sudocrem kullaniyorum çok memnunum:)Merhaba arkadaşlar;
Geçmiş sayfaları okudum. Aslında burada konuşulan bir konuydu ancak bulamadım. Bebeğiniz için pişik kremi ne kullanıyorsunuz? Kızımın altı fena halde pişik oldu. Konu ile ilgili yardımınıza ihtiyacım var.
Teşekkür ederim. Baya iyi şeyler okudum onunla ilgili. Bugün bir deneyim bakalım. :)sudocrem kullaniyorum çok memnunum:)
Merhaba. Cok geçmiş olsun.Merhaba arkadaşlar;
Geçmiş sayfaları okudum. Aslında burada konuşulan bir konuydu ancak bulamadım. Bebeğiniz için pişik kremi ne kullanıyorsunuz? Kızımın altı fena halde pişik oldu. Konu ile ilgili yardımınıza ihtiyacım var.
İpek de cuma akşamı pişik oldu. Doktor mavi hametan ve mavi desitini sıra ile kullanın dedi. Öyle yaptık. Bugün epey geçmişti.Merhaba arkadaşlar;
Çok teşekkür ederim canım. Ben de sudocrem deniyorum şimdi. Geçmezse başka ürünlerle devam edicem artık :)İpek de cuma akşamı pişik oldu. Doktor mavi hametan ve mavi desitini sıra ile kullanın dedi. Öyle yaptık. Bugün epey geçmişti.
Ben saf zeytinyağını sürüyordum bir ara. Kızdırmak neden gerekiyor acaba?Pişik konusu burda konuşulunca
Krem olarak Mustela ve hamezing önerilmişti.
Yağ olarak zeytin yağı ve sarı kantaron yağı denmişti. Çok ilerlediyse sana yağ sür diyen olmuştu ( bu çok ilginç geldiği için aklımda kalmış)
Ben kendim zeytin yağını kızdırıp soğutup sürüyorum.
Bilmiyorum ki kızım küvözde pişik olmuştu doktor öyle tavsiye etti. Diğerlerine de hep öyle devam ettim.Ben saf zeytinyağını sürüyordum bir ara. Kızdırmak neden gerekiyor acaba?
Yağın asidini almak için ısıtılmasını öneriyorlar yanlış hatırlamıyorsamBen saf zeytinyağını sürüyordum bir ara. Kızdırmak neden gerekiyor acaba?
Sana geç cevap verdiğim için kusura bakma lütfen08:00- 17:00 arası çalışıyorum sadece pazar günüm tatil.
18:00-19:00 arası kızımla eşim geliyor ben bu saatler arasında yemek ve günlük işlerimi yapıyorum
19:00-20:00 arası sofra kurma kaldırma işleri
sonrasında çamaşır serme işim oluyor
kızımla 30 dk en az oynuyorum
saat 22:00 civarı duş alıyorum veya eylülü yıkıyoruz
23:00 uyku
ve saat 8 de zor uyanıyorum kızımı hazırlıyorum kreşe bırakıyorum eşimle
temizlik işlerini bıraktığımda her yer birbirine giriyor.
çok detaylı temizlik yaptığımda da yetişemiyorum.
Ben de böyle biliyorum ancak bizim kızda işe yaramadı.Yağın asidini almak için ısıtılmasını öneriyorlar yanlış hatırlamıyorsam
Sana geç cevap verdiğim için kusura bakma lütfen
Ben senin yerinde olsam, kitabı iş yerime götürür, her gün öğle arasında 5-10 sayfa kitap okurdum. Ayrıca storytell diye bir uygulama var. Ev işi yaparken yani kızınla eşini beklerken kitap dinleyebilirsin.
İşe yürüyerek veya bisiklet ile gitme şansın vardı diye hatırlıyorum. Bisiklet şahane bir spor bence.
Ben hic kullanmadim elecda. Bepanthol cok iyi geliyor bize. Bir de hamazing.Ben de böyle biliyorum ancak bizim kızda işe yaramadı.
Selamlar Hanımlar,
Cumartesi günü Eskişehir’e gideceğiz. Salı günü döneceğiz. Görümcemin depoya koymak üzere 2 yaş oyuncak, 3 yaş oyuncak, 5-6 yaş kıyafet ve 1 yaş kıyafet kutuları hazırladım. Ela’nın küçülen ancak İpek için saklamayacağım kıyafetlerini de elden çıkardım.
Ev için dekorasyon anlamında bir tek yatak odasına nevresim ve yatak örtüsü alma işim kaldı.
Yıl sonuna kadar ev, kendim ve çocuklar ile ilgili satın alımları bitirmek istiyorum. Aynı zamanda minimalizm ile ilgili okumadığım birkaç kitabı da bitirip, bu konuda okuduğum tüm kitapları özet olarak bir toparlamak istiyorum.
eski mesajlara dalan ben..Selamlar Hanımlar,
Cumartesi günü Ela ve İpek için ortak bir doğum günü yaptım. Ortak hediye işi olmadı maalesef. Ben düşüncemi söyleyemeden iki arkadaş hediye almış bile. Neyse ki mantıksız hediyeler gelmedi.
Çocuklar için pizza, limonata ve doğum günü pastası siparişini bir yerden verdim. Anneler için de poğaça, sarma, elmalı kurabiye ve mercimek köftesi siparişi verdim. Bir gece önce akşamdan çocukların masasını eşim süsledi, kağıt tabak, bardak, peçete ve çatal yerleştirdi. Ela’ya da evi toplattım:)
Çocukların masaya kız kardeşimi yerleştirdim. Yanına da İpek’i mama sandalyesi ile koydum. Çocuklar sana emanet dedim:))
Herkese görev verip çalıştırınca bana sadece çay demlemek kaldı. Mutfak masasında anneler ile oturup keyifle sohbet ettik. Doğum günü bittikten sonra da çocukların masasını, örtüsü ile birlikte toplayıp çöpe attım. Anneler için aldığım ikramları plastik kaplarda getirdikleri için artanları hemen o kaplara yerleştirip kaldırdım. Doğum günü bittiğinde yapılacak iş de kalmamıştı.
Buradan doğum günü öncesi evi kendi temizleyen, süsleyen, ikramlıkları kendi pişiren, bütün doğum gününde hizmet edeceğim diye kendini paralayıp bir dakika oturamayan, gerilen ve dolayısıyla bu keyifli günden hiçbir şey anlayamayan eski bana selam olsun...
5 çocuk ve 5 anne davet ettim. Çok masraflı olmadı, aksine hem zaman hem para açısından tasarruflu oldu bence.eski mesajlara dalan ben..
elecda çok masraflı olmadı mı böylesi? kaç aile ve kaç çocuk vardı? en güzeli ama masraftan dolayı gerilir miyim diyorum. bi de sanırım kayseride bunları söyleyip hop alabileceğim bi yer yok sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?