Selamlar Hanımlar,
Dün paylaşmış olduğum listeyi uygulamak amacıyla sabah 06:00’da kalktım. Tam odadan çıkıyordum ki İpek kalktığımı fark etti. Geri dönüp, tekrar uyuttum. 06:20’de odadan çıkmayı başardım. Dişlerimi fırçaladım, yüzümü yıkadım, içeriden yine bir “Annee” sesi geldi. Odaya döndüm, tekrar uyutup çıktım. Banyoya gidip gözaltı ve yüz kremimi sürdüm. Limonlu suyumu hazırladım. Tam içecektim ki tekrar bağırdı.
![Işsiz :işsiz: :işsiz:](/images/smiley/işsiz.gif)
Hemen gittim yanına ama uyutamadım. Öyle olunca emzirdim ve mutfağa beraber geldik.
Suyumu içtim, İpek bacaklarımdan çekiştirirken kahvaltı hazırlamayı başardım. Bu arada B12 vitaminimi içtim. Ela giyinip geldi. Saçını tarayıp, topladım. Ela ve eşim evden çıkınca ocağa haşlanmak üzere iki yumurta koydum. 11 dakika alarm kurdum. Yumurta pişerken İpek ile beraber egzersiz yapmaya çalıştım. Alarm çalınca kahvaltıya oturdum. İpek’e de telefon açtım, zira onunla uğraşırken yediğimden hiçbir şey anlamıyorum.
2 haşlanmış yumurta, 2 parça eski kaşar, 6 tane yeşil ve siyah zeytin, 1çay bardağı ceviz ve cherry domates ile kahvaltımı yaptım. Ardından vitaminlerimi içtim. Üstümü giyindim. Hızlıca banyoya gidip saçımı taradım ve makyaj yaptım. Yolda okuyacağım kitabımı da yanıma aldıktan sonra evden çıktım. Tam aşağıya indim, servis geldi. Yol boyunca “Çocuklar için 5 Sevgi Dili” kitabını okudum.
09:30’da işe geldim. Günlük planımı kontrol ettim ve ilave olan bazı işleri ekledim. İşe başlamadan önce euro aldım, ceviz siparişi verdim. 15 Mart tarihi için Ela ile kendime devlet tiyatrosuna bilet aldım.
10:30’da işe başladım ve 12:00 itibariyle önemli işlerimi bitirdim. Şimdi çalışma arkadaşlarım öğle yemeğine çıktı. Ben bu yazıyı göndedikten sonra Netflix’den “Baş Harfi K” adlı belgeseli seyredeceğim.
Öğleden sonra “Acil Olmayan ve Önemli” kapsamında bir işim var. 13:00-15:00 arası onu halledeceğim. Sonrasında da ıvır zıvırı halleder, işten çıkarız. Serviste kitabıma devam ederim. Servisten erken inip yürüyeceğim ve yol üstündeki eczaneye uğrayacağım. Sonra Ela’yı okuldan alırım. Hava bugün güzel. Eve gitmeden biraz parka uğrarız.
Dün Ela’yı yıkamayı yetiştiremedim. Bugün yıkarım. Kendim de çocuklar uyuduktan sonra, başarabilirsem banyoya gireceğim.
Çalışan annenin dramını okudunuz
Sevgiler