Popüler Konu Verimli Rutin

Selamlar Hanımlar,

Bugün evden çalışıyorum. Tabi evden çalışma demek aynı zamanda çamaşır, ev toplama gibi işlerin de yapılması demek. Sabah kızlar gittikten sonra oda oda evi toparlayıp düzenledim. Ardından çamaşır makinesini çalıştırdım. Bugün akşama kadar üç makine yıkar, kurutur, katlar ve kaldırırım. Hafta sonu bu akşam için kuru fasulye pişirmiştim. Yanına pilav ve cacık yapacağım.

Sabah Fulya Hanım ile dersim vardı. Temettü, gelir tablosu ve bilanço çalıştık. Epey faydalı oldu benim için. Bu ara üç öğretmenim var. Fulya Hanımdan finans, Beliz Hanım'dan edebiyat ve iş yerindeki bir kaptanımızdan uçak kaza analizi öğreniyorum. Üçüne de duacıyım, sayelerinde çok şey öğrendim ve öğrenmeye devam ediyorum. Ben hayat boyu öğrenci olmaya niyetli ve öğrenme eyleminin kendisinden keyif alan bir insanım. Bu nedenle yolun sonundan ziyade yolun kendisi ile ilgiliyim. Bu insanlar bana yeni bakış açıları kazandırıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…