canım selam Ankara içinde sıkça bilinen parkların dışında Beynam ormanları, Kazan yolunda-Kurtboğazı barajı, Çubuk-Karagöl, Hacettepe-Yeşilvadi ve Tuz gölünde gün batımını tavsiye ederim. En son beynama gittiğimizde kızların kum oyuncaklarını götürdük mesela biz kahvemizi içip dinlenirken onlarda evdeki bitkiler için toprak eledi, evde balkon süsü yapmak için kozalak topladılar. Baya eğlendiler.Canım biz hala dışarıdaki mekanlara gitmiyoruz. Ankara’da doğa içi faaliyetler zaten sınırlı. Bizim sitenin yeşil alanı oldukça geniş. Bu nedenle site içerisinde vakit geçirmeye gayret ediyoruz. Pandemi bittiğinde kızlar ile şehirdışı geziler yapıp, anı biriktirmeyi ben de çok istiyorum.
canım çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin inşallah. Nasılsın? Beslenmenizi kendin halledebiliyor musun? oğlun nasıl ona da test yapıldı mı?Çok teşekkür ederim
Bugün halsizliğim daha az.
öksürük sabah yoğundu ama şimdi daha iyiyiim şükür
Sonuçlar da bugün yarın inşaallah belli olur .
Çok teşekkürler canımcanım selam Ankara içinde sıkça bilinen parkların dışında Beynam ormanları, Kazan yolunda-Kurtboğazı barajı, Çubuk-Karagöl, Hacettepe-Yeşilvadi ve Tuz gölünde gün batımını tavsiye ederim. En son beynama gittiğimizde kızların kum oyuncaklarını götürdük mesela biz kahvemizi içip dinlenirken onlarda evdeki bitkiler için toprak eledi, evde balkon süsü yapmak için kozalak topladılar. Baya eğlendiler.
Çok teşekkür ederim canımGünaydın kızlar Ankara'da parklar bahçeler deyince bize çok yakın 30 Ağustos Zafer Parkı diye bir yer var Söğütözünde. Alan olarak oldukça geniş, büyük yetişmiş bolca ağaçlı, geniş aralıklı ağaç masaları olan bir piknik alanı aslında. Ateş yakılmasına izin verilmiyor. Ben bir kek, bi termos çay alıp gidiyorum. Çocuklar paten, bisiklet, scooter sürüyor birlikte ağaç banyosu yapmış oluyoruz. Bu arada içinde bisiklet yolu ve ayrıca yürüyüş yolu da var.Haberiniz olsun istedim.
Çok geçmiş olsun umarım koşa sürede atlatırsınKızlar dua istiyorum
Covid 19 teşhisi kondu
Oğlumla ben de evdeyiz ben ilaç ve iğne kullanıyorum.
Kendinize dikkat edin ek vitamin kullanın dirençli olun. Lütfen ben çekiyorım sizler çekmeyin inşaallah
Sana da çok geçmiş olsun canımÇok geçmiş olsun umarım koşa sürede atlatırsın
Dün bende çok ateşlendim gece acile gittim sadece idrar testi yaptılar hafif enfeksiyon var dediler ilaç eve geldim
Hamd olsun daha iyiyimSahihuban canım nasıl oldun, merak ettim seni
Dün yemek yeptım bugün arkadaşlar getirdi şükürcanım çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin inşallah. Nasılsın? Beslenmenizi kendin halledebiliyor musun? oğlun nasıl ona da test yapıldı mı?
Tuvalet var beynam cok temiz oldugunu soyleyemeyeceğim, bir de acil durumlar için hala ördek tuvalet bulunuyor arabada. Biz yere direk örtü seriyoruz; açsak soguk sandeviç yapıp çıkıyoruz evden yanına da yoldan ayran. Beynam alanı cok buyuk o nedenle kolaylıkla insandan uzak boş bir yer bulunuyorÇok teşekkürler canım
Ekran görüntüsü aldım. Açılan sandalyelerle mi gidiyorsunuz? Bir de kızların tuvalet işini nasıl hallediyorsunuz?
Katılıyorum, 30 agustos da sehir içinde bulunabilecek en iyi yer. Eski evimize cok yakındı haftaiçi aksam cok giderdik. Ama cok kalabalık olmaya basladı son dönemdeGünaydın kızlar Ankara'da parklar bahçeler deyince bize çok yakın 30 Ağustos Zafer Parkı diye bir yer var Söğütözünde. Alan olarak oldukça geniş, büyük yetişmiş bolca ağaçlı, geniş aralıklı ağaç masaları olan bir piknik alanı aslında. Ateş yakılmasına izin verilmiyor. Ben bir kek, bi termos çay alıp gidiyorum. Çocuklar paten, bisiklet, scooter sürüyor birlikte ağaç banyosu yapmış oluyoruz. Bu arada içinde bisiklet yolu ve ayrıca yürüyüş yolu da var.Haberiniz olsun istedim.
İyi olmanıza sevindim tekrAr geçmiş olsun. Kamuda tekrar esnek çalışmaya geçiyor, bizim iç genelge henuz cıkmadı. Bakalım ptesi belli olur herhaldeDün yemek yeptım bugün arkadaşlar getirdi şükür
oplum da pozitif
Çocuklara ilaç vermiyorlar nefes darlığı olmadığı sürece
Rabbim tez vakitte şifa versin, bu virüs de yok olsun gitsin
Çok güzel haberİyi olmanıza sevindim tekrAr geçmiş olsun. Kamuda tekrar esnek çalışmaya geçiyor, bizim iç genelge henuz cıkmadı. Bakalım ptesi belli olur herhalde
Teşekkür ederim canımSana da çok geçmiş olsun canım
Gittikçe sayılar artıyor. İnsan korkuyorDün yemek yeptım bugün arkadaşlar getirdi şükür
oplum da pozitif
Çocuklara ilaç vermiyorlar nefes darlığı olmadığı sürece
Rabbim tez vakitte şifa versin, bu virüs de yok olsun gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?