- 18 Temmuz 2008
- 699
- 2.204
- 638
- 44
Pet şişede suyu eve mi alıyorsun?
Ben cam damacana kullanıyorum. Denemeni tavsiye ederim.5 lt eve alıyoruz,
1,5 lt şirkete alıyorum.
Damacana ların sanki temizlenmediğini düşünüyorum, kullan at daha temiz geliyor.
biz dolduruyoruz bi yerde..5 lt eve alıyoruz,
1,5 lt şirkete alıyorum.
Damacana ların sanki temizlenmediğini düşünüyorum, kullan at daha temiz geliyor.
biz de sizin gibi gideriyoruz su ihtiyacımızıbiz dolduruyoruz bi yerde..
uzun süre bekletiliyor damacanlar..
hele ekonomik sağlıyorum.
su damacadan burda 10 tl. bittiğinde alırsak neredeyse 70 tl ediyor ayda...
o 70 tl benzine veririm daha iyi:)
baya damacana birikmiştik.
bittiğinde eşim doldurup getiriyor:)
devamlı akan sular güzeldir:)
biz dolduruyoruz bi yerde..
uzun süre bekletiliyor damacanlar..
hele ekonomik sağlıyorum.
su damacadan burda 10 tl. bittiğinde alırsak neredeyse 70 tl ediyor ayda...
o 70 tl benzine veririm daha iyi:)
baya damacana birikmiştik.
bittiğinde eşim doldurup getiriyor:)
devamlı akan sular güzeldir:)
Balık sevmiyorum. Omega-3, magnezyum ve D vitaminini hem emzirdiğim için hem de mevcut yediğimiz gıdalardan yeterince temin edemediğimiz için kullanıyorum.
Q10 Omega-3 ile birlikte alındığında omega-3 ün emilimini arttırıyor aynı zamanda 40 yaşa yaklaşırken azalan kolajen üretimini desteklemeye yarıyor.
Demir ve B12im kan tahlilinde eksikti zaten et tüketimimi epey azalttım. Bunları devamlı kullanmam gerekebilir.
Ben tupperware'in buzluk için özel imal edilmiş saklama kaplarından 10 tane falan aldım. Özellikle haftalık-aylık saklama durumlarında onları kullanıyorum. Buzlukta biraz fazla yer kaplıyor ama kullanışlı :)Bir makyaj yapmayan daha:))
Havlu peçetede ve ıslak mendilde yaptığın çok mantıklı. Ben de aynı şekilde hareket edeyim.
Buzluk saklama kabı olarak önerebileceğin bir ürün var mı?
Kumbara birikimini rastgele mi belli periyotlarda düzenli olarak mı yapacaksın?Dün kendime açılmayan teneke kutulardan aldım: )
2020/6 aya kadar açmayacağım, tırtıklama şansım da yok: ))
2020 yılında sağlam birikim yapıp aklımdaki düşünceyi gerçekleştirmek istiyorum ınsallah.
Sabah erken kalkmayı çok seviyorum.
Saat 5 / 5,30 gibi uyanıyorum.
Varsa önceki günden kalan işlerimi hallediyorum,
kuran okuyup, namaz kılıp, tesbih çekiyorum.
2 bardak su içiyorum. Bu çok iyi geliyor bana.
kitabımı okuyorum.
Kahvaltıya çocuklara sıcak birşeyler hazırlıyorum(hamur kızartma, pancake, patates kızartma vs)
7 gibi oğlumu kaldırıp kahvaltı sonrası okula gönderiyorum.
7,30 gibi de kızımı öpe koklaya kaldırıp kahvaltı yapıyoruz,
Evi toparlayıp 8,40 gibi evden çıkıyoruz.
Tabii sabahları böyle erken kalkınca akşam da 10 gibi uyumuş oluyorum: )
Evet, ancak her ikisine de kan tahlili yaptıracağım. B12 ve demir desteği gerekebilir. Google’da “takviyelerimiz” diye aratınca woto sağlıklı yaşıyoruz’un çok ayrıntılı bir takviye yazısı çıkıyor. Takviye kullanmadan önce okumanı tavsiye ederim.
Kumbara birikimini rastgele mi belli periyotlarda düzenli olarak mı yapacaksın?
Ben de aldım açılmayan kumbara, birkaç aydır aklıma geldikçe atıyorum ancak 2020’de her ay başı 200 lira atmaya karar verdim.
Sabah 05-05:30 oldukça iyi. Ben 06:30’da kalkıyorum. Kızımın alarmı 06:50’de çalıyor. O arayı sessizlik zamanı için kullanıyorum.
06:30’da kalkmama rağmen 22:30 gibi yatmış oluyorum.
Baktım şimdi internetten. Tavsiye için çok teşekkürler canımBen tupperware'in buzluk için özel imal edilmiş saklama kaplarından 10 tane falan aldım. Özellikle haftalık-aylık saklama durumlarında onları kullanıyorum. Buzlukta biraz fazla yer kaplıyor ama kullanışlı :)
Sabahları benim de zihnim çok konuşuyor:) Mum aldım. Sabah yakıp masaya oturup mum ışığına odaklanıyorum. Zihnim sakinliyor ışığa odaklanınca.Rastgele. Düzensiz. Elime geçeni atmak niyetim.
Ama muhtemelen üç beş dolara çevirip de atarım. Sadece TL olmaz sanırım: )
Sen de 200 TL yi dövize çevirebilirsin. Maksat değer korusun.
Ben sessizlik zamanı yapamıyorum, beynimin içi kıpır kıpır konuşuyor, sürekli birşeyler / yapılacaklar kemiriyor kafamı.
O yüzden yoga yada meditasyonu çok istiyorum. Çok fazla ihtiyacım var.
6:30 iyi gene bende 4:30 ta alarm kuruyorum ama 5 te kalkıyorumKumbara birikimini rastgele mi belli periyotlarda düzenli olarak mı yapacaksın?
Ben de aldım açılmayan kumbara, birkaç aydır aklıma geldikçe atıyorum ancak 2020’de her ay başı 200 lira atmaya karar verdim.
Sabah 05-05:30 oldukça iyi. Ben 06:30’da kalkıyorum. Kızımın alarmı 06:50’de çalıyor. O arayı sessizlik zamanı için kullanıyorum.
06:30’da kalkmama rağmen 22:30 gibi yatmış oluyorum.
temiz ve güzel bi yer bulsam bende başlamak istiyorum, sanki evde yaptığım olmuyo gibi. ücretler nasıl sizin orda? bizim burda uçmuş sanki.Kuaföre gidip manikür pedikür yaptırmak ve fön çektirmek beni mutlu ediyor. Aynı işi çıkarma olasılığım zaten yok benim:) Ayda bir gün bunun için vakit ve bütçe ayıramaz mısın?
5 bana çok erken geliyor. Aslında 06:00’da kalkıp egzersiz veya meditasyon yapmak istiyorum ama İpek gece sık uyanıyor bu ara.6:30 iyi gene bende 4:30 ta alarm kuruyorum ama 5 te kalkıyorum
acayip zor geliyor artık.
Manikür-pedikür-kaş-bıyık 100 lira veriyorum. Fön 20 lira.temiz ve güzel bi yer bulsam bende başlamak istiyorum, sanki evde yaptığım olmuyo gibi. ücretler nasıl sizin orda? bizim burda uçmuş sanki.
Ağda ve kuaför işlerim için ayrı yerlere gidiyorum. Zamanımı 2'ye bölmem lazım. Bakalım bunlar için bir rutin oluşturmaya çalışacağım :)Kuaföre gidip manikür pedikür yaptırmak ve fön çektirmek beni mutlu ediyor. Aynı işi çıkarma olasılığım zaten yok benim:) Ayda bir gün bunun için vakit ve bütçe ayıramaz mısın?
Manikür-pedikür-kaş-bıyık 100 lira veriyorum. Fön 20 lira.
Benim tırnaklarım içe doğru uzuyor, kanca gibi:) Öyle olunca bir süre sonra batma oluyor. Ayda bir düzenli olarak yaptırınca sıkıntı yaşamıyorum.
Saçımda kısa bob denilen modelde, benim kuaförlük kabiliyetlerimi epey aşıyor, kendim şekillendiremiyorum.
Ağda yerine lazere yatırım yaparsan bir süre sonra sadece kuaföre vakit ayırman gerekir:)Ağda ve kuaför işlerim için ayrı yerlere gidiyorum. Zamanımı 2'ye bölmem lazım. Bakalım bunlar için bir rutin oluşturmaya çalışacağım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?