamak
Her gün yatmadan evi toplamak
Kişisel Gelişimim: Günlük kitap okumak yatmadan meditasyon yapmak
İlişkiler : Eşimle haftada bir baş başa aktivete planlamak
Çocuklarla günlük en az yarım saat oyun oynamak, oğlumla bir etkinlik yapmak(okulda öğrendiklerine yönelik), yatmadan onlara da kitap okumak
Ekonomi: Yaptığım ekonomi planına uymak ve birikim yapmak (aylık 1500) kredi kartı kullanmamak dışarda yemeği tamamen bırakmak alışverişte gerçekten ihtiyacım var mı olmazsa olmaz mı diye sormak
Son düzenleme: