Popüler Konu Verimli Rutin

canım selam Ankara içinde sıkça bilinen parkların dışında Beynam ormanları, Kazan yolunda-Kurtboğazı barajı, Çubuk-Karagöl, Hacettepe-Yeşilvadi ve Tuz gölünde gün batımını tavsiye ederim. En son beynama gittiğimizde kızların kum oyuncaklarını götürdük mesela biz kahvemizi içip dinlenirken onlarda evdeki bitkiler için toprak eledi, evde balkon süsü yapmak için kozalak topladılar. Baya eğlendiler.

Çok teşekkür ederim
Bugün halsizliğim daha az.
öksürük sabah yoğundu ama şimdi daha iyiyiim şükür
Sonuçlar da bugün yarın inşaallah belli olur .
canım çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin inşallah. Nasılsın? Beslenmenizi kendin halledebiliyor musun? oğlun nasıl ona da test yapıldı mı?

Günaydın kızlar Ankara'da parklar bahçeler deyince bize çok yakın 30 Ağustos Zafer Parkı diye bir yer var Söğütözünde. Alan olarak oldukça geniş, büyük yetişmiş bolca ağaçlı, geniş aralıklı ağaç masaları olan bir piknik alanı aslında. Ateş yakılmasına izin verilmiyor. Ben bir kek, bi termos çay alıp gidiyorum. Çocuklar paten, bisiklet, scooter sürüyor birlikte ağaç banyosu yapmış oluyoruz. Bu arada içinde bisiklet yolu ve ayrıca yürüyüş yolu da var.Haberiniz olsun istedim.

Çok teşekkürler canım
Ekran görüntüsü aldım. Açılan sandalyelerle mi gidiyorsunuz? Bir de kızların tuvalet işini nasıl hallediyorsunuz?

Çok teşekkür ederim canım
Söğütözü bize yakın. En kısa zamanda gidelim biz de.

Slm kızlar, arama motoruna creative park yazdığınızda çıkan sayfayı incelemenizi tavsiye ederim. Çocuklarla yapılabilecek etkinlikler var

Kızlar dua istiyorum
Covid 19 teşhisi kondu
Oğlumla ben de evdeyiz ben ilaç ve iğne kullanıyorum.
Kendinize dikkat edin ek vitamin kullanın dirençli olun. Lütfen ben çekiyorım sizler çekmeyin inşaallah
Çok geçmiş olsun umarım koşa sürede atlatırsın
Dün bende çok ateşlendim gece acile gittim sadece idrar testi yaptılar hafif enfeksiyon var dediler ilaç eve geldim

canım çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin inşallah. Nasılsın? Beslenmenizi kendin halledebiliyor musun? oğlun nasıl ona da test yapıldı mı?
Dün yemek yeptım bugün arkadaşlar getirdi şükür
oplum da pozitif
Çocuklara ilaç vermiyorlar nefes darlığı olmadığı sürece
Rabbim tez vakitte şifa versin, bu virüs de yok olsun gitsin

Çok teşekkürler canım
Ekran görüntüsü aldım. Açılan sandalyelerle mi gidiyorsunuz? Bir de kızların tuvalet işini nasıl hallediyorsunuz?
Tuvalet var beynam cok temiz oldugunu soyleyemeyeceğim, bir de acil durumlar için hala ördek tuvalet bulunuyor arabada. Biz yere direk örtü seriyoruz; açsak soguk sandeviç yapıp çıkıyoruz evden yanına da yoldan ayran. Beynam alanı cok buyuk o nedenle kolaylıkla insandan uzak boş bir yer bulunuyor

Katılıyorum, 30 agustos da sehir içinde bulunabilecek en iyi yer. Eski evimize cok yakındı haftaiçi aksam cok giderdik. Ama cok kalabalık olmaya basladı son dönemde

oplum da pozitif
İyi olmanıza sevindim tekrAr geçmiş olsun. Kamuda tekrar esnek çalışmaya geçiyor, bizim iç genelge henuz cıkmadı. Bakalım ptesi belli olur herhalde

oplum da pozitif
Gittikçe sayılar artıyor. İnsan korkuyor Allah yardımcınız olsun. Oğlunda babanda inşallah çabuk atlatırsınız.

6. Para Yönetimi

Kişisel Misyon Bildirgemde kısa, orta ve uzun vadeli finansal hedeflerimden bahsetmiştim. Hedeflerdeki mevcut durumum ve bütçe takibim hakkında bilgi vermek istiyorum.

Kısa Vadeli Hedeflerim

İkinci Aracı Satın Almak: Geçen ay aldık. Araba almak yanında ekstra bir sürü maliyet getirdiği için bütçemi revize ederek, tekrar düzene koyma çabasındayım. Elimizdeki tüm birikimi araba için kullandık ve kalan kısım için kredi çektik.

Güvenlik Fonunu Tekrar Biriktirmek: için Kenarda para olmaması beni rahatsız ettiğinden Eylül-Aralık dönemi hedefimi, güvenlik fornu için tekrar para biriktirmek olarak belirledim. Hedeflediğim birikim miktarı 10.000 TL.

Stil Danışmanı ile Çalışmak: Bedenimle işimi bitridiğimde, yani hedef kiloma gelip, egzersiz rutinim son hale geldiğinde, stil danışmanı ile çalışarak, sonbahar-kış ve ilkbahar-yaz olmak üzere 2 adet kapsül dolap oluşturmak istiyorum.

Ev Eşyalarını Yenilemek: İpek kreşe başlayıp, evdeki bakıcı ablayı gönderdikten sonra, iç mimar ile anlaşıp, evimde istediğim değişiklikleri yapmak istiyorum.

Orta Vadeli Hedeflerim

Ailecek Türkiye'yi ve Dünyayı Gezmek: Kızlarımla gezerek anı biriktirmek, gerçekleştirmediği çok istediğim bir hedef. Bu hedef için 2021 yılı Ocak ayından itibaren her ay 50 Euro almak istiyorum. Yurtdışı geziler için İpek’in 6 yaşına gelmesini bekleyeceğim. Hem gezdiğimiz yerleri hatırlasın hem de rahat rahat gezelim diye düşünüyorum.
Civardaki ormanlık alan ve milli parklara ufak ufak seyahate başlayabiliriz. Bunun için bu ay kamp sandalyesi ve portatif masa almayı düşünüyorum.

Kızlarımın İyi Eğitim Almasını Sağlamak: Büyük kızım kolejde okuyor. Okuldan memnunum ancak rakamlar yüksek tabi. Eğitim yatırımızın sürdürülebilir olması için Bu hedef için 2021 yılı Ocak ayından itibaren her ay 500 tl’lik yatırım fonu almak istiyorum. Ev ve araba kredisi bittikten sonra bu hedef için daha yüksek miktarlar ayırabilirim.

Ev ve Araba Kredisini Bitirmek: Ev kredisi 2024 Ekim, araba kredisi ise 2024 Temmuz’da bitecek. İşlerden yana bir sıkıntı olmaz ise ödemeye devam edebilriz.

Uzun Vadeli Hedeflerim
Uzun vadeli hedeflerim için şu an tek yatırımım alık düzenli olarak Bes ödemesi yapmak. Eşimin ve benim adıma 2 tane BES hesabımız var. 2011’den bu yana aylık ödeme yapıyoruz. Tamamını altına endeksli fonlara koyduğumuz için katkı miktarı iyi oldu. Toplu poliçeden yararlandığımız için de kesinti ve ara ödeme yapılmıyor.

7. Toplumsal Fayda

Buraya kendi deneyimlerimi yazarak faydalı olmaya çalışıyorum. Elimden geldiğince yardım eli uzatmaya çalışıyorum. Bunun haricinde 2021 yılı Ocak ayı itibariyle faydalı bulduğum STK'ları aylık olarak maddi olarak desteklemek istiyorum.

2020 YILI AĞUSTOS AYI GERÇEKLEŞMELERİ

YAPILACAKLAR

1. Diyetisyenin verdiği listeye eksiksiz uyulacak:
Uydum:) Ay başında 63,7 kg'dım. Ay sonu itibariyle kilom 60.3

2. Cilt bakımını hergün uygulanacak: İki gün akşam yüzümü sabunlama adımını atladım. Onun dışında uydum.

3. Ela ile hergün başbaşa vakit geçirilecek: Ela ile akşam rutinimiz artık oturdu.

4. Sağlık kontrollerine gidilecek: Tüm sağlık kontrollerimi tamamladım.

5. Kan tahlili yaptırılacak: Yaptırdım. İyot ve demir sınırın altında. B12 ve D ise sınıra yakın.

6. Takviyeler düzenlenecek: Kan tahlili sonuçlarını diyetisyen ile görüştüm. Eylül ayı itibariyle D,B12, İyot ve Demir takviyesine başlayacağım.

7. Saç kestirilecek ve keratin bakım yaptırılacak: Saçlarım kesildi ve keratin bakım yapıldı.

8. Manikür/pediküre gidilecek: Pedikür için ayak bakım merkezine gititm. Maniküre aynı yere devam:)

9. Banyo sonrası bakım yağları sürülecek: Her banyo sonrası bakım yağlarını kullandım.

OKUNACAKLAR

Konuş ki Dinlesin Dinle ki Konuşsun:
Çok faydalı bir kitaptı. En kısa zamanda özetini paylaşacağım.

Kandınlar Nasıl Güçlenir: Eylül ayına ertelendi.

Nigahdar: Eylül ayına ertelendi.

İZLENECEKLER

İnancın Hikayesi:
İlk iki sezonu bitirdim. 3. sezona başlayacağım. Çok çok güzel.

Esaretin Bedeli: Eski bir film. Seyretmediyseniz mutlaka tavsiye ederim.

El Pepe-Yüce Bir Yaşam: Daha önce paylaşmıştım. Çok beğenerek seyrettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…