Popüler Konu Verimli Rutin

Geçmiş olsun şifalar diliyorum. Ağaç gölgesinde atölye fikirleri ne hoş. Müstakil mi eviniz, yoksa artı bi bahceniz mi var?
Ben buaralar buna yakın bi dusuncede gidip geliyorum, sehir merkezinde oturmak durumundayız; okul-iş-ev birbirine 15-20 dk mesafede, hayat koşturmacası içinde daha fazla mesafelere tahammulum yok evimize 60km mesafede eşimin köyü. Zaman zaman gidiyoruz haftasonları, dededen kalma bi evleri var ama kayınvalidemler amcalar falan ortak kullanıyor(onlarda yerleşik değil ara ara gidiyorlar), gittikçe bizi de rahat ettirmeye çalışıyorlar orada bı sıkıntı yok. Buaralar kendimize kucuk bi kulube yaptıralım diyoruz, fakat haftasonları surekli aynı yere gitme halide bunaltabilir. Kararsızım

Çok teşekkür ederim canım detaylı yazın için, ikeadan bakıyordum ben de, dediklerine dikkat edeceğim

Teşekkürler canım, ben de bu karyolalara bakıyordum siyah mı beyaz mı karar veremiyorum ama siyah da çok hoş durmuş güzel günlerde kullansın kızın

Bizim duvar beyaz çadırı beyaz laminantlar beyazlı gri o yüzden siyah tercih ettim ve çok sevdiğim parça :)
Teşekkürler
Beyaz olanı böyle tüller pembeler canlanıyor gözümde :)

Merhaba hangi robot süpürgeyi aldınız acaba? Bende derin araştırmalar içerisindeyim de.

Elecda merhaba, genel olarak tüm sayfaları okumadın ama rutinlerin yaptıkların hayatına kattıklarında ilgili böyle genel bi yazın var mı? Mümkün olduğunca eski sayfaları okuyorum ama varsa başlangıç için okumak isterim. Bu ara çok verimsiz geçiyor vaktim, 2 çocukla daha verimli olmayı istiyorum bende.

Evimiz apartman dairesi ama köyün yakın elimle köyüm arası 6 dakika falan sürüyor zaten kulübe yaptırma aşamasında her hafta gideceksiniz o eksik bu eksik işte etrafı bahçe düzenlemesi yapalım ona Ekelim bunu ilkerim sere yapalım ama şurada çiçek Ekelim şurada kahve içelim şuradada çocuğumuz da bir mutfak yapalım söyle çamurlu oynasın vs gibi hayallerme zaten uzun bir süre gitmek istersiniz oraya.
Bence gerçekten çok güzel bir fikir zaten etrafta ne kadar gezecek yer var ki biz nereye gidersek gidelim ben sonunda gidiyoruz orada bahçeli de bir soluklanıyoruz bir de doğayı dinliyoruz , toprak eşeliyoruz çok iyi geliyor size de çok iyi gelecektir eminim

Bugün inanılmaz yoruldum şu anda ayaklarım sızlıyor ama çok şükür çok mutluyum çünkü on anne ve yaklaşık 14 çocukla sulu çamurlu yapraklı kaplumbağalı salyangoz bu bir gün geçirdik ,doğada bir gün..
Kitapları inceledik ağzımızı tatlandırırdık anneler sohbetle gönlünü şenlendirdi şimdi evdeyim

İşte şöyle de güzel bir gündü hamd olsun

Eklentiler

• 422D84E5-1673-409B-B95A-94DBE59031F9.jpeg
    297,5 KB · Görüntüleme: 140
  • 83A1FA35-47FD-4FB4-B731-C9B94B4A29C4.jpeg
    165,4 KB · Görüntüleme: 128
  • CC0C342D-F331-4BA2-97FF-593CD069A155.jpeg
    151,6 KB · Görüntüleme: 119
  • 85E87658-0789-42DB-B071-2B73418051CF.jpeg
    330,3 KB · Görüntüleme: 114
  • B7CEC507-5704-4FC5-A61F-2BCFEAF15755.jpeg
    245,6 KB · Görüntüleme: 129
Gaza geldim şuan:) 6dakika çok iyi bi mesafe ama bizimki aksam trafiğinde enaz 45dk. Bir de eşim 1gun izin yapıyor haftada onun için herhafta gidilebiliyor emin değilim. Hoş özellikle yazın iş çıkışı bile gidip 3 saat vakit geçirip tekrar donuyoruz. Maliyetlerde soz konusu tabi bahçe için çok güzel konsept 1+0 lar var, insan heyecanlanıyor.

Merhaba hangi robot süpürgeyi aldınız acaba? Bende derin araştırmalar içerisindeyim de.
Merhaba amazonda en cok satan olmasına guvenerek anker 11s i tercih ettim. Robot süpürgelere giriş niteliğinde. Bir ust modelinde internet bağlantı var ama onda yeterli kullanıcı yorumu elde edemedim pek. İşi çok yaradı hergun 15.45te cıkıyor 1saat 45dk calışıp evine gidiyor, geldiğimde ev temiz inanılmaz bir his:)

Merhaba, cok eski bir mesajiniz ama yine de sormak istedim. Ayni sekilde yatak odasini daha az toz toplayacak sekilde duzenlemeye calisiyorum. Abajurlar ve onlarla takim klasik baslikli bir avize basligim var. O kadar cok toz topluyor ki. Degistirmeye karar verdim. Tavandakini led almak mantikli. Peki siz toz toplamayan istediginiz gibi abajur bulabildiniz mi, nasil bir model sectiniz merak ediyorum

wendy benim kaydettiklerimden

Aradığım tarz bir abajur bulamadım. Minik kızım da doğduktan sonra çekip üstüne düşürebilir diye almadım. Öylece kaldı. Duvara monte aplik deniyor sanırım, onlardan almaya karar verdim.

Selamlar Hanımlar,

İpek dün ateşlendi. Burnu da akıyor. Sabaha kadar ayaktaydık beraber. Abla gelince yatıp 2 saat kadar uyudum. Hafta sonu yorgunuyum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…