evet papağana daha önce gitmiştim :) söylediğin yeri mutlaka deneyeceğim.Genelde turistler hep Papağana gidiyor, bu dedğim yer daha çok yerli halkın gittiği bir yer. Turistik alanın dışında kalıyor ama bence çok lezzetli.
Akşam sürekli memede olduğu için alışkın işte demekki. Aslında kesilebilir 20 ay az değil. Zaten gündüz emmiyor akşam vermeyi kesebilirsin geceyi de teke indirebilirsin.20 aylık oldu canım
Merhaba canım hayırlı olsun bebeşinAkşam sürekli memede olduğu için alışkın işte demekki. Aslında kesilebilir 20 ay az değil. Zaten gündüz emmiyor akşam vermeyi kesebilirsin geceyi de teke indirebilirsin.
Ben de 10unda doğum yaptım hep memede. :) Esini alıştıramamıştım Ezgiye verdim başta almadı ısrarcı oldum aldırdım sonunda doyduğuna emin olduğumda veriyorum emziği uykuya dalarken:)
Merhaba canım amiinn inşallahh çok teşekkür ederim.Merhaba canım hayırlı olsun bebeşinsansı bahtı acık olsun, kolaylıklar diliyorum
Ay sen doğum mu yaptın.Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah.Akşam sürekli memede olduğu için alışkın işte demekki. Aslında kesilebilir 20 ay az değil. Zaten gündüz emmiyor akşam vermeyi kesebilirsin geceyi de teke indirebilirsin.
Ben de 10unda doğum yaptım hep memede. :) Esini alıştıramamıştım Ezgiye verdim başta almadı ısrarcı oldum aldırdım sonunda doyduğuna emin olduğumda veriyorum emziği uykuya dalarken:)
Ayy evet bir kızım daha oldu :) amiinn inşallah.Ay sen doğum mu yaptın.Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah.
Ela’yı ben de emzikle büyüttüm, çok rahat etmiştim ama bu keçi be yapsak almadı
Akşamları ben vermemeye çalışınca gelip üstümü başımı çekiştirip duruyor. Benim pek azaltma şansım yok sanırım direkt kesmem lazım.
MükemmelsinSelamlar Hanımlar,
Dün paylaşmış olduğum listeyi uygulamak amacıyla sabah 06:00’da kalktım. Tam odadan çıkıyordum ki İpek kalktığımı fark etti. Geri dönüp, tekrar uyuttum. 06:20’de odadan çıkmayı başardım. Dişlerimi fırçaladım, yüzümü yıkadım, içeriden yine bir “Annee” sesi geldi. Odaya döndüm, tekrar uyutup çıktım. Banyoya gidip gözaltı ve yüz kremimi sürdüm. Limonlu suyumu hazırladım. Tam içecektim ki tekrar bağırdı.Hemen gittim yanına ama uyutamadım. Öyle olunca emzirdim ve mutfağa beraber geldik.
Suyumu içtim, İpek bacaklarımdan çekiştirirken kahvaltı hazırlamayı başardım. Bu arada B12 vitaminimi içtim. Ela giyinip geldi. Saçını tarayıp, topladım. Ela ve eşim evden çıkınca ocağa haşlanmak üzere iki yumurta koydum. 11 dakika alarm kurdum. Yumurta pişerken İpek ile beraber egzersiz yapmaya çalıştım. Alarm çalınca kahvaltıya oturdum. İpek’e de telefon açtım, zira onunla uğraşırken yediğimden hiçbir şey anlamıyorum.
2 haşlanmış yumurta, 2 parça eski kaşar, 6 tane yeşil ve siyah zeytin, 1çay bardağı ceviz ve cherry domates ile kahvaltımı yaptım. Ardından vitaminlerimi içtim. Üstümü giyindim. Hızlıca banyoya gidip saçımı taradım ve makyaj yaptım. Yolda okuyacağım kitabımı da yanıma aldıktan sonra evden çıktım. Tam aşağıya indim, servis geldi. Yol boyunca “Çocuklar için 5 Sevgi Dili” kitabını okudum.
09:30’da işe geldim. Günlük planımı kontrol ettim ve ilave olan bazı işleri ekledim. İşe başlamadan önce euro aldım, ceviz siparişi verdim. 15 Mart tarihi için Ela ile kendime devlet tiyatrosuna bilet aldım.
10:30’da işe başladım ve 12:00 itibariyle önemli işlerimi bitirdim. Şimdi çalışma arkadaşlarım öğle yemeğine çıktı. Ben bu yazıyı göndedikten sonra Netflix’den “Baş Harfi K” adlı belgeseli seyredeceğim.
Öğleden sonra “Acil Olmayan ve Önemli” kapsamında bir işim var. 13:00-15:00 arası onu halledeceğim. Sonrasında da ıvır zıvırı halleder, işten çıkarız. Serviste kitabıma devam ederim. Servisten erken inip yürüyeceğim ve yol üstündeki eczaneye uğrayacağım. Sonra Ela’yı okuldan alırım. Hava bugün güzel. Eve gitmeden biraz parka uğrarız.
Dün Ela’yı yıkamayı yetiştiremedim. Bugün yıkarım. Kendim de çocuklar uyuduktan sonra, başarabilirsem banyoya gireceğim.
Çalışan annenin dramını okudunuz
Sevgiler
Ayy evet bir kızım daha oldu :) amiinn inşallah.
Esini direk kestim ben yanlış olduğunu savunanlar var ama oldu bi kere. Kızımda bir sorun yok:)
onlar emdikçe ben zayıflıyorum. Baş dönmem başlamıştı emzirme kaynaklı olduğunu düşündüm kestim 14 aylıktı ve vermedim bir daha. Bırakıp tekrar vermek bence o daha yanlış.
Yemesi de düzgün değildir bu kadar emmeye değil mi? bırakınca düzgünce yer.
Günaydın herkese...
Ocak ve şubat ayları benim için hep ideallerime uygun olmayan ama istediğimi aldığım, yaptığım aylar oldu, üzülsem mi sevinsem mi bilemedim.
Almak istediğim kıyafetleri filan aldım, yemek istediklerimi sınırsız yedim, harcamak istediğim tutarları düşünmeden harcadım: ( )
Yaptıklarımdan pişman değilim, demek ki ihtiyacım varmış diye bakıyorum. Bu hal hareketimin altındaki duyguyu irdelemek şu an işime gelmiyor, yüzleşmek istemiyorum muhtemelen. Biraz daha bastırıp, kendimi hazır olduğumda uğraşacağım duygumla.
Mart başında silkelenme ve kendine gelme moduna girdim.
Bu yılın, ihtiyaç dışı harcama kısmını kapattım. Zorunluluk dışında pek çıkışım olmayacak diye bakıyorum.
Hala 36 bedene girebilsem de göbeklendim 2 ayda. Şimdi onu da eski haline getirmek lazım: )
Sağol canım teşekkür ederim. :)hayırlı olsun sağlıkla büyüsün kzuzunuz :)
Ben aşamalı kesmeyi, önce gece emzirmesini keseyim, sonra yavaş yavaş gündüz emzirmesini şeklinde düşündüm. Zira gece emmek için 20 dakikada bir kalkmaya başlamıştı. Geceyi kestikten sonra istemeleri azaldı ancak sıfırlanmadı. Hala iki kez şansını deniyor. Dışarıyı gösteriyorum, bak gece şimdi sabah emeceğiz diyorum. Dün gece bir kez uyandı, umarım artık durumu kabullenir. Yemesinde bir problem yok çok şükür.Ayy evet bir kızım daha oldu :) amiinn inşallah.
Esini direk kestim ben yanlış olduğunu savunanlar var ama oldu bi kere. Kızımda bir sorun yok:)
onlar emdikçe ben zayıflıyorum. Baş dönmem başlamıştı emzirme kaynaklı olduğunu düşündüm kestim 14 aylıktı ve vermedim bir daha. Bırakıp tekrar vermek bence o daha yanlış.
Yemesi de düzgün değildir bu kadar emmeye değil mi? bırakınca düzgünce yer.
Merhaba,Merhaba hanımlar
Uzun zamandır konuyu takip Ediyordum. Sizden çok fazla şey öğrendim.
Kendimle ilgili değiştirmek istediğim bazı noktalar var. İş bende biter biliyorum ama motivasyona ihtiyacım var. Size danışmak istediğim konuları aşağıya sıralıyorum.
Haftaya pazar sınavım var. Şu an okulda idareci olarak görev yapıyorum. Bir müdür yardımcısı daha olduğundan iş yüküm çok değil. Ama gene de eve gelir gelmez uyumak istiyorum. Anne olana kadar her gün gündüz uykusuna yatardım. Korkunç bir zaman kaybı biliyorum. Sizlere de böyle tembellik çöktüğü oluyor mu? Bazen ev ayaklanıp gidecek ama en uyuyor oluyorum. Tembellikten nasıl kurtulacağım
Bazen kendimi okulda çok boş muhabbetlerin içinde buluyorum. Yerli yersiz konuştuğum oluyor. Sizler kendinizi nasıl frenliyorsunuz?
Tembellik verimli zaman geçirmeme engel. Diğer konu da yarattığı pişmanlık nedeniyle sürekli kafamı meşgul edip zamanımdan çalıyor. Önerilerinizi bekliyorum hanımlar
Merhaba hanımlar
Uzun zamandır konuyu takip Ediyordum. Sizden çok fazla şey öğrendim.
Kendimle ilgili değiştirmek istediğim bazı noktalar var. İş bende biter biliyorum ama motivasyona ihtiyacım var. Size danışmak istediğim konuları aşağıya sıralıyorum.
Haftaya pazar sınavım var. Şu an okulda idareci olarak görev yapıyorum. Bir müdür yardımcısı daha olduğundan iş yüküm çok değil. Ama gene de eve gelir gelmez uyumak istiyorum. Anne olana kadar her gün gündüz uykusuna yatardım. Korkunç bir zaman kaybı biliyorum. Sizlere de böyle tembellik çöktüğü oluyor mu? Bazen ev ayaklanıp gidecek ama en uyuyor oluyorum. Tembellikten nasıl kurtulacağım
Bazen kendimi okulda çok boş muhabbetlerin içinde buluyorum. Yerli yersiz konuştuğum oluyor. Sizler kendinizi nasıl frenliyorsunuz?
Tembellik verimli zaman geçirmeme engel. Diğer konu da yarattığı pişmanlık nedeniyle sürekli kafamı meşgul edip zamanımdan çalıyor. Önerilerinizi bekliyorum hanımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?