Popüler Konu Verimli Rutin

Ay İpek yazacaktım, çocuklarım karışmış🙈
Çok teşekkür ederim. Umarım keyifli bir kreş dönemi olur hepimiz için.
17 Ağustos’tan bu yana anaokulumuz açık çok şükür çocuklar açısından olumsuz bir durum yaşamadık.
Covid pozitif tanısı alan öğretmenlerimiz ve velilerimiz oldu çocuklara bulaşmadan atlattık.
En azından okulda çocuklar sosyal ortamda streslerini atıyorlar.

17 Ağustos’tan bu yana anaokulumuz açık çok şükür çocuklar açısından olumsuz bir durum yaşamadık.
Covid pozitif tanısı alan öğretmenlerimiz ve velilerimiz oldu çocuklara bulaşmadan atlattık.
En azından okulda çocuklar sosyal ortamda streslerini atıyorlar.
Biz evde tutalım, kreş ortamında bulaş riski yüksek dedik, bakıcımızın ihmali nedeniyle ailece covid olduk:işsiz:

Selamlar hanımlar,

Ela’yı Nisan’nın ilk haftası kreşe başlatmaya karar verdim. 5 Nisan’da başlıyoruz kısmetse. Yaklaşık 10 gün oryantasyon süreci olacak. Dün zoom üzerinden görüştüğümüz kreş ile anlaştık.

Cumartesi günü de tuvalet eğitimine başlayacağım. Kreşe başlayana kadar 1,5 ay geçmiş olur.
Hayırlı olsun canım, umarım cabucak alışır. Bizim kızlarda temmuzdan beri devam ediyorlar krese. Mevcutları az okuldan bü riskle karşılaşmadık, aksine eşim covid pozitif olunca 2 hafta ara verdiler😊

Selamlar hanımlar,

Ela’yı Nisan’nın ilk haftası kreşe başlatmaya karar verdim. 5 Nisan’da başlıyoruz kısmetse. Yaklaşık 10 gün oryantasyon süreci olacak. Dün zoom üzerinden görüştüğümüz kreş ile anlaştık.

Cumartesi günü de tuvalet eğitimine başlayacağım. Kreşe başlayana kadar 1,5 ay geçmiş olur.
Hayırlı olsun canım. Bencede doğru bir karar. Daha iyi olacağına inanıyorum sizin ve İpek için de.

Aaa gerçekten mi? Çok geçmiş olsun. Umarım tekrar yaşanmaz. Bu bakıcınız pek sorumsuzmuş sanırım, sizi hiç dinlemiyor. Diğeri iyiydi memnundun.
Bizim bakıcının eşi tır şöförü. Adam görevden gece geldiğinde hastaymış, ateşi varmış. Kadın da sabah hiçbir şey olmamış gibi bize geldi:bicak:
Öğlen beni aradı, eşim gece ateşli geldi sabah teste gitti, pozitifmiş. Geri gelin eve diye. Neden haber vermedin, niye sabah bize geldin sorularının cevabı yok:işsiz: Bize de bulaştırdı böylece.

Bizim bakıcının eşi tır şöförü. Adam görevden gece geldiğinde hastaymış, ateşi varmış. Kadın da sabah hiçbir şey olmamış gibi bize geldi:bicak:
Öğlen beni aradı, eşim gece ateşli geldi sabah teste gitti, pozitifmiş. Geri gelin eve diye. Neden haber vermedin, niye sabah bize geldin sorularının cevabı yok:işsiz: Bize de bulaştırdı böylece.
Zaten böyle olduğu için hala vakalar yüksek seyrediyor. Belli bir kesim korona olduğunu veya temaslı olduğunu saklıyor. Mantığını anlamış değilim..

Enteresan gerçekten. Bir daha olmasın bu şekilde konuşması yaptığımda “Allahtan gelene sen engel olamazsın” demişti:kızgın:
Yani bu şunun gibi, yolun ortasında bekleyip, araba çarptığında da Allahtan gelen birşey naparsın. Yani Allah sana önlemini al gerisine tevekkül et diyor.
Ay neyse sabırlısın sen de :))
Hadi bakalım kreş süreci iyi olacak sizin için :)

Yani bu şunun gibi, yolun ortasında bekleyip, araba çarptığında da Allahtan gelen birşey naparsın. Yani Allah sana önlemini al gerisine tevekkül et diyor.
Ay neyse sabırlısın sen de :))
Hadi bakalım kreş süreci iyi olacak sizin için :)
Verdiğin örnek cuk oturdu:) Sabır bir yere kadar. alla:)

minikkoala minikkoala nasıl gidiyor diyetisyen süreci?
Merhabalar 🌿 bir süre haftalık yağ yakımım azalınca geçen hafta biraz sekteye uğratmıştım ama bu hafta yeniden toparladım Elecda 🌼Toplamda 10 kiloya ulaştım, şu an hamilelik öncesi kiloma ulaştım. Diyetisyen hedefime 3 kilo, idealime de 7 kilo kaldı 🥳

Merhabalar 🌿 bir süre haftalık yağ yakımım azalınca geçen hafta biraz sekteye uğratmıştım ama bu hafta yeniden toparladım Elecda 🌼Toplamda 10 kiloya ulaştım, şu an hamilelik öncesi kiloma ulaştım. Diyetisyen hedefime 3 kilo, idealime de 7 kilo kaldı 🥳
Hadi bakalım az kalmış. Ben diyetisyen ile verdiğim kiloyu normal beslenmeye geçince geri aldım. :bicak:

Şimdi bir online diyete başlıyorum. Eliminasyon diyeti diye geçiyor. Bu kilo alıp verme döngüsünden çıkmak istiyorum artık.

Selamlar hanımlar,

Dün İpek’in tuvalet eğitimine başladık. Gidip renkli külotlar aldım kızıma. Bir de let go’dan ficher price lazımlık aldım.

Dünden beri evin her köşesine yaptı:)) Gece de bir kez kaçırdı, çarşaf, pijama hepsini değiştirdik.

Nisan’da kreşe başlayacağı ve büyük değişiklikler arasında en az 1 ay olması gerektiğini okumuştum. Bu nedenle ya şimdi ya Mayıs-Haziran dönemi olacaktı. Gözümü karartıp başladım bakalım:)

Sonunda kızıma okul seçebildik, kreş seçimi ve sonrasında okul seçimi gerçekten zor bir süreç. Kızımın kreşinden çok memnundum ama pandemiyle birlikte kapatma kararı aldılar. O nedenle devam edeceği okulun anaokuluna vermek istedim, seçimimi de ona uygun yaptım. Dilerim doğru seçim olmuştur. 🌿

Bu ayın kitap siparişlerini verdim dün geldiler 🥳

Mesleki kitaplar dışında, en sevdiğim yazarın okumadığım kitaplarını sipariş ettim. Sussana Tamaro'yu çok seviyorum hayat hikayesi benim hayat hikayeme çok benzediği için mi bilmem bana çok iyi geliyor.

Dünyanın Ruhuyla başladım, şimdilik çok akıcı 🧡

Kızıma Babamın Battaniyesi, Annemin Çantası ve Kumkurdu serisini aldım.

Hadi bakalım az kalmış. Ben diyetisyen ile verdiğim kiloyu normal beslenmeye geçince geri aldım. :bicak:

Şimdi bir online diyete başlıyorum. Eliminasyon diyeti diye geçiyor. Bu kilo alıp verme döngüsünden çıkmak istiyorum artık.
Eliminasyon diyetini hiç duymamıştım, ben de bir bakayım 🌼

Spor salonu bakıyorum ben de, başka türlü koruyabileceğimi sanmıyorum çünkü.

Sonunda kızıma okul seçebildik, kreş seçimi ve sonrasında okul seçimi gerçekten zor bir süreç. Kızımın kreşinden çok memnundum ama pandemiyle birlikte kapatma kararı aldılar. O nedenle devam edeceği okulun anaokuluna vermek istedim, seçimimi de ona uygun yaptım. Dilerim doğru seçim olmuştur. 🌿

Bu ayın kitap siparişlerini verdim dün geldiler 🥳

Mesleki kitaplar dışında, en sevdiğim yazarın okumadığım kitaplarını sipariş ettim. Sussana Tamaro'yu çok seviyorum hayat hikayesi benim hayat hikayeme çok benzediği için mi bilmem bana çok iyi geliyor.

Dünyanın Ruhuyla başladım, şimdilik çok akıcı 🧡

Kızıma Babamın Battaniyesi, Annemin Çantası ve Kumkurdu serisini aldım.
Hayırlı olsun, okul seçimi zor bir iş. Ben de İpek’te rahat olurum, direkt Ela’nın kreşine veririm diye düşünüyordum ama onlar da pandemide kapatmak durumunda kaldılar. Ben de yeni bir
yer ile anlaştım.

Annemin Çantası çok güzel bir kitap. Aynı yazarın 3 kedi 1 dilek ve Yavru Ahtapot Olmak Çok Zor kitapları da çok güzel.

X