Popüler Konu Verimli Rutin

Teşekkür ederim elecda yine hızır gibi yetistin Hepimize Allah'tan sabır diliyorum

Elecda merhaba; koltuk yıkama makinesi tavsiyesi istemişsin kiwi 4325 modelini aldım bende geçen ay ve gayet memnunum fiyat performans ürünü. Koltuklarımı sandalyelerimi yıkadım baya etkili oldu:) meşhur alışveriş sitesinde baya yorum vardı ordan yola çıkarak aldım bakabilirsin. Eğer daha profesyonel bir şey istersende ihlas aura temizlik robotu öneririm çok etkili fakat hantal olduğunu söyledi kullanan arkadaşım, biraz yoruyormuş.

Herkese selam

Bugün ilk defa daha detaylı sistemli uyguladığım sabah rutinden bahsetmek istiyorum. Bu rutin oluştururken yapay zekadan destek aldım.

Sabah Rutini (Toplam 1.5 - 1.75 Saat)

1. 05:45 - Kişisel Bakım & Detoks (10 dk)

• Dil temizleme & diş fırçalama (3 dk)

• Cilt bakımı (2-3 dk) → Yüz yıkama, tonik, nemlendirme

• Limonlu / sirkeli su içmek (2 dk)

2. 05:55 - Zihinsel & Ruhsal Hazırlık (30 dk)

• Sabah sayfaları yazmak (10 dk)

• Sabah namazı & tesbihat (10 dk)

• Tefsir okumak (10 dk)

3. 06:25 - Fiziksel Aktivite (15 dk)

• Ekliptik çalışması veya hafif egzersiz (15 dk)

4. 06:40 - Aile & Hazırlık (30 dk)

• Oğlunun beslenme çantasını hazırlamak (7 dk)

• Eşin için kahvaltı hazırlamak (7 dk)

• Kendi işe götüreceğin kahvaltıyı hazırlamak (5 dk)

• Oğlunun okul kıyafetini hazırlamak (5 dk)

• Kendi hazırlığın: Giyinme & kişisel bakım (10 dk)

5. 07:10 - Ev & Mutfak İşleri (15 dk)

• Evi hızlıca toparlamak (5-7 dk) → Yatakları düzeltmek, salonu toparlamak

• Akşam yemeği için ön hazırlık (5-7 dk) → Sebzeleri doğramak, çözülecekleri çıkarmak

07:25 - Çıkış için son hazırlık (5-7 dk) → Çantayı kontrol etme, dış kıyafetleri giyme

07:35 - Evden çıkış

Bu platforma sadece bu konu için giriyorum.Her mesajınızdan fazlaca istifade ediyorum.Siz yazmaya devam edin lütfen.Duruşunuzu,düşüncelerinizi paylaştığınız için teşekkürler.İyi ki varsınız.
Güzel mesajınız için çok teşekkür ederim.
Sevgiler

Tavsiye için çok teşekkür ederim. Ürünü ben de sosyal medyada gördüm. Fiyatı epey uygun gerçekten. Karcher'ın makinelerini de değerlendirdiniz mi?

Bu sabah rutinlerimi gerçekleştirip, çocukları gönderdikten sonra kendimi yorgun hissettim ve yatıp dinlenmeye karar verdim. 10:30'a kadar uyumuşum, çok iyi geldi. Ardından kalkıp evi toparladım ve çamaşır makinesini çalıştırdım. Kendime güzel bir kahvaltı hazırladım. Ardından iş ile ilgili halletmem gereken bazı işleri yaptım.

Haftaya üniversitede derslerim başlıyor. Bugün evdeki son cuma günüm. Şimdi buraya yazımı bitirdikten sonra önümüzdeki hafta derslerde yapacağım sunumlar üzerine çalışacağım.

Eve monitör aldım. İş yerinde iki ekran çalışıyorum ve oldukça rahat oluyor. Evde sadece laptop ekranı ile çalışmakta zorlanınca bir monitör edinmeye karar verdim. Bugün mesela sunum hazırlarken bir ekranda referans dokümanlar açık olunca sunum üzerinde daha efektif çalışabiliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…